• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Seven insanlar kiskanir sahiplenir genelde sevgisinden suphen yoksa ben ciddi bir iliski evlilik düşünüyorum diyorsan devam etmeni tavsiye ederim buradaki yorumlarin etkisi altinda kalma derim bu sekilde yasamaya devam ederim ileride evlendigimde evliliğimi yurutebilirim derseniz hic dusunmeyin devam edin

Bu da dünyanın en klişe yalanıdır bana göre.
Sevmeyi bilmeyen adam kıskanır. Kendine de güveni yoktur sevgilisine de güveni yoktur, kıskançlığı kavga dövüşü, baskıyı sevmek sanar.
Karşılıklı saygıyla da sevmek mümkü
Nerede nasıl giyineceği nerede nasıl davranacağını bilir diye kişiliğine saygı duyarak seven erkekler de mevcut emin olun.
Dışarı çıkarken kocasından izin almayan, arkadaşlarıyla rahatça görüşen, istediğini giyebilen gerçekten hayatı istediği gibi yaşayan şanslı kadınlar da var gerçekten.
Ben gururla söylüyorum valla. Beni eşim kıskanmaz ve bana saygı duyar. İstediğim arkadaşımla da görüşürüm istediğimi de giyerim. Dırdır da etmez kavga da etmez.
Bana ay kocam nefes aldırmıyor çok seviyor çok kıskanç diyenler olursa da üzgünüm ama ben onlara acıyorum. Bir hayatı var onda da bir adamın höt zötünü çekip, onun baskısında yaşıyor. Bir adam için istediği hiç bir şeyi yapamadan ay kocam ne der ay kocam izin vermedi diye yaşayamıyor yazık diyorum.

amannn bu erkekleri anlamıyrum gercekten kendi sevgililerinin eşlerinin kapalı üsturuplu giyinmelerini ister onu bunu örnek gösterrr sonra yolda orda burda orası burası acık kızlara bakarlar... sen takılma sevgiline o oyle ıstıyor dıye de oyle olma olsan da ıstemediğin kıyafetler içinde kendini mutlu hıssedemezsin... sonucta kadınları mutlu eden kendine yakıstırdıkları kıyafettır ve o kıyafetın verdiği özgüvendir.. :) kız kardesine gelince bırak nasıl gıyınırse giyinsin sonra gün gelir kabak senın basına patlar ;) oğlanla evlenırsın falan sonra görümcen sen benım fotografımı gösterdin naptın nettin diye girer oralardan :)

Son yorumları okudum da Allah kötülerden korusun hakikaten.
Yok kardeşinin instagramına bakalım de aranı bozmadan kızı göster, yok kıyaslıyorsa göster tabii diye destekleyenler olmuş. Bu kötü niyettir. Bir insanın başını bile bile derde sokmak ve hatta kızın başını yakayım ama abisiyle aram da bozulmasın diye oyunlarla yapmak sinsiliktir.
Bazı kadınlar cidden gerçek sorunu göremiyorlar.
Bu konuda kız 21 yaşında reşit istediğini koyar abisine de laf söyleme hakkı yok normalde ama aile baskıcıymış. Kız belli ki o hayatı yaşamak istemiyor bu da en doğal hakkı. İstediğini koyar kişisel hesabına, bunu kalkıp manyak abisine ispiyonlamak hatta bunu sinsice yapmak da ne oluyor?
Buradaki o kız abi beni sevgiline sürekli örnek göster dememiştir heralde. O zaman kızın ne günahı var? Niye iki kişinin diyalogunun kurbanı oluyor?
Örnek göstermesine kızıyorsanız bunu alakasız bir insanı alet edip sinsice ve bel altı çalışmak yerine daha dürüstçe yapın bence. Çıkın karşısına sana ne? Sen bana karışamazsın diyin mesela. Yemiyorsa, diyemiyorsanız da bir kızın kişisel hesabında paylaştıkları üzerinden sinsice kaçak dövüşerek yapmayın.
Allah sizin gibilerden korusun cidden.
Ne olduğunu bile anlamadan birilerinin yüzünden zor duruma düşebilirsin demek ki.
Şunu bir anlayın yani. Eğer örnek göstermesi canınızı yakıyorsa bunun sebebi sevgiliniz. Yiyorsa onla hesaplaşacaksınız kozlarınızı. Kızın canını yakmak en hafif tabiriyle kıskançlıktır, sinsiliktir ve ayıptır

sevgilinle aranda olan kriz ikinizi ilgilendirir, kardeşinin konu ile alakası yok. sevgilin işgüzarlık yapıp onu sana örnek göstermiş olabilir ama sevgiline tamam paşam deyip işe giderkenki kıyafetlerinin fotoğrafını gönderip onay alan sensin.

