Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Yarın bir gün bu kişi ile evlenip, daha cins sebeplerle boğuşmaktansa,
Mesela kv tuhