Kendinizi kandirmayiniz ulke bu budurumda ordaki konu farkliydi sizin algi
Siz anlayamiyorsaniz bazi seyleri yalacak birsey yok cok basit aslinda anlayabilirsiniz aslinda zor degil biraz laf olsun diye elestiri yapacaginiza anlamaya calissaniz nasil olursevgili mevsim karşılıklı sohbet ediyor olsak, yok ben öyle demedim sen yanlış anlamışsın yeaaaa diyeceksin bana ama ben senin daha bir kaç mesaj önce yazdıklarını sana yazıyorum.
kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem
bu mesajı sizin yerinize üç harfliler mi yazdı anlamadım ki yani tamam dönün de bu kadar da dönülmez yazdıklarınız duruyor burda.
Siz anlayamiyorsaniz bazi seyleri yalacak birsey yok cok basit aslinda anlayabilirsiniz aslinda zor degil biraz laf olsun diye elestiri yapacaginiza anlamaya calissaniz nasil olur
Evet ülke malesef bu durumda ama ben ömrümü kafeste kendimi kandırarak geçirmeyeceğim; saldırıya uğramaktan hatta ölümden çok özgürlüğümü kaybetmekten korkarım çünkü.Kendinizi kandirmayiniz ulke bu budurumda ordaki konu farkliydi sizin algi probleminiz var galiba
Bakin ulkemiz bu durumdayken okadar cok sorun varki toplum bazi seylere hazir degil toplum budurumdayken evet karsiyim o yüzden o adaminda bu sekilde davranmasi bu ulkede fazla garipsenmemesi gerek degilmi sirf onu koruma icgudusunden kaynakli birsey oldugunu saniyorum arti erkeklerin evlenmeyi düşündükleri bayanlara ciddi dusunuyorsa eger bu sekilde giyim konusunda baskilari oluyorsevgili mevsim karşılıklı sohbet ediyor olsak, yok ben öyle demedim sen yanlış anlamışsın yeaaaa diyeceksin bana ama ben senin daha bir kaç mesaj önce yazdıklarını sana yazıyorum.
kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem
bu mesajı sizin yerinize üç harfliler mi yazdı anlamadım ki yani tamam dönün de bu kadar da dönülmez yazdıklarınız duruyor burda.
Tesekkurler anlayisiniz içinben yöneticilere ilettim mesajınızı biz anlamadık onlar anlar sanırım doğrusunu ve gereğini yapar.
kusura bakmayın kadın platformunda kadınları sınıflandırmaya kendinize benzemeyen kadınları aşağılamaya kalkamazsınız.
yazıp yazıp sizin anlayışınız kıt siz anlamadınız tavrınıza girmiyorum bile. sevgiler.
Evet sizinde konusma tarziniz cok guzel erkek arkadasinizdan yada esinizden hiyar diye bahsedebilecek birisiniz genelde bu tip insanlar sonunda yanniz kalip hayata gozlerini yumuyor özgürlük demissiniz neyin özgürlüğü hangi konuda nede özgüruz anlatin bende dinliyeyim sizden su özgürlükleri hangi cografyada yasadiginiza bir bakin istiyorum siz hala anlamamada ısrar ediyorsunuzEvet ülke malesef bu durumda ama ben ömrümü kafeste kendimi kandırarak geçirmeyeceğim; saldırıya uğramaktan hatta ölümden çok özgürlüğümü kaybetmekten korkarım çünkü.
Korkuların etrafımı parmaklık gibi kuşatıp beni insanların boyundurluğu altında yaşamaya zorlamasından daha kötü bi şey yok bence çünkü bu hayatta. Yaşadığını zanneden bi ölü olmanın zavallılığı mezarlıklarda bile yok bana göre.
Bi kadın olarak buradayım, bu toplumun bi parçasıyım ve düşünmekte ve düşüncelerime göre yaşamakta, giyinmekte, yiyip içip gezmekte özgürüm. Bunlardan da ne adı "erkek arkadaş/sevgili" olan ama ne erkek ne arkadas olmayı becerememiş, sevgiden de zerre anlamayan bi hıyar için vazgeçerim ne de başka bi şey için.
Siz de kıvırmaktan vazgeçin lütfen zira burası her yazdıgınızı kayıt altında tutan bi platform. 3 sayfa öncesine giden herkes görebiliyor kimin algısında nasıl bi sapma ya da saptırma var.
Sizin yazdiklarinizda ortada sonucda ben kendi özgür fikirlerimi düşüncelerimi yaşadığımız cografyanin ozelliklerini anlatmaya calistim size kendimizi kandirmayalimben yöneticilere ilettim mesajınızı biz anlamadık onlar anlar sanırım doğrusunu ve gereğini yapar.
kusura bakmayın kadın platformunda kadınları sınıflandırmaya kendinize benzemeyen kadınları aşağılamaya kalkamazsınız.
yazıp yazıp sizin anlayışınız kıt siz anlamadınız tavrınıza girmiyorum bile. sevgiler.
