Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Arkadaşım Konya'dayım ve Konya'nın muhafazakar bir semtindeyim Mahallenin tek açığı benim.
Ama hala canım istiyorsa elbise, etek giyiyorum, hala başım açık ve şimdi kısa kollu da giymeye başladım.
Korktukça adamlar hepten ona buna sarkacaklar.
Çözüm kapanmak, eve hapsolmak değil.
Çözüm inadına kadınlar olarak sokaklarda olmak.
Ankara Çankaya'daydım medeni medeni yaşıyordum ama bir nebze değişmedim burada değişmeyeceğim de..
Daha nasıl anlatabilirim.
Daha da çok şükür laf atamadılar kendime güvenle yürüyorum çünkü. Bakana da ters ters bakıyorum.

Arkadaşım benim gittiğim yerlere hanzolar gelmiyor. Sen de hanzoların gittiği mekanlara gitme, hanzo hanzo adamlarla birlikte olma, yanındaki kadının kendi kararları olduğunu düşünen adamlarla birlikte ol bana ne.
30 yaşındayım, bildim bileli mini etek giyerim, kısa bluz giyerim, oturmayı kalkmayı bilirim. Nerede ne giyeceğimi bilirim, bir kere de sevgililerimden birini kavga ettirecek noktaya getirmedim.
Siz nerelere gidiyorsunuz mini eteklerle de adamları katil ediyorsunuz, anlamıyorum ki.
Normal bir kafede mini etekle otursan ancak bir hanzo mesele çıkartır.
Saçma saçma adamlarla birlikte olup ama erkek dediğin kıskanır diyorsunuz.
30 yaşındayım, hangi yere hangi kıyafetle gidilir biliyorum, şükür. Siz bilemiyorsanız, sizlerin sorunu. Bizim sevgilileri ga..t gibi göstermeye çalışmanın manası yok.

Kendini geliştirmesine diyelim o zaman
Tipik bir Karadenizli ailesi ve annesi çevresi muhafazakardır. Yani Anadolu insanı tam.
Ama kendini yetiştiren bir birey. Haliyle en az benim kadar feministti o da.
Burada dogu bati kuzey Güney diye ayiramayiz anadolu insanini yanlis taniyorsunuz bu ulke suan yikilmadi ayakta ise o anadolunun güzel temiz yürekli mert insanlarin oldugu anadolu sayesindedir unutmayiniz

Burada dogu bati kuzey Güney diye ayiramayiz anadolu insanini yanlis taniyorsunuz bu ulke suan yikilmadi ayakta ise o anadolunun güzel temiz yürekli mert insanlarin oldugu anadolu sayesindedir unutmayiniz

Tam bir demagoji uzmanısınız. Tebrikler.
Ben Anadolu insanına ne dedim sizce?
Nasıl konu saptırıyorsunuz.
Sizin gibi insanlarla konuşulmaz. Konuyu saptırır insanları haksız çıkarmak için böyle sündürürsünüz!!
Yazık yazık
Tartışma adabından bihaber insanla tartışmam ben

Ülkenin durumu ortada ve ben daha iyisini hakediyorum,daha iyi bir yönetim talep ediyorum bunu talep ederken de talep ettiğim gibi yaşamalıyım ki çelişki olmasın

Tecavüz işine girersek isim isim paylaşırım kapalı olup tecavüze uğrayanları,çocukları hatta hayvanları,toplum daha iyisine daha güzeline özenecek ben onların seviyesine inmicem onlar benim seviyeme çıkacak,elin öküzü bana bakacak diye ben çarşafa girecek değilim ben ona uymıcam o medeni olmayı adam olmayı öğrenecek, toplum bu ona göre yaşayalım dersek nasıl düzelecek nasıl değişecek o toplum?

