Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinle ciddi düsündügünü sanmiyorum. Sansam bile ilerde evlenseniz en ufak seyde boyle bir drama mi yasatacak her seferinde size.
bir de hala haklı olduğunu benim yaptığımın anormal olduğunu düşünüyor.Bu sevgililerin kisisel alanlarina mudahele etmesi buyuk saygisizlik. Bunun adi sevgi felan degil. Arkadaslarinizla bulustugunuzda siz arayana dek sizi rahatsiz etmemeliydi. Bana guven veren biri gibi gelmedi sevgiliniz
Insan sevince demiyorum asik olunca her engeli asmaya calisiyor. Lakin gercekleri gorebiliyorsaniz ince eleyip sık dokuyun cunku karakterler evliligi cok etkiliyorbir de hala haklı olduğunu benim yaptığımın anormal olduğunu düşünüyor.
Hiç birşey anlamadım arkadaş. Seni tüm yerlerden engeleyen silen bir adamla bu konuları tartışmana anlam veremedim. Geri kalanlara girmiyorum bile. Adam beni her yerden engellicek bende ona 1 kişi takip ediyosun kim bu diye peşine düşecem heee oldiiiiiiiii .
Çoktaaaan o adamı hayatımdan engellemiştim benhah al benden de o kadar... az önce ben de dedim aynısını... ciddi ciddi bir de yazmış
Çoktaaaan o adamı hayatımdan engellemiştim ben
işte problem şurada beni heryerden engellediği tarih cumartesi ya da bu olaylar yaşanırken değil 3 hafta önceymiş. yani o 3 haftada biz baya canım cicim sevgiliydik.Hiç birşey anlamadım arkadaş. Seni tüm yerlerden engeleyen silen bir adamla bu konuları tartışmana anlam veremedim. Geri kalanlara girmiyorum bile. Adam beni her yerden engellicek bende ona 1 kişi takip ediyosun kim bu diye peşine düşecem heee oldiiiiiiiii .
Evet annesi biraz öyle sanırım...en son sevgiline diyeceğin şu olur.ilk altı ay anne sütü şart.sen yeterince alamamışsın diye.annesini anlatınca aklıma seda sayanın taklit yaptığı anne figürü geldi hani diyordu ya " ben dooordooom" diye