- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Bu konuyla alakasız ama okuyunca yazmak istedimKış soğuğunda bile minicik etekler giyen bir kadınım. Eşim ağzını açsın gözünü oyarım onun. Neden kendine müdahale ettiriyorsun bu kadar? Ona ne o kim ki?
Kardeşinin ne giyindigi beni ilgilendirmiyor ki benim derdim bana kardeşim uzun giyinir tunik giyinir diyor ama görüyoruz nasıl giyindigini. Sevgilime ben kiyafetim konusunda gerekeni soylemisimdir ama o inatçı hala ona göre biraz açık giyinsem lafını eder, ben o ne derse tamam deyip susmuyorum ve her zaman ki giyinme tarzıma devam ediyorum . Bu konuda tepkimi sert şekilde de belirttim. Güzellikle de söyledim . Anlamayınca bağırıp cagirrdimda . Daha napayım?
hiç pantolonum yok da o yüzden. Fakiriz bizBu konuyla alakasız ama okuyunca yazmak istedim
Kış ortasında ben kat kat giyinip üşüdüğüm halde mini etekliler üşümez mi diye düşünürüm
Gerçekten üşümüyor olamazsınız , üşürken böyle giyinmek niye ? Sadece merak ettim
yok öyle değil ;böyle efil efil missssBu konuyla alakasız ama okuyunca yazmak istedim
Kış ortasında ben kat kat giyinip üşüdüğüm halde mini etekliler üşümez mi diye düşünürüm
Gerçekten üşümüyor olamazsınız , üşürken böyle giyinmek niye ? Sadece merak ettim
hiç pantolonum yok da o yüzden. Fakiriz biz
Çıplak çıkmıyorum herhalde, çoraplarım var :) ben üşümüyorum aksine afakanlar basıyor. Hayatımda hiç kazak da giymedim mesela. Menopoz ateşi gibi yanıyorum terliyorum 2 dkde.Ben gerçekten merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?