Konuları farklı yerlere çekiyorsunuz.
Eşimle vakit geçirmiyoruz mu dedim?
Arkadaşlarımla vakit geçirmek başka eşimle ve ailemle geçirmek başka. İnsanız yani değil mi farklı etkinlikler de keyif veriyor. Sevgiliyiz diye göbeğimiz bir kesilmedi. Elbette bazen sadece arkadaşlarımla sohbet etmek istiyorum.
Gayet güzel beraber de vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, dışarı çıkıyoruz evde film geceleri falan yapıyoruz. Ama özlediğimiz zaman arkadaşlarımızla gidip görüşebiliyoruz ve bundan da çok keyif oluyoruz.
İkisi çok farklı şeyler.
Eşimle yaptığım tatil, etkinlik, vakit geçirmek başka arkadaşlarım başka. Evlendim diye bir kişiden ibaret olmadı hayatım buldumcuk gibi.
Ayrıca teşhir ne çirkin bir kelime. Kadın istediğini giyer o erkekler bakacağı yeri bilecek. Kimse de öküz değilse eşimin yanında zaten bakmaz, bir öküzse ve bakıyorsa da muhattap dahi almayız elin insan olmayın yaratığını. Sevgimizin ölçüsü bu değil çok şükür.
Siz kendinize güvenmiyor ve sürekli birinin üstünüzde baskı yaratmasını sevmek olarak adlandırıp bunla mutlu olabilirsiniz elbette.
Ama ben eşimin beni sevdiğini bana saygı duymasından anlıyorum. Şu dönem iş bulamadığım çalışmadığım halde bana yardım etmesinde bunu erkekliğe ters görmemesinden anlıyorum. Kimse için tek kötü söz etmemesi bana hiç bağırmamasından anlıyorum. Millet için onu giydin baktı ne bakıyon lan kavgası etmeyecek kadar saygı duymasından anlıyorum.