• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Madem kıskanmıyorsun ne diye abisine fotolarını göstermek istiyordun ? Sevgilinin nasıl biri olduğunu bildiğin halde çok ilginç geldi...

Çünkü benden önce kardeşini görsün uyarsın istegım buydu. Sevgilim bana onu örnek göstermeseydi o fotolari görünce umursamazdim.Banane yani.

Vazgeçtim, ağzına terlikle değil kürekle vurmalıksın.

Ne istiyorsun elin kızından? Sevgilinin sana koyduğu yasakları delebiliyor, umursamıyor diye mi bu sinirin?
Aile içinde ve dışarı çıkarken böyle giyinmiyor.sadcee instagram a koyuyor. Yoksa öyle yasak delme olayı yok.

Çünkü benden önce kardeşini görsün uyarsın istegım buydu. Sevgilim bana onu örnek göstermeseydi o fotolari görünce umursamazdim.Banane yani.

Tüm ailesi kapalı beli ki tutucular gidip söylesen o kızı döverler iyice düşman ediceksin herkesi kendine. Sevgilinde çok kıskanç bunalıma girerim böyle bir herifle.

Aile içinde ve dışarı çıkarken böyle giyinmiyor.sadcee instagram a koyuyor. Yoksa öyle yasak delme olayı yok.

E delmiş işte yasağı koymuş instagrama. Sen de koy madem mini etekli fotoğraflarını o kadar istiyorsan.

Hadi onun abisi, yasak koymuş, sözünü dinletiyor falan da sana noluyor onu çözemedim.

Kızı neden kıskanayim benden yaşça küçük . Aksine kiz beni kiskaniyor ki bunu sevgilim soyledi . Ben haksızlığa gelemiyorum sevgilim bana onu örnek gösteriyor kıyafet konusunda ama görüyoruz fotolarini.

Gönderdigimi mi ima etmişim ? Eger öyle anlaşılıyor ise yanlış anlasiliyor. Her gün foto isterdi ben de atmayacağım istemiyorum derdim atmazdim . O da ısrar ederdi tabi ama biliyor istemediğim şeyi yapmam . Kız kardeşi yürekli olsa bence dışarı çıkarken de öyle giyinirdi:)

Kızın ne giydiginden banane zaten ben ne giydiğiylee ilgilenmiyorum .

Ya dehşet içinde okuyorum yorumlarınızı, siz 20 yaşındaki bir kızın (abisine göre) hatasıyla, kendinizi mi aklamaya çalışıyorsunuz? Ne giydiğiyle ilgilenmiyorsunuz iyi ki, bir de ilgilenseniz daha ne laflar söyleyeceksiniz acaba kıza.
Bu kadar dert olduysa gidin gösterin fotoğraflarını abisine de dinlenin bari, abi - kardeşin arasını bozun ve köşeye geçip "Ohh çok haklı çıktım şimdi" diye ellerinizi ovuşturarak zafer tablonuzu izleyin.

Kendi ilişkinizi adım adım yukarı taşımak yerine, insanların kafalarının üstüne basarak yaşayın aferin.

Yok anlamıyorsunuz.
Kızın foto koymasını göstermeniz kıza ceza size kızı örnek gösteren abisine değil. A çok özür dilerim ben bir daha kardeşimi örnek göstermeyeceğim çok üstüne gittim senin demesini mi bekliyorsunuz?
En iyi ihtimalle kavga yada daha kötü ihtimalle dayak yada en kötü ihtimalle babanın da dahil olduğu aile faciasına mı sebep olunca içiniz soğuyacaktı?
Burada kızın hiç bir suçu yok, böyle bir abisinin olması onun suçu değil zira. O abisini seçemez.
Ama siz bile isteye bir despotun boyunduruğunda yaşayıp hiç bir şikayette bulunmuyorsanız hatta çok seviyor kıskanıyor diye seviniyorsanız ve sevgiliniz kendi kızkardeşini size örnek gösteriyorsa derdiniz onunla, kızla değil. Gösteren o.
Kıskanıyorsanız kızı kıskanmayacaksınız, derdiniz abisi olmalı. Küçücük bir kızla uğraşmayın

Pardonda cocuk musunuz siz? Kisasa kisas mi yapiyorsunuz. Kardesinden ne istiyosun sen once sevgiline nerde durmasi gerektigini ogret sonra kardesine karisma hakkini bul kendinde. Millet laf yapinca korumaya gectiniz , bir tane yorumunuzda sevgiline hak bile vermissin. Ee daha ne sorun nedir?

E delmiş işte yasağı koymuş instagrama. Sen de koy madem mini etekli fotoğraflarını o kadar istiyorsan.

Hadi onun abisi, yasak koymuş, sözünü dinletiyor falan da sana noluyor onu çözemedim.
Ee çünkü sevgilim görmeyecek ondan koydu . Sevgilimin instagrami var ken koymuyordu.yahu istediğini koysun banane. Sadece sevgilim bana onu örnek gösteriyor ya şaşırıp kaldım .

Belki de abisi, kardeşinin nasıl giyindiğini biliyor.

Kardeşi aslında tunikle gezmek isteyen biri değil fakat aile baskısından dolayı o şekilde giyiniyor.
Fırsatını bulunca giyip sosyal medyaya atıyor olamaz mi :KK64:

Kardeşinin mini etekli, göbeği açık hallerini bilen abi ise, senin de öyle olacağını tahmin ederek üzerinde baskı kurmaya çalışıyor?

Ben buradan başka bir sey çıkaramıyorum çünkü sen zaten açık değilim, bir çok açık kişiye gore kapalı kalirim diyorsun.
E o zaman daha ne istiyor bu adam??

Sevgilin ve ailesini iyi tanı derim.
@Lod0s

Şaka yaptınız herhalde. Tabii ki böyle bir şey yapmayacaksınız değil mi ?

Ee çünkü sevgilim görmeyecek ondan koydu . Sevgilimin instagrami var ken koymuyordu.yahu istediğini koysun banane. Sadece sevgilim bana onu örnek gösteriyor ya şaşırıp kaldım .

Sevgilin senin baban mı sana birilerini örnek gösteriyor? Anne babalar yapar bunu. Senin de ağzın yok mu "o kardeşin ben sevgilinim ona göre davran bana onu örnek gösterme" diyemiyor musun?
Bu konudan fesatlık akıyor be güzelim.

Bence göstermeyin. Etik olmaz. Ucuz bir savunma olur.

Sadece bir daha kardeşinden örnek verince çok net ve kesin konuşun, kızın ona ve bir daha asla bu konuda konuşamayacak şekilde kapatın konuyu.

En tahammül edemediğim durum örnek gösterilmesi bir başkasının.

Back