- 8 Ocak 2015
- 6.035
- 18.988
-
- Konu Sahibi blueberry5
Biz isyerindeyken cocugumuz evde beklemiyor biliyorsunuz degil mi ? Onlarin da okulu,kresi vs var .Evet yeteri kadar ilgilenemiyor işte oluyor çünkü günün çoğu saatinde,hala aynı fikirdeyim.Çlışan anne kötü anne değildir
Ama evlilikte her şeyin hesabının olması doğru mu ben şunu yaptım sen bunu yaptın diye? Hesap yapıyorsun diyince şaka vs diyip onlar etmisti ben de çalışmak istiyorum ama calismiyorken de bunun karşı tarafa batma durumu evlilikte normal bir durum mu fikrinizi merak ediyorumSevgilinizin calışan bir kadınla evlenmek istemesi gayet normal ama üslubu çirkin. Tanışma sürecinde yemek parası hesabı yapmasından da tavrı az çok belli. Madem Sizin icin önemli bunlar devam etmemeniz en güzeli olurmuş.
5 tane pırlanta gibi çocuk dediği de biri annesine ispiyonlamis Leyla başını açtı diye, diğer ablasına da deccal diyoBiz isyerindeyken cocugumuz evde beklemiyor biliyorsunuz degil mi ? Onlarin da okulu,kresi vs var .
konunun basindan beri annem guzellemesi yaparken annemin ekonomik ozgurlugu yok ,caresiz babam tiktokta geziyor kadinlara seksisin konusu acmissiniz .Bu olayi yasayip hala calismamayi savunmak cok garip .
Çocuk da üç yaşından sonra kreşte,okulda oluyor evde durmuyor zaten.Evet yeteri kadar ilgilenemiyor işte oluyor çünkü günün çoğu saatinde,hala aynı fikirdeyim.Çlışan anne kötü anne değildir
valla robot süpürgelerinde hayatımıza girmesiyle beraber zaten evde yapacak iş kalmadı kiBir gün bakmayınca bişey olmuyor eve yahu, yerinde duruyor. Çalışmadığım, evden çalıştığım ya da esnek çalıştığım zamanlar da oldu, şu an tam zamanlı çalışıyorum. Ev hanımlığının da çalışan kadınlığın da her türünü tecrübe ettim, en kolayı vallahi ev hanımlığı. Canın istediğinde yataktan kalkıyorsun, istersen temizlik yapıyorsun istemezsen yapmıyorsun, yemek aynı şekilde. Evi temizlemedin diye çöp eve dönmüyor ya da yemek yapmayınca açlıktan ölünmüyor. Ev temizliği dediğiniz günlük 1 saat, yemek de maksimum 1 saat. Sonrası tv karşısında yaymaca ya da komşu gezmece falan. Anneniz gereksiz yere kendini yıpratmış gibi görünüyor burdan bakınca.
Doğru söylüyorsun bulur valla.Anasının dizinde geceleri tek kişilik yatağında elizabet yapmaz ya, bulur hem hizmetini görüp hem de maaşını verecek bir koca yürekli.
Konudaki adam iğrenç biri ama burda kadın çalışmak zorunda değil, ev hanımlığı harika bir meslek, hemi de büyük fedakarlık diye öve öve bitiremeyenler koca çalışmazsa aldığı nefes batıyor, hala kimse birbirine eşit görmüyor karşı tarafı, bu konuda da kimse ık bık etmesin yani.Ama evlilikte her şeyin hesabının olması doğru mu ben şunu yaptım sen bunu yaptın diye? Hesap yapıyorsun diyince şaka vs diyip onlar etmisti ben de çalışmak istiyorum ama calismiyorken de bunun karşı tarafa batma durumu evlilikte normal bir durum mu fikrinizi merak ediyorum
Eski konularımı gündeme getirmezseniz seviniirm o olayın şokunu hala atlatamadım zaten babama olan güvenimden dolayı ama ben annem için çaresiz demedim ekonomik özgürlüğü mesleği yok dedim sadece,istese asgari ücretle bir işe gayet girebilir ailesinin durumu da çok iyi boşanabilir de ama o onu tercihi ben karışamam.Ki aldatma olmadı ünlü bir kadına saçma sapan bir mesaj yazmış sadece babam gelipte yatakta basmadı yani adamı.Kİ bunları kenara bırakırsak ben çalışmamayı savunmuyorum sadece herkesin kendi tercihi diyorum evlenmede önce birisi çalışır birsi evde olacak şeklde anlaşılmıssa oyle devam ederler yanı her kadın calısmayı tercıh etmıyo dıye kotu tü kaka olmuyorlar evdeki insanın iş yuku de farklı oluyor .Kendim de zarurı durum olmadıgı surece hep calısmak ısterımBiz isyerindeyken cocugumuz evde beklemiyor biliyorsunuz degil mi ? Onlarin da okulu,kresi vs var .
