sevgilimle sevişiyoruz ama daha fazlasını istiyorum.

cernnkty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
3
2
21
sevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?

Herkesin ahlak anlayışıyla alakalı. Bak burda bi ton evlenmeden önceki ilişkileri yüzünden ne yapacağım, evleneceğim kişiye söyleyeyim mi, aileme söylemekle tehdit ediyor minvalinde konular var. Hatta bir derdim var kısmına gir bak orda hala bunlarla alakalı aktif konular var. Bu tip bi sıkıntı yaşayacağın bi çevren yoksa, ailen bekareti altın değerinde görmüyosa, yarın kendi utanacağın, pişman olacağın bi konums düşmeyeceksen problem yok yaşa hayatını. Ama korunmayı unutma diğer 3 kere adet oldum ama şu belirtim var hamile miyim, kan testi verdim negatif çıktı ynslışlık var mıdır tipi sorularla gelme bize 😂

ayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandım 😂😂 bakireliği de hani sevişmişler sonradan bunu yüzüme vurur mu gibi anladım. gercekten hiçbir sey anlamamışım 😂😂
Biraz öyle olmuş gece 1de benim algılarımın açık olması bi problem, seninki kapalı diye üzülme 😂

Bu konuda şüphen varsa, bakire değilim diye beni bırakır mı diye düşünüyorsan baştan olmaz bu iş. Güven sorunu var demekki. Ayrıca sen onunla sevişirken o da seninle sevişmiş oluyor. Sevişirken öpüşürken sorun yok biraz daha ilerleyip penatrasyon olursa beni eskisi gibi sevmez mi diyorsun yani ? Kendisi de bakir değil. Bu bakire meselesi çok saçma geliyor bana.

sevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Sen şuan bakire mi saniyorsun kendini🤣

Hiç utanmıyon demi koca adam burda bizle maytap geçmeye 🙄 azgın teke seni😒

Sevişerek evlendik anlamında sevişiyolarmis. Ver kurtul ya bugün sürttüren yarını da düşünür

ayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandım 😂😂 bakireliği de hani sevişmişler sonradan bunu yüzüme vurur mu gibi anladım. gercekten hiçbir sey anlamamışım 😂😂
Peki benim de senin gibi anlamam ve adamı mı yicek acaba diye okuduktan sonra tepki vermem sjshshs
Meğer “Ah Nerede”’nin Huriye’si çıktı kız;
- nasıl kabul etmem memur bey, Sevişiyoruz.

sjshshssh

X