Yani bir de kızın ne giydiğiyle ilgilensen zavallı kızın başına neler gelecek demek ki. Neymiş hep kız kardeşini örnek gösteriyormuş da aslında o mini etekli giyiniyormuş.
Zamanında kadın olsaydın da sana kardeşini örnek gösterdiğinde "bizde böyle cicim gelmiyorsa kapı orada, git kardeşin gibi giyinen birini bul" deseydin, diyemedin diye kıza kumpas planlıyorsun.
Gerçekten çok "hanım" bir insanmışsın.
Altına imza atacak yorum arıyordum, sağolasın yormadın beni yine.

Daha naif, tane tane anlatılmışını arayan da elvanelvan88 elvanelvan88 in yorumuna bakabilir. Sizin de elinize sağlık gerçekten.:KK52:

Siz her sabah üstünüzün başınızın fotografını çekip rapor verecek, izin isteyecek kadar küçülün adamın karşısında; "açıklar içinde kapalıyım yine ihi:)" diye kendinizi överken giyimin ölçüsünde sanki siz otoriteymişsiniz gibi, insanlar size ne kadar açık ne kadar kapalı olmalıyız diye soruyormuş gibi kimi aşağıladığı belli olmayan yorumlar yapın, ondan sonra "hanım" bi insan olduğunuzu iddia edin.

Size kardeşini örnek göstermese Ayşe'yi örnek gösterir, onu da göstermese Fatma'yı örnek gösterir.

Siz karşısına geçip "Ben Ayşe, Fatma degilim; buyum, böyleyim. Neyi nerede giyeceğimi bilecek yaştayım. Olduğum gibi sevmeyeceksen hiç sevme. Hakaret etmeye, kıyafetim yüzünden beni aşağılamaya, çocuk azarlar gibi azarlamaya hiç hakkın yok." diyemediğiniz sürece o adam örnek gösterecek birini mutlaka bulur.

Hayır ablalık yapacağınız; kardeşin 20 yaşında kocaman kız hayatım, bu yaşa kadar ailecek siz yetiştirdiniz, terbiyesini sizden aldı zaten. Istediği gibi giyinir, istediği gibi yaşar artık. Sen de abisi olarak destek ol diyeceğiniz yerde 20 yaşında kızı abisinin önüne yem diye atmanın peşindesiniz.

Siz laf sokacaksınız başınız göğe erecek diye o kızcağızın düşeceği durumdan sinsice zevk alıyorsunuz.

Bu kadar kötü niyetli olmak zor olmuyor mu gerçekten? :KK34:

Altına imza atacak yorum arıyordum, sağolasın yormadın beni yine.

Daha naif, tane tane anlatılmışını arayan da elvanelvan88 elvanelvan88 in yorumuna bakabilir. Sizin de elinize sağlık gerçekten.:KK52:

Siz her sabah üstünüzün başınızın fotografını çekip rapor verecek, izin isteyecek kadar küçülün adamın karşısında; "açıklar içinde kapalıyım yine ihi:)" diye kendinizi överken giyimin ölçüsünde sanki siz otoriteymişsiniz gibi, insanlar size ne kadar açık ne kadar kapalı olmalıyız diye soruyormuş gibi kimi aşağıladığı belli olmayan yorumlar yapın, ondan sonra "hanım" bi insan olduğunuzu iddia edin.

Size kardeşini örnek göstermese Ayşe'yi örnek gösterir, onu da göstermese Fatma'yı örnek gösterir.

Siz karşısına geçip "Ben Ayşe, Fatma degilim; buyum, böyleyim. Neyi nerede giyeceğimi bilecek yaştayım. Olduğum gibi sevmeyeceksen hiç sevme. Hakaret etmeye, kıyafetim yüzünden beni aşağılamaya, çocuk azarlar gibi azarlamaya hiç hakkın yok." diyemediğiniz sürece o adam örnek gösterecek birini mutlaka bulur.

