- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Seven insanlar kiskanir sahiplenir genelde sevgisinden suphen yoksa ben ciddi bir iliski evlilik düşünüyorum diyorsan devam etmeni tavsiye ederim buradaki yorumlarin etkisi altinda kalma derim bu sekilde yasamaya devam ederim ileride evlendigimde evliliğimi yurutebilirim derseniz hic dusunmeyin devam edin
Bu da dünyanın en klişe yalanıdır bana göre.
Sevmeyi bilmeyen adam kıskanır. Kendine de güveni yoktur sevgilisine de güveni yoktur, kıskançlığı kavga dövüşü, baskıyı sevmek sanar.
Karşılıklı saygıyla da sevmek mümkü
Nerede nasıl giyineceği nerede nasıl davranacağını bilir diye kişiliğine saygı duyarak seven erkekler de mevcut emin olun.
Dışarı çıkarken kocasından izin almayan, arkadaşlarıyla rahatça görüşen, istediğini giyebilen gerçekten hayatı istediği gibi yaşayan şanslı kadınlar da var gerçekten.
Ben gururla söylüyorum valla. Beni eşim kıskanmaz ve bana saygı duyar. İstediğim arkadaşımla da görüşürüm istediğimi de giyerim. Dırdır da etmez kavga da etmez.
Bana ay kocam nefes aldırmıyor çok seviyor çok kıskanç diyenler olursa da üzgünüm ama ben onlara acıyorum. Bir hayatı var onda da bir adamın höt zötünü çekip, onun baskısında yaşıyor. Bir adam için istediği hiç bir şeyi yapamadan ay kocam ne der ay kocam izin vermedi diye yaşayamıyor yazık diyorum.