Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Tekrar sana karıştığında ve kavga ettiğinizde yanyanayken kardeşinin hesabına bakcam fotolarına nasıl giyiniyomuş diye yanında aç göster sonra da bana kimseyi örnek verme o onun hayatı bu benim hayatım dersin kimseyle seni kıyaslamaya hakkı yok baskı yapmaya hiç yok ben olsam söylerdim kız kardeşi de ne düşünürse düşünsün en azından sevgilin bi daha onu sana örnek gösteremez bu çocukla evleneceğinin garantisi yok diyelim evlendin kız da olayı unutur gider ozamana kadar

Ya bu erkekler bi kendilerini akilli saniyorlar ha..
Bence gene kardesini ornek vericek olursa himmmm bu fotograftaki gibi mi yani de yolla.Ha gerci kiza patlar gidip de bilmiyorum simdi kucuckkizida yakma aslinda ama. ay bilemedm nasil bir ders versenki. Karismasin. Sen kendini biliyorsun onun beynine ihtiyacin yok. Madem oyle hiiiic bastan bakmasaymis sana.

Kış soğuğunda bile minicik etekler giyen bir kadınım. Eşim ağzını açsın gözünü oyarım onun. Neden kendine müdahale ettiriyorsun bu kadar? Ona ne o kim ki?
Bu konuyla alakasız ama okuyunca yazmak istedim
Kış ortasında ben kat kat giyinip üşüdüğüm halde mini etekliler üşümez mi diye düşünürüm
Gerçekten üşümüyor olamazsınız , üşürken böyle giyinmek niye ? Sadece merak ettim

Yol verin gitsin
Madem hiç bir türlü anlamıyor
Ya da siz anlatamıyorsunuz
Bu ufacık sorunu çözemediğinize göre evlenseniz çok daha büyük sorunları çözemezsiniz

hiç pantolonum yok da o yüzden. Fakiriz biz

yok öyle değil ;böyle efil efil missss

Kardeşi isterse tesettürlü olsun
Sen sevgiline babama bak öyle giyin demiyosan
O da sana başkaıs gibi giyin dememeli
İstediği türden giyineni bulsun
Sende de iş yok cevabını verememişsin

kardeşini gösterme sakın sevgiline. dengesiz bi tip belli ki olay çıkaracak. siz de kabullenmeyin bu durumu diyecektim ama bu saatten sonra zor biraz.

Gerçekten her sabah bıkmadan usanmadan kıyafetleriniz fotosunu gönderip onay alıp öyle mi evden çıktınız şimdi de bas edemiyorsunuz evlerinin içini mi karıstıracaksınız.
Eee sevgilinize annesi babası sunu demesin o bizim kızımız biz müsaade ediyoruz
Böyle bit tepki alırsa sizin foto elinizde patlar
Bence bit duruş gösterin kaç yasında insanlarsınız ben nerde ne giyeceğimi biliyorum.müdahale etmene gerek yok diye.yoksa bu karısmalar artarak hayatınızın tüm alanına devam eder.

Yani bir de kızın ne giydiğiyle ilgilensen zavallı kızın başına neler gelecek demek ki. Neymiş hep kız kardeşini örnek gösteriyormuş da aslında o mini etekli giyiniyormuş.
Zamanında kadın olsaydın da sana kardeşini örnek gösterdiğinde "bizde böyle cicim gelmiyorsa kapı orada, git kardeşin gibi giyinen birini bul" deseydin, diyemedin diye kıza kumpas planlıyorsun.
Gerçekten çok "hanım" bir insanmışsın.

kardeşini neden karıştıracaksınız. demek ki kızın duruşu sağlam kendine karıştırmıyor. her sabah kıyafet fotosu atmak nasıl bir sabırdır, bunu istemek nasıl bir akıldır.

Belki bir abi olarak kardeşine karışabilir ama sana asla karışamaz çok saçma kocan değil nitekim. Açıkçası bana sürekli örnek gösterse kardeşini bende gosterirdim resimlerini sonra şutlardım b güzel

Kardeşi hiç karıştırma. Baştan hata yapmışsın sen bu kadar taviz vermekle. Bu saatten sonra değiştirebilir misin bilmem.

Ortanca ablam lisede kapandi. Bi değişik hallere girdi. Samimi oldugu herkese "din cok guzel sen de gelsene" diye tebliğ vermeye başladı. E genclik iste kani da kayniyor..
Karşı komsumuza da kendince tebliğde bulunmuştu. O da büyük ablam açık oldugu için "kendi ablasinin k.çı başı acik gelmiş bize anlatıyor" demişti.
Sizinki de o hesap.. Hic hos değil ne sevgilinizin tavri ne de sizin planlariniz..

Hergün foto mu istiyordu Ne giydin diye ? İlginçç...
Bende açığım istediğimi giyiyorum prensiplerim war kısa etek elbise şort alsa giymem yazlık dışında. Kendini bilen bi insan Nasıl giyinmesi gerektiğini bilir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…