• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum

Mini etekliden daha çok kara çarşaflılar dikkat çekiyo.

Kadın halimle ben bakıp ne fazlası ne mükemmelliği varda saklıyo diyorum.

Ayrıca açık yada kapalı bi kadın güzelse bakan gene bakar e ozaman kaşı bıtıpı almayalım erkekleşelim de kimse bakmasın ?

Hayatta eşle paylaşımı kıskançlık olarak algılıyosanız muhteşem paylaşımlı bir evliliğiniz var öyle mi ? :)

Neden yaz sıcağında bile pantolonla geziyorsunuz?
Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz?
Keşke bütün kadınlar örgütlenip rahatça istediğimizi giysek.
Bu toplum daha hazir degil boyle seylere ulkemizde yasananlari goruyorsunuz tecavuz olaylari tecavuzculeri yargilayacaklarina o saaatde ne isi varmis niye oyle giyinmis gibi sacma sapan yorumlar yapilan insanlarin rahat dolasamadiklari bir ortamda bu adamin bukadar baskici olmasi normal bana göre cunku insanlarin can ve mal guvenligi yok bu ulkede malesef

Ayrıca açık yada kapalı bi kadın güzelse bakan gene bakar e ozaman kaşı bıtıpı almayalım erkekleşelim de kimse bakmasın ?

Hayatta eşle paylaşımı kıskançlık olarak algılıyosanız muhteşem paylaşımlı bir evliliğiniz var öyle mi ? :)
Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum

Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum
Sokakda rahat dolasirken basiniza birseyin gelmeyecegi garantisi yok insanlarin can ve mal guvenligi yok boyle bir ortamda yaşıyoruz

Etek giyince açık,pantolon giyince kapalı mı olunuyor ? Ne saçma...
Etek = mini etek diye mi düşünülüyor anlamıyorum.1001 çeşit etek modeli var ve kadına en çok yakışan etektir.
Pantolon ön-arka hatları göstermesi açısından bence daha sakıncalı.Dikkat edilmezse her yeri belli ediyor.

E ülkeyi toptan tecavüzcünün, sapığın eline teslim edip gidelim o zaman.

Ne zaman hazır olacak bu ülke? 10 sene sonra mı 20 sene sonra mı? Sizi bilmem ama ben bi insan evladı olarak taş çatlasa 80-100 sene arası yaşıyorum. Ömür geçiyor yani, elimdeki sayılı yılları da toplumun ne dediğine ne yaptığına göre harcayamayacağım.

Can ve mal güvenliğimi de elim yettiğince ben, yetmediğinde de devlet koruyacak eşsek gibi. Zira devletin görevi tam da bu değil mi, insanların canını ve malını hırsızdan, katilden, tecavüzcüden korumak.

Hem nasıl hazır olacak bu toplum insanların özgürce yaşamasına? Kadınlar korkup çekindikçe, geri adım attıkça rahat mı bırakacaklar yoksa daha fazlasını mı isteyecekler açıklar mısınız?

tepki alınca duyar kasmayın konuyu çok başka yere götürüyosunuz her seyden önce kadına taciz edebilecek beyindeki birilerini siz ve sizler gibileri yetiştiriyorsunuz.

kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem

bunu yazanda sizsiniz T triskadan nagmeler tepki verene kadar bu düşüncedeydiniz şimdi kadınların rahatlağını savunuyor gözükmeye çalışıyorsunuz. yemezler.

Sokakda rahat dolasirken basiniza birseyin gelmeyecegi garantisi yok insanlarin can ve mal guvenligi yok boyle bir ortamda yaşıyoruz

konuyu açık-kapalı mevzusuna taşıdığınız için tebrikler.
merak ediyorum tacize maruz kalan kadınların sadece açık kadınlar oldugunumu sanıyorsunuz?

E ülkeyi toptan tecavüzcünün, sapığın eline teslim edip gidelim o zaman.

Ne zaman hazır olacak bu ülke? 10 sene sonra mı 20 sene sonra mı? Sizi bilmem ama ben bi insan evladı olarak taş çatlasa 80-100 sene arası yaşıyorum. Ömür geçiyor yani, elimdeki sayılı yılları da toplumun ne dediğine ne yaptığına göre harcayamayacağım.

Hem nasıl hazır olacak bu toplum insanların özgürce yaşamasına? Kadınlar korkup çekindikçe, geri adım attıkça rahat mı bırakacaklar yoksa daha fazlasını mı isteyecekler açıklar mısınız?
Yildan yila dahada kotuye gidiyor farkinda degilmisiniz orta dogudan hic bir fsrkimiz kalmadi daha dune kadar Irak suriye afganistanda olan seyler simdi ulkemizde oluyor can guvenligimiz yok bir suru ne oldugu belirsiz insanlar doldu ulkemize

keşke sevgililerinize, sizin giydiğinize veya başka şeylere karışma hakkını vermeseniz yada bunu yapmayan sevgilileriniz olsa... neden böyle kendinizi ezdirirsiniz hiç anlamıyorum.

