- 19 Ocak 2024
- 65
- 17
- 24
- Konu Sahibi blueberry5
Aman yaaaaKarıştı bi kere. Konu mındar oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman yaaaaKarıştı bi kere. Konu mındar oldu.
Annen aldatmaya göz yumuyor dedin ortada adam akıllı aldatma bile yokken, ve evet ikiyüzlünün tekisin konumda benim yanımda gibi olup buraya gelip terbiyesiz bir üslupla konuştun.Kendi annen için demekki o kadar çok aldatılmış ,ben umursamıyorum artık diyen de sendin.Hadi canım yazma bana senin gibilerin ne olduğu ortada yazdıklarını okumadım bile öylece önemsizsin.Ahlaksızlık neresinde var hatta başka konularında sana destek vermeye çalıştım ne çabuk unuttun? Şimdi hakarete mi başvuyorsun ben ettim mi yoo bence hakaret edemeyeceğin diyaloglara girme ben diğerin de alıntılamadım sırf polemik olmasın diye ama buna alıntılayım hadi dedim Meslek diyorsun ya nasıl bir kazanci güvenci var bende bunu soruyorum sorguluyorum maaş alıyor mu mesela? Meslek değil ama çok iştir yani emekçidir ev hanımı annemde ev hanımı benim ayrıca başımızın taçları. Evden çalışan insanlara zaten lafım da yok bak o bir meslek işte eve bir bütçe sağlıyor.
Magdem meslek adam da çalışmasın otursun o halde meslek ya hani bu değirmen nasıl dönecek peki?
Çalışan annelerin iyi ilgilenmediğini yemek bile yapamadığını söylüyorsun bu ne had bilmezlik sen herkesin evini nerden biliyorsun onlar bin kat daha emekçiyken üstelik 4-4 Lük anneler var ev hanımı olup sabah akşam tiktokta takılan evini b,k götüren kadınlar da var. Birşeyi savunurken birşeyi yermeyi çok avam buluyorum.
Benim demek istediğimi kavrayacak bir olgunlukta olmadığını düşünüyorum daha fazla polemik veya diyaloğa girmek istemiyorum seninle.
Yani size de yorum yapayım o zaman. Tam olarak hangi özelliğiniz için size bakacak? Kendime baktiracak birini arasam baya sağlam bir şeylerim olması gerekir yani, yoksa işte bu aldığınız cevabı alırsınız.Arkadaşlar benim konum yahu başka konuları karıştırmayın
Ben senin yorumunu çok beğendim Chickennova bacım mesaj doğru yere ulaştı merak etmeAaaa bu mübarek günlerde yemin ederek yazayım da inanın.
Asla en ufak bir ima dahi gelmedi aklıma, o açıdan asla ama asla yazmadım.
Bir kadın istedigi gibi yaşar istedigini yapar. Yatak konusunun da benim dünyamda asla verecek alacak vs konusu olmaz.
Annen aldatmaya göz yumuyor dedin ortada adam akıllı aldatma bile yokken
Başta zorlamam sana kalmış diyor ama üstüne gidince böyle dediİyi yapmışsın. Mantığı elden bırakmayın. Kadın tabi ki maddi bağımsızlığı olsun ama yaratılış gereği kadınız bunun ileride gebeliği var. Bir erkeğin bunları düşünüp kendine güveni olduktan sonra evlenmesi lazım. Yoksa bunun gibi hırbolar lohusa kadını darlar başla çalışmaya diye.
Cevabımı çok güzel aldım K kerkenes bacım sağ olasınYani size de yorum yapayım o zaman. Tam olarak hangi özelliğiniz için size bakacak? Kendime baktiracak birini arasam baya sağlam bir şeylerim olması gerekir yani, yoksa işte bu aldığınız cevabı alırsınız.
Aradığınız şey çalışmasam da bana baksın ise, ya bu mentalitede muhafazakar birini bulacaksınız ya çok aşık olacak ya çok zengin olacak vs vs. Gidip çalışan kadınla evlenmek isteyen ya da cimri ya da aşık değil mantık evliliği yapacak adam bulup neden böyle oldu diyorsunuz. Saçma yani.
Senin kandırdığın gibi mi ,annem umursamıyor ben niye umursayayım ki diyen de sendin birkaç gün önce ahahah güzel boşanmış her naneyi yiyerek.Kimin kendini jandırdığı ortadaKendini kandır aldatmıyormuş mesajlari atan da dedem zaten annem boşandı canım hadi yallahhhh
+1İnsanın elbette evlilik yapacağı birinde istediği nitelikler olabilir, işine gelmiyor mu kusura bakma seninle sohbet etmek güzeldi diye kalkıp gidebilir, ben çalışırken sen yiyip içip s.çacan mı diyen herifi beğenen varsa buyursun alsın.
5 tane pırlanta gibi çocuk dediği de biri annesine ispiyonlamis Leyla başını açtı diye, diğer ablasına da deccal diyo
Ya işin calisma çalışmama ile ilgisi olsa ohooo.
Çünkü o GADIN. Kadın olmak el üstünde tutulmayı gerektirirmiş. Kadınlığını bil kerkenesTam olarak hangi özelliğiniz için size bakacak? Kendime baktiracak birini arasam baya sağlam bir şeylerim olması gerekir
Herkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
Ben günlük olarak rutin anneme yardım ederim şu an bile ev pırıl pırıl .Her şey temizlikle de bitmiyor ben ders çalışırken çocukların ödevleri vs annem ilgileniyor yemekte onda çoğu zaman.Bilip bilmeden atıp tutmayın ablamda çalışıyor diğerleri de küçük zaten herkes yapması gerekeni yapıyor aklınız kalmasın.Leyla kendi ailesine göre yaziyor ya muhtemelen, evde 5 cocuk +koca oldukca kalabalik herkesin işine kadin koşuyorsa evde kimse aldigini yerine koymuyorsa, yedigini ictigini toplayip, kirlettigini temizlemiyorsa 1 günde müthiş kirlenir o ev cidden.
Evde bunlar yapilsa o kadar iş cikmaz dediginiz gibi.
Evet öyleyiz siz kardeşlerinizle pür pak kavgasız büyüdünüz dimi.Pırlantaaa gibiyiz ohMüko aile onlar aaa lütfen
Şimdiki zamanda geçim zor ve iki kişinin çalışması her şeyi kolaylaştırır elbette ama sonunda bana görede evi geçindirme görevi erkeğe aittir. Sevgiliniz bu tavırlarıyla cimriliğini kanıtlamış. Ileride evlenirseniz lokmalarınızı sayar.Herkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
Benim seyimin heykelini yapmaya beton yetmezÇünkü o GADIN. Kadın olmak el üstünde tutulmayı gerektirirmiş. Kadınlığını bil kerkenes