konunun basindan beri annem guzellemesi yaparken annemin ekonomik ozgurlugu yok ,caresiz babam tiktokta geziyor kadinlara seksisin konusu acmissiniz .Bu olayi yasayip hala calismamayi savunmak cok garip .
Bi yerde bizim kazancımız annemize bakmaya yeter falan demiş ama konulardan anladığım en büyüğü 20 yaşında falan 5 çocuk var ortada. Hangi kazançsa artık bahsettiği5 tane pırlanta gibi çocuk dediği de biri annesine ispiyonlamis Leyla başını açtı diye, diğer ablasına da deccal diyo
Ya işin calisma çalışmama ile ilgisi olsa ohooo.
İnsanın elbette evlilik yapacağı birinde istediği nitelikler olabilir, işine gelmiyor mu kusura bakma seninle sohbet etmek güzeldi diye kalkıp gidebilir, ben çalışırken sen yiyip içip s.çacan mı diyen herifi beğenen varsa buyursun alsın.Doğru söylüyorsun bulur valla.
Evlilik çalışırsan olur, çalışmazsan pazarlıkları ile girilecek bir kurum değil…
Tamam siz beğenmeyin.Son cumle nasil bir kafa yapisi?
O zaman size gore kadin vucudunu kullandiriyor ve her seyi sadece bu sayede hak ediyor, resmen buna inaniyor/savunuyorsunuz.
Bir de begenenler olmuş
Yoo gayette bunlari vermiyorsa yatakta elizabet takılsın dedinizTamam siz beğenmeyin.
Ama şu detayı yazayım vucut kullanımı ne alaka aklıma gelmez benim böyle detaylar.
Her kadında istedigi gibi yaşasın sefası olsun.
Benim demek istediğim kurusun böyle erkekler anlamında…
Bu terbiye bu ahlakla nasıl bu yaşa geldiniz şaşkınım .Anneme kimse maaş bağlamadı ama bu size niye bu kadar dert oldu onu anlamadım.Kaç mesajdır meslek dememin sebebi özveri istiyor oluşu demiştim ,para karşılığı olmasa da dedim.Keşke okuduğunuzu anlama yetiniz olsa ama gördüğüm şey o yok sizde ne yazıkki
Tamam.harçlık kelimesini okuyunca bi gülme geldi
harçlığı var diye hava atmaya çalışanı da gördük bu sitede
Arkadaşlar benim konum yahu başka konuları karıştırmayın5 tane pırlanta gibi çocuk dediği de biri annesine ispiyonlamis Leyla başını açtı diye, diğer ablasına da deccal diyo
Ya işin calisma çalışmama ile ilgisi olsa ohooo.
Karıştı bi kere. Konu mındar oldu.Arkadaşlar benim konum yahu başka konuları karıştırmayın
Bir gün bakmayınca bişey olmuyor eve yahu, yerinde duruyor. Çalışmadığım, evden çalıştığım ya da esnek çalıştığım zamanlar da oldu, şu an tam zamanlı çalışıyorum. Ev hanımlığının da çalışan kadınlığın da her türünü tecrübe ettim, en kolayı vallahi ev hanımlığı. Canın istediğinde yataktan kalkıyorsun, istersen temizlik yapıyorsun istemezsen yapmıyorsun, yemek aynı şekilde. Evi temizlemedin diye çöp eve dönmüyor ya da yemek yapmayınca açlıktan ölünmüyor. Ev temizliği dediğiniz günlük 1 saat, yemek de maksimum 1 saat. Sonrası tv karşısında yaymaca ya da komşu gezmece falan. Anneniz gereksiz yere kendini yıpratmış gibi görünüyor burdan bakınca.
Aaaa bu mübarek günlerde yemin ederek yazayım da inanın.Yoo gayette bunlari vermiyorsa yatakta elizabet takılsın dediniz
Alt acilimi, benimle sevisecekse bunlari verecek demektir/ bana bakacak demektir.