Teşhir kelimesi araya girmemiş olsa bende inanırdım mevsim hanim ülkenin durumundan dolayı endişe ediyo derdim ama olay farklı çark etmeye gerek yok

Biz burada kisa koldan basi aciktan bahsetmiyoruz dekoltesinden mini eteginden bahsediyoruz anlatabildimi acaba

Tebrikler hatanizin farkina vardiniz sonunda bazi seyleri bir bolgeye yikamazsiniz hepimiz anadoludan geldik unutmayiniz

Tebrikler hatanizin farkina vardiniz sonunda bazi seyleri bir bolgeye yikamazsiniz hepimiz anadoludan geldik unutmayiniz

Ay resmen şaka gibi
Hiç ban yemeye değecek bir insan değilsiniz kusura bakmayın.
Sizinle polemiğe giremeyeceğim değmezsiniz.
Geri dönerseniz eşimin ailesi Anadolu muhafazakar ailesi hepsi kapalı ama eşim onlar gibi değil açık fikirli dedim sadece
Burada hakaret nerede?
Ne demişim ben Anadolu insanına söyleyin de bileyim
Komiksiniz

O zamn o semtinizden hic disari cikmayiniz nerde sizin özgürlüğünüz hic baska yerlere gitmeyeceksiniz

Hangi hatasının pardon?
Hayır yani ne dedi de bu anlamı.çıkardın,kendin çalıp kendin söylüyosun hayat çok renklidir senin için eminim :)

O zamn o semtinizden hic disari cikmayiniz nerde sizin özgürlüğünüz hic baska yerlere gitmeyeceksiniz
Ben bambaşka bi sehirde bambaşka bi semtteyim aynı şey benim icin de geçerli. Bakın başka bi arkadaş Konya'dan yazmış onun için de aynı şey geçerli.

Özgürlük sizin aradığınız her yerde.

Tıpkı sizin çevrenize kadına et gibi bakan hanzoları doldurma özgürlügünüz gibi.

Tamam o kelime yanlis oldu ama durum belli yasananlar belli insanlarin can ve mal guvenligi yok bu ülkede

Seninki hakaretse benimki direk küfür,ben direk benim seviyeme çıkacaklar dedim, evet çıkacaklar bu kadar basit iyisi güzeli doğrusu neyse ona özenecekler, geliniyle lanlı lunlu konuşan insanlar var o anadoluda yapmayacaklar bunu

Güzel geleneklerimiz adetlerimiz yemeklerimiz vs devam etsin ama kaba yanlar törpülenecek bitti gitti

Ben semtimden dışarı çıkmıyorum mu dedim? İdrak Yolları Enfeksiyonunuz var sanırım, geçmiş olsun. Ben nerede ne giyeceğimi bilirim. Yanımda da kendine güvenen adam dolaştırırım. Bana höyt zöyt yapan adama da yol veririm. Ben mini eteğimi de giyerim, dekoltemi de giyerim, yeri geldiğinde de kapalı kıyafetimi de giyerim.
Sizlerin kutsadığı hödükler sokaklarda diye, sizler ses çıkarmıyorsunuz diye ben kendi bildiğimden şaşmam, laf eden de olursa lafını da yer oturur aşağı.
O hödükler ancak senin gibi kadınları pıstırır, senin gibi kadınlara erkeklik taslar. Ben onları görsem erkek diye sümüğü bile atmam
Onların forsu bana sökmez.
Yanımda da erkek gibi erkek dolaştırırım, bir çift bacak görünce kadınkadınkadınkadınkadın diye ortada dolaşan görmemişleri değil.

Muhafazakar demiştim sadece.
Kendi de muhafazakar.
Eğer hakaret olarak aldıysa kendi hayatına küfür olarak bakıyor.
Çok komik ya
Hiç tartışılcak biri değil.
Hemen kıvırma ve polemiğe çevirme tarafında.
Bir fikir söyleyip ordan terbiyesiyle devam edemiyor.

Kendinizi buradakinleri kandirmayiniz siz baska bir ulkedemi yasiyorsunuz acaba bilemedim

Biz burada kisa koldan basi aciktan bahsetmiyoruz dekoltesinden mini eteginden bahsediyoruz anlatabildimi acaba

Sana az söyleyeceğim sen çok anla arkadaşım:

"Bir erkeğin tesettürü, göz kapaklarıdır"

Tamam o kelime yanlis oldu ama durum belli yasananlar belli insanlarin can ve mal guvenligi yok bu ülkede

Valla canım üzerime almak üzere olduğum rahmetli babamın silahı var,biber gazım var şok cihazı gündemimde ta diye ederim

Elbette ben demiyorum ki rüya gibi bir ülkede yaşıyoruz berbat hersey ama iyisi güzeli taleple olur sinmekle değil, toplumsal dönüşümler sancılıdır 50 100 150+ yılda olur, ben göremem oğlum kızım görür amacım ülküm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…