- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum
Bu toplum daha hazir degil boyle seylere ulkemizde yasananlari goruyorsunuz tecavuz olaylari tecavuzculeri yargilayacaklarina o saaatde ne isi varmis niye oyle giyinmis gibi sacma sapan yorumlar yapilan insanlarin rahat dolasamadiklari bir ortamda bu adamin bukadar baskici olmasi normal bana göre cunku insanlarin can ve mal guvenligi yok bu ulkede malesefNeden yaz sıcağında bile pantolonla geziyorsunuz?
Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz?
Keşke bütün kadınlar örgütlenip rahatça istediğimizi giysek.
Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorumMini etekliden daha çok kara çarşaflılar dikkat çekiyo.
Kadın halimle ben bakıp ne fazlası ne mükemmelliği varda saklıyo diyorum.
Ayrıca açık yada kapalı bi kadın güzelse bakan gene bakar e ozaman kaşı bıtıpı almayalım erkekleşelim de kimse bakmasın ?
Hayatta eşle paylaşımı kıskançlık olarak algılıyosanız muhteşem paylaşımlı bir evliliğiniz var öyle mi ? :)
Sokakda rahat dolasirken basiniza birseyin gelmeyecegi garantisi yok insanlarin can ve mal guvenligi yok boyle bir ortamda yaşıyoruzUlkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum
E ülkeyi toptan tecavüzcünün, sapığın eline teslim edip gidelim o zaman.Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum
Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum
Sokakda rahat dolasirken basiniza birseyin gelmeyecegi garantisi yok insanlarin can ve mal guvenligi yok boyle bir ortamda yaşıyoruz
Mini etekliden daha çok kara çarşaflılar dikkat çekiyo.
Kadın halimle ben bakıp ne fazlası ne mükemmelliği varda saklıyo diyorum.
Ayrıca açık yada kapalı bi kadın güzelse bakan gene bakar e ozaman kaşı bıtıpı almayalım erkekleşelim de kimse bakmasın ?
Hayatta eşle paylaşımı kıskançlık olarak algılıyosanız muhteşem paylaşımlı bir evliliğiniz var öyle mi ? :)
Yildan yila dahada kotuye gidiyor farkinda degilmisiniz orta dogudan hic bir fsrkimiz kalmadi daha dune kadar Irak suriye afganistanda olan seyler simdi ulkemizde oluyor can guvenligimiz yok bir suru ne oldugu belirsiz insanlar doldu ulkemizeE ülkeyi toptan tecavüzcünün, sapığın eline teslim edip gidelim o zaman.
Ne zaman hazır olacak bu ülke? 10 sene sonra mı 20 sene sonra mı? Sizi bilmem ama ben bi insan evladı olarak taş çatlasa 80-100 sene arası yaşıyorum. Ömür geçiyor yani, elimdeki sayılı yılları da toplumun ne dediğine ne yaptığına göre harcayamayacağım.
Hem nasıl hazır olacak bu toplum insanların özgürce yaşamasına? Kadınlar korkup çekindikçe, geri adım attıkça rahat mı bırakacaklar yoksa daha fazlasını mı isteyecekler açıklar mısınız?
Ulkemizde yasananlarin farkindamidiniz bilmiyorum normal bir ulke degiliz artik icimizde cok fazla yabancilar var suriyesinden ordan burdan milyonlar geldi bunda hirsizi orgutcusu herturlusu var insanimiz cahil ulkemiz hazir degil bazi seylere onu anlatiyorum
Ben hicbirseyi savunmuyorum yasadigimiz cografyayi unutmayiniz onu istiyorum biz avrupadan uzaklasdik artik ortadogu batakliginin icerisindeyiz artik bunu anlayiniz lutfentepki alınca duyar kasmayın konuyu çok başka yere götürüyosunuz her seyden önce kadına taciz edebilecek beyindeki birilerini siz ve sizler gibileri yetiştiriyorsunuz.
kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem
bunu yazanda sizsiniz T triskadan nagmeler tepki verene kadar bu düşüncedeydiniz şimdi kadınların rahatlağını savunuyor gözükmeye çalışıyorsunuz. yemezler.
Hala anlamiyorsunuz bu ulke toplum hala cahil bazi seylere hazir degil niye anlamiyorsunuz acaba kendinizi kandirmayinizÜlkemizde yaşananlar hep bu zihniyetle orası gözükmesin bileği gözükmesin dar giymesin koltukaltı gözükmesin saçı gözükmesin diye yetiştirilen zihniyetler yüzünden.
Suriyelileride ben çağırmadım çağıran belli.
Ben hicbirseyi savunmuyorum yasadigimiz cografyayi unutmayiniz onu istiyorum biz avrupadan uzaklasdik artik ortadogu batakliginin icerisindeyiz artik bunu anlayiniz lutfen
Aynı hesabı 3 kişi mi kullanıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki ben.Yildan yila dahada kotuye gidiyor farkinda degilmisiniz orta dogudan hic bir fsrkimiz kalmadi daha dune kadar Irak suriye afganistanda olan seyler simdi ulkemizde oluyor can guvenligimiz yok bir suru ne oldugu belirsiz insanlar doldu ulkemize
Bu yazimdan sizde bunu anladinizya bravo sizekonuyu açık-kapalı mevzusuna taşıdığınız için tebrikler.
merak ediyorum tacize maruz kalan kadınların sadece açık kadınlar oldugunumu sanıyorsunuz?
Kendinizi kandirmayiniz ulke bu budurumda ordaki konu farkliydi sizin algi probleminiz var galibaAynı hesabı 3 kişi mi kullanıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki ben.
Daha demin "Evet beraber biseyler paylasamadiktan zaman geciremedikten sonra siz ayri esiniz ayri takilin bunun adida evlilik olsun oylemi seven insan hissettirmeli sevdigini pahali hediyeler almak sevgi gostergesi olmuyor kisa giyinmeye bende karsiyim vucudu teshir etmenin bir anlami yok bence ama birilerinin bakmasi o insanin kendine guvenini artiriyorsa mutlu oluyorsa bilemem hic bir Türk erkegi yanindaki esine yada kiz arkadasina birilerinin bakmasindan dikkat cekmesinden mutlu olacagini sanmıyorum" diyordunuz şimdi ülkenin halinden dem vurup işi güvenlik üzerinden meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz.
Hayır aynı anda kaç kişilikle konuştugumuzu anlayamadıgım için hangisine yorum yapacagımı bilemiyorum şu an.
Bu yazimdan sizde bunu anladinizya bravo size
Kendinizi kandirmayiniz ulke bu budurumda ordaki konu farkliydi sizin algi probleminiz var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?