Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

İnanın bir saniyenizi harcamaya değmez. İkisine de yol vermek en mantıklısı.

Asla o kadar ahlaksız değil. Daha bana bile böyle bir konu açmamıştır. Yani bunu mesajla atacak cesarette de değil. Anında bana atmayacağını bilemez sonuçta. Kızın aradan o mesajları sileceğini ne bilecek. Kendini nasıl savunurdu görmüş olsam mesela. Bence arada başka şeyler konuşulmuş

Sizi aramama sebebi de arkadaşınız ile görüşmüş bunu da arkadaşınızin söylediğini düşünüp arayamamistir . Sevgiliniz çok da doğru biri değil arkadaşınız ile olan gorusmesi de yalnizca iş için kalmamış arkadaşın kötü niyetli ama yinede sizin kandirilmaniza göz yummamis ikisini de çıkarın hayatinizdan.

Adam onunla cinsellik ilişkisi yaşamak istemiş olabilir size duyurmadan sizi de farklı konumda görebilir ama siz hastayken 3 gün aramayan adam da savunulmaz arkadaşınız ne kadar da kendini adamın üstüne atsa..
Ben adamı savunmuyorum. Hem de hiç.
Bizim zaten aramız limoniydi. Ama adam beni işleri falan bu kadar gözden çıkaracak duruma geldiyse, nasıl bir aşksa artık bu, niye devam etmesin onu çözemiyorum. Pazar günü olmuş bunlar. Ptesi ısrarla hadi konuş yazılmış. Perşembe ben öğrendim. Belki söylemiştir şimdi konuşacam uzatacak diye falan aramadı bence. Yoksa niye aramasın.

Asla asla deme
İşyerinde sümsük biri vardı bir iş için bir yazı verdi püfleyerek aldım baştan sona ''seni seviyorum.''.Hoşuma gitti bir şans verdim. Sonradan öğrendim ki beraber aldığımız gömleğin aynı rengini benim arkadaşıma da almış aklınca ikimizi de oynatmış ben önceden şutlamıştım onu güldük geçtik ama ciddi olabilirdi

Gerçekten kandırılmama göz yummamış mı diyorsun? Asıl kendisi sebep olmuş bence.
Adam başkasıyla aldatsa bu kadar acımazdı canım, bunu ilk gün bana söylese, orda adamın haddini bildirse o zaman hadi giderken söylemedi ama iyi niyetli derdim. Sonrasında kendini eve bıraktırma, markete gitme, arayınca açma, üstüne konuş konuş diye iletişimde kalma. Bunların nesi kandırılmama göz yummamış ki

Zaten güvenmiyorum. Bir şey dönmese konu buralara gelmezdi hiç. Ama başkasıyla yapsaydı keşke, sinirim altüst olmazdı

Arkadaşınız eğer böyle 5-10 yıllık güvendiğiniz yakın arkadaşınızsa, ben olsam arkadaşımın sözüne güvenirdim. Adam sonuçta 4-5 aylık bir adam, hırlı mı hırsız mı yani..

Ama, arkadaş da iyi tanımadığınız bi kızsa.. İkisini de çıkarın hayatınızdan, bitsin gitsin.
Ne gerek var yapış yapış olmuş ilişkiler..

Bunun için asla diyebiliyorum. Çünkü konumu itibariyle böyle bir şeyi mesajla yazacak değil. Yüzüne söylediği kısmına asla diyemem tabi ki

Hay Allah im nasıl insanlar bunlar ya?
Bence o kadın sizi kıskanıyor
Hep arzulanan bir kadın olduğunu sizin gözünüze sokmaya çalışıyor.
Adam karaktersiz.
Erkeklerde bir alıcı vardir. Böyle kadınları anında tespit edebiliyorlar. Arama amacida o dur zaten kadını.is bahane yani.
Sonra kadına vaatlerde bulunmuştur. Sizin giybetinizde konusmuslardir.
Kadın bunun üstünüze gidince adam yan çızmistır.
Yani kadın size o yüzden haber verdi.
Sizin iyiliğiniz için değil.
İkisi ile de iletişimi kesin.
Yarım kalan işinizi tamamlayıp paranızı alıp hiç muhatap olmamanızi öneririm size.

Arkadaşının söyledikleri saçma sapan şeyler,onunla nasıl konuşmaya devam ettin anlamadım.Hemen kesmeliydin iletişimi.Zengin diye arkadaşın asıldı bence,karşı tarafta az ışık yaktıysa kendini bir şey zannetti.Yine de adamı dinlemelisin mutlaka.

Güveniyordum. 10 yıldır biliyorum. Ama 2 yıldır samimiyim. Ama güvendiğim insan da sevgilimle buluşurken bana söylemeliydi bence.
Sevgilim ona böyle ahlaksızca bir şey teklif ettiyse yüzüne tükürüp gitmeliydi.
Sonrasında arabasında binmemeliydi hiçbir şey olmamış gibi
Sonrasında çocuğa abur cubur almaya markete gitmemeli
Sonra tekrar binip arabaya evine gidip, adam arayınca açmamalı
Sonra yarın hadi konuş hadi diye darlamamalı

Aynen bencede .
Kadın hikaye yazmış.
Bu adam bu kadar salak değildir.
Eee bu erkek milleti cinsellik için herkese yürür.
Sonrada böyle patlar .
Kadın tam bir avcı bu arada ne hikayeler yazmış.
Hiç bir aklı başında adam iki günlük kadına bunları söylemez .
Takılıp gecmekmis amaç ama kadın hikaye yazmış .

Ben ilkin adam asılmış bak hele şerefsize diye düşündüm. Sanki arkadaşım mağdur olmuş diye olayın şokuyla.
Sonra görüşmeyelim dedim.
Ağladı, ben ne sana arkadaş olabildim. Ne çocuğuma anne olabildim. Ölmek istiyorum falan yapınca kendine bir şey yapar diye korkumdan bide onu teselli ettim.

Adamı dinlemeli miyim?
Ona da inanasım yok.

Kadın diyor ben kabul etmeyince, demiş tamam o zaman bu konuyu kapatalım. Mine’yle konuşmayayım. Sen çık aramızdan söylemedim say. O yüzden benim peşimden gelmiyor diye konuşuyor galiba

mantıklı bir açıklama

Kadın diyor ben kabul etmeyince, demiş tamam o zaman bu konuyu kapatalım. Mine’yle konuşmayayım. Sen çık aramızdan söylemedim say. O yüzden benim peşimden gelmiyor diye konuşuyor galiba
adamın işi gücü yerinde. bana hiç mantıklı gelmedi. bi de gel yemeğimi yap evimi temizle vs gündelikçi mi arıyor nasıl mantıksızlık bu.

Ogretmen de bana asıldı kısmından sonra ben şüphelendim açıkçası. Psikolojisi iyi değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…