Moderatörleri alıntılarsanız daha çabuk görürler.Lütfen konum kapatılsın . Bu kadar tartışma oluşacagini bilemedim. Konum kapatılsın .
Aynen bide kimi kime örnek gösteriyor ne yani biz illa birilerine mi benzemek zorundaizHaksızlık bir kere burada başlıyor ya. Kardeşim böyle giyinen biri diyen bir kişi yalan söylemiş belli ki. Kimbilir ne yalan söylemiştir. Değil mi ama :)
Tabi ki karışaMaz ama karıştıranlar düşünsünNe münasabet kim olursa olsun karışamaz.
Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum
Bakin ulkemiz bu durumdayken okadar cok sorun varki toplum bazi seylere hazir degil toplum budurumdayken evet karsiyim o yüzden o adaminda bu sekilde davranmasi bu ulkede fazla garipsenmemesi gerek degilmi sirf onu koruma icgudusunden kaynakli birsey oldugunu saniyorum arti erkeklerin evlenmeyi düşündükleri bayanlara ciddi dusunuyorsa eger bu sekilde giyim konusunda baskilari oluyor
İnşallah is bulursunuz mutlulugunuz daim olsun ben burada yanlis anlasiliyorum yasadigimiz cografya bazi seylere hazir degil onu anlatmaya calisdimKonuları farklı yerlere çekiyorsunuz.
Eşimle vakit geçirmiyoruz mu dedim?
Arkadaşlarımla vakit geçirmek başka eşimle ve ailemle geçirmek başka. İnsanız yani değil mi farklı etkinlikler de keyif veriyor. Sevgiliyiz diye göbeğimiz bir kesilmedi. Elbette bazen sadece arkadaşlarımla sohbet etmek istiyorum.
Gayet güzel beraber de vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, dışarı çıkıyoruz evde film geceleri falan yapıyoruz. Ama özlediğimiz zaman arkadaşlarımızla gidip görüşebiliyoruz ve bundan da çok keyif oluyoruz.
İkisi çok farklı şeyler.
Eşimle yaptığım tatil, etkinlik, vakit geçirmek başka arkadaşlarım başka. Evlendim diye bir kişiden ibaret olmadı hayatım buldumcuk gibi.
Ayrıca teşhir ne çirkin bir kelime. Kadın istediğini giyer o erkekler bakacağı yeri bilecek. Kimse de öküz değilse eşimin yanında zaten bakmaz, bir öküzse ve bakıyorsa da muhattap dahi almayız elin insan olmayın yaratığını. Sevgimizin ölçüsü bu değil çok şükür.
Siz kendinize güvenmiyor ve sürekli birinin üstünüzde baskı yaratmasını sevmek olarak adlandırıp bunla mutlu olabilirsiniz elbette.
Ama ben eşimin beni sevdiğini bana saygı duymasından anlıyorum. Şu dönem iş bulamadığım çalışmadığım halde bana yardım etmesinde bunu erkekliğe ters görmemesinden anlıyorum. Kimse için tek kötü söz etmemesi bana hiç bağırmamasından anlıyorum. Millet için onu giydin baktı ne bakıyon lan kavgası etmeyecek kadar saygı duymasından anlıyorum.
Yaşadığımız coğrafya senin gibi kadınlar! yüzünden hazır değil. Senin gibi kadınlar! bile mini etek giymeye teşhircilik diyorsa, bu toplum bir şeylere hazır olmaz: Senin gibi kadınlar! da ama toplum hazır değil diyerek benim gibi KADINLARın özgürlüğünün kısıtlanmasına bahane bulur, Mevsim, yoksa Muhittin Abi mi demeliydim?İnşallah is bulursunuz mutlulugunuz daim olsun ben burada yanlis anlasiliyorum yasadigimiz cografya bazi seylere hazir degil onu anlatmaya calisdim
Kisinin rahatligina nerede dogup buyudugune yasadigi cevreye gore degisir bu daha mantikli bir cevap olurduÖküz değilse olmuyor
Ben hiç yaşamadım evliyim
Kisinin rahatligina nerede dogup buyudugune yasadigi cevreye gore degisir bu daha mantikli bir cevap olurdu
Siz bu ulkede yasananlari olan olaylari gormezden geliyorsaniz bilemem doguda olanlar belli herkez goc ediyor oradan suriyeliler ayni sekil insanlarin nasil buyudukleri hangi çevrede buda belli neyi tartisiyoruz acaba biraz gercekci olun hayal dünyasında yasiyorsunuzYaşadığımız coğrafya senin gibi kadınlar! yüzünden hazır değil. Senin gibi kadınlar! bile mini etek giymeye teşhircilik diyorsa, bu toplum bir şeylere hazır olmaz: Senin gibi kadınlar! da ama toplum hazır değil diyerek benim gibi KADINLARın özgürlüğünün kısıtlanmasına bahane bulur, Mevsim, yoksa Muhittin Abi mi demeliydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?