Hayır ablalık yapacağınız; kardeşin 20 yaşında kocaman kız hayatım, bu yaşa kadar ailecek siz yetiştirdiniz, terbiyesini sizden aldı zaten. Istediği gibi giyinir, istediği gibi yaşar artık. Sen de abisi olarak destek ol diyeceğiniz yerde 20 yaşında kızı abisinin önüne yem diye atmanın peşindesiniz.

Siz laf sokacaksınız başınız göğe erecek diye o kızcağızın düşeceği durumdan sinsice zevk alıyorsunuz.

Bu kadar kötü niyetli olmak zor olmuyor mu gerçekten? :KK34:
Sanırım olmuyor.
Benim asıl anlamadığım foto çek bana gönder diyen bir adamla ilişki yaşamak. Bana söylense önce salak salak suratına bakar sonra da sağlam bir kahkaha basarım. "Canım çok yanlış gelmişsin" diye.
Bir erkek şöyle bir şeyi yapacak değil teklif edecek cesareti nerden buluyor ben onu anlamıyorum

Durduğun kabahat ben olsam atmazdım açar gösterirdim.Kizkardeside gizlemek istese zaten paylasmaz instagramda.İspitlemek sayılmaz bu.Kusura bakmasın beyefendi öyle kıyaslama yapılmaz böyle yapılır dıye söyle .

Kardesini ornek gosterip.durdugu icin fotoyu gosterirdim ben olsam

Sanırım olmuyor.
Benim asıl anlamadığım foto çek bana gönder diyen bir adamla ilişki yaşamak. Bana söylense önce salak salak suratına bakar sonra da sağlam bir kahkaha basarım. "Canım çok yanlış gelmişsin" diye.
Bir erkek şöyle bir şeyi yapacak değil teklif edecek cesareti nerden buluyor ben onu anlamıyorum
Bu "ne giydiginin fotografını çek bana gönder" gerçekten enteresan bi talep.

Ben bunu seneler evvel ilk duydugumda saf saf adam iltifat etmeye zemin ayarlıyor herhalde diye düşünmüştüm. Hani kız fotografı atacak adam da şöyle güzel olmuşsun böyle yakışmış diye iltifat dizecek. En fesat düşünen halim de "şu an üstüne ne var" fantezisi tarzı bi şey yapıyorlar herhaldeydi.

Ama "çıkar şunu s.çtırma ağzına, kırarım bacaklarını" "peki bitaneeemm. ayh aşkım ya ne kadar da seviyor beni, kot degil kapri giysem dünyayı başıma yıkacak ama olsun. tatlış mısın sen?" şeklinde bi dialog aklıma gelmemişti tabi.

Adam cesareti nereden alıyor kısmını ise çözdüm sanırım. Konu sahibesi yaz günü kot pantolonla gezmekle; sıcakta bile etek, elbise, şort giymemekle övünmüş yorumlarında. Yani basbaya kotuyla eteğiyle yargılanmak istiyor, halinden memnun.

Hayır bikiniyle gezseniz ne olur, çarşafla gezseniz ne olur. Bize ne. Adam ben senin o güzel bacaklarına bakmak istiyorum dese minilere mi sarılacaksınız ki tersini söyleyince kat kat kapanıyorsunuz?

Hal böyle olunca sen s.çarsan tüyü dikecek biri de mutlaka bulunur deriz biz arkadaşlarla aramızda. Sen giydiğin pantolon için övgü beklersen adam ne yapmaz ki?:KK51:

Sen bana Karışma önceliğin kardeşin onunla ilgilen ben kendimi böyle seviyorum ve nerde ne giyecemi çok iyi biliyorum de canım hem bankacisin fakat evde yarın bi gün yine ise başlasan nereye kadar atacaksin sen ona foto bide sıkılmyo musun bu kadar hesap vermekten ?

Sen bana Karışma önceliğin kardeşin onunla ilgilen ben kendimi böyle seviyorum ve nerde ne giyecemi çok iyi biliyorum de canım hem bankacisin fakat evde yarın bi gün yine ise başlasan nereye kadar atacaksin sen ona foto bide sıkılmyo musun bu kadar hesap vermekten ?