Lodos sen biraz kendini kandırıyorsun.Karışmasına izin vermiyorum diyorsun ama basbayağı denetimden geçiyorsun.Fotoğraf gönderip onaylatmak ne demek ? Bu kadarına ne hakkı var ?
Sana kızkardeşini örnek gösteriyormuş.Yalan söylüyor olabilir veya kardeşi onun yanında öyle giyiniyor olabilir.
Sen onun kardeşiyle ölçülmek zorunda değilsin.Kardeşi açıksa açık,kapalıysa kapalı mı olacaksın ?
Bu kardeş meselesini bırakıp kendi sınırlarını çizmen daha doğru olur.
Madem dikkatli giyiniyorum diyorsun,erkek arkadaşına da "ben zaten gerektiği gibi giyiniyorum" diyebilirsin.

Ülkemizde yaşananlar hep bu zihniyetle orası gözükmesin bileği gözükmesin dar giymesin koltukaltı gözükmesin saçı gözükmesin diye yetiştirilen zihniyetler yüzünden.

Suriyelileride ben çağırmadım çağıran belli.

tepki alınca duyar kasmayın konuyu çok başka yere götürüyosunuz her seyden önce kadına taciz edebilecek beyindeki birilerini siz ve sizler gibileri yetiştiriyorsunuz.

kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem

bunu yazanda sizsiniz T triskadan nagmeler tepki verene kadar bu düşüncedeydiniz şimdi kadınların rahatlağını savunuyor gözükmeye çalışıyorsunuz. yemezler.
Ben hicbirseyi savunmuyorum yasadigimiz cografyayi unutmayiniz onu istiyorum biz avrupadan uzaklasdik artik ortadogu batakliginin icerisindeyiz artik bunu anlayiniz lutfen

Ülkemizde yaşananlar hep bu zihniyetle orası gözükmesin bileği gözükmesin dar giymesin koltukaltı gözükmesin saçı gözükmesin diye yetiştirilen zihniyetler yüzünden.

Suriyelileride ben çağırmadım çağıran belli.
Hala anlamiyorsunuz bu ulke toplum hala cahil bazi seylere hazir degil niye anlamiyorsunuz acaba kendinizi kandirmayiniz

Ben hicbirseyi savunmuyorum yasadigimiz cografyayi unutmayiniz onu istiyorum biz avrupadan uzaklasdik artik ortadogu batakliginin icerisindeyiz artik bunu anlayiniz lutfen

yaşadığımız coğrafyanın farkındayız ve sizde konuya buradan girseydiniz sıkıntı yoktu ama konuyu direkt açık kadın teşhirciliniğe getirip bakıldığında kendine güvenleri geliyor demek dediniz hoş olmadı. sonradan lafı döndürmenize gerek yok. merak etmeyin kadın olan herkes bu coğrafları iyi biliyor.

Yildan yila dahada kotuye gidiyor farkinda degilmisiniz orta dogudan hic bir fsrkimiz kalmadi daha dune kadar Irak suriye afganistanda olan seyler simdi ulkemizde oluyor can guvenligimiz yok bir suru ne oldugu belirsiz insanlar doldu ulkemize
Aynı hesabı 3 kişi mi kullanıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki ben.

Daha demin "
Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum" diyordunuz şimdi ülkenin halinden dem vurup işi güvenlik üzerinden meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz.

Hayır aynı anda kaç kişilikle konuştugumuzu anlayamadıgım için hangisine yorum yapacagımı bilemiyorum şu an.

Aynı hesabı 3 kişi mi kullanıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki ben.

Daha demin "
Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum" diyordunuz şimdi ülkenin halinden dem vurup işi güvenlik üzerinden meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz.

Hayır aynı anda kaç kişilikle konuştugumuzu anlayamadıgım için hangisine yorum yapacagımı bilemiyorum şu an.
Kendinizi kandirmayiniz ulke bu budurumda ordaki konu farkliydi sizin algi probleminiz var galiba

Bu yazimdan sizde bunu anladinizya bravo size

sevgili mevsim karşılıklı sohbet ediyor olsak, yok ben öyle demedim sen yanlış anlamışsın yeaaaa diyeceksin bana ama ben senin daha bir kaç mesaj önce yazdıklarını sana yazıyorum.

bu mesajı sizin yerinize üç harfliler mi yazdı anlamadım ki yani tamam dönün de bu kadar da dönülmez yazdıklarınız duruyor burda.

Back