- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Olsun, ayrılsın benceOnu buraya yazmıyoruz yaw, hatları karıştırdın
Yani hayatının içinde yırtık çoraptan pırtlar gibi sevgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun, ayrılsın benceOnu buraya yazmıyoruz yaw, hatları karıştırdın
bence soylemedigin hata tatlim. Goster tabi bideki bu kisiyimi ornek almami istiyosunnİyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Savunmaya geçmiyorum açıklama yaptım . Eskiden olan şeylerden bahsettim . Eskiden topuklu giyiyordum laf ediyordu ama ben yine de giyiyordum . Şimdi hazır işten de cikmis ken topuklulardan sıkıldığımi anladım ve rahat düz taban giyiniyorum. Bu yüzden bu konu geçmiyor. İsteyken evet her gün foto isterdi ama gondermezdim.Bazen gönderirdim o da kiyafetimi görsün diye değil ama o kiyafetim e de bakardı tabi. Bu yazdıklarım eskiden yani .
Taviz tavizi doğuruyor demedi deme!Bunu sürekli didişin diye değil bu konuda kesin net çizgilerin olması için söylüyorum....Taviz vereceksen de ya tamam! ya da hayır böyleyim;işine gelirse!İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Etsin kardeşinden korkacak değilim ,onla ilgili bir durum vardı benim bildiğim Abisine söylemedim , istesem söylerdim . Amacım kardeşini şikayet etmek değil. Kardeşini bana örnek gösteriyor ya bu yüzden fotoyu göstereyim mi diye sordum ,