Niçin kardeşiyle ilgilensin ki adam ?
Paraya ihtiyacı mı var hasta mı başı mı dertte ?

Kadında erkekte ne istiyosa onu giysin bez parçası için neyin savaşı bu ?
Yazın kot giyip bacakları pişik olacak raddeye gelip saçtığı ter kokusundan erkek arkadaşı mutlu mu olucak ?

E ozaman o giysin kotu üstünede koşlık montu giysin dalga geçsin millet.

Deli değil ya kadınlar çok sıcak diyip çırılçıplak sokağa çıkmıyoruz.

İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Ya kusura bakmayın ama sevgiliniz işte kardeşim böyle giyiniyor diye yalan söylemiş. Böyle bir yalan söyleyen başka ne yalanlar söyler. Sizi sevmiş birazda kafasındaki kız figürüne uyarlamaya çalışıyor belli ki. Ne yapacağınıza siz karar verin ama ben kesin derdim kardeşinin instagram hesabına baktım hiç de öyle biti değil diye. O anki suratını görmek için neler vermezdim

Niçin kardeşiyle ilgilensin ki adam ?
Paraya ihtiyacı mı var hasta mı başı mı dertte ?

Kadında erkekte ne istiyosa onu giysin bez parçası için neyin savaşı bu ?
Yazın kot giyip bacakları pişik olacak raddeye gelip saçtığı ter kokusundan erkek arkadaşı mutlu mu olucak ?

E ozaman o giysin kotu üstünede koşlık montu giysin dalga geçsin millet.

Deli değil ya kadınlar çok sıcak diyip çırılçıplak sokağa çıkmıyoruz.
E bi üye de anası mi babası mi kocası mi diye sormuş abisi olarak da Karışma hakkı vardır belki

Ya kusura bakmayın ama sevgiliniz işte kardeşim böyle giyiniyor diye yalan söylemiş. Böyle bir yalan söyleyen başka ne yalanlar söyler. Sizi sevmiş birazda kafasındaki kız figürüne uyarlamaya çalışıyor belli ki. Ne yapacağınıza siz karar verin ama ben kesin derdim kardeşinin instagram hesabına baktım hiç de öyle biti değil diye. O anki suratını görmek için neler vermezdim
Bende derdim duramazdim valla

okurken sevgiline yumusrta atmak istedim oglum sen kimsin be! kaç yaşında tahsilli okumu olgun bir bayansın lütfen bu konulara boyun egme yeter artık bıkmadımı bu erkekler bu kadınların giyiminde iyiki abim filan yok uf!

Bu konuyla alakasız ama okuyunca yazmak istedim
Kış ortasında ben kat kat giyinip üşüdüğüm halde mini etekliler üşümez mi diye düşünürüm
Gerçekten üşümüyor olamazsınız , üşürken böyle giyinmek niye ? Sadece merak ettim
Bu da dünyanın en klişe yalanıdır bana göre.
Sevmeyi bilmeyen adam kıskanır. Kendine de güveni yoktur sevgilisine de güveni yoktur, kıskançlığı kavga dövüşü, baskıyı sevmek sanar.
Karşılıklı saygıyla da sevmek mümkü
Nerede nasıl giyineceği nerede nasıl davranacağını bilir diye kişiliğine saygı duyarak seven erkekler de mevcut emin olun.
Dışarı çıkarken kocasından izin almayan, arkadaşlarıyla rahatça görüşen, istediğini giyebilen gerçekten hayatı istediği gibi yaşayan şanslı kadınlar da var gerçekten.
Ben gururla söylüyorum valla. Beni eşim kıskanmaz ve bana saygı duyar. İstediğim arkadaşımla da görüşürüm istediğimi de giyerim. Dırdır da etmez kavga da etmez.
Bana ay kocam nefes aldırmıyor çok seviyor çok kıskanç diyenler olursa da üzgünüm ama ben onlara acıyorum. Bir hayatı var onda da bir adamın höt zötünü çekip, onun baskısında yaşıyor. Bir adam için istediği hiç bir şeyi yapamadan ay kocam ne der ay kocam izin vermedi diye yaşayamıyor yazık diyorum.
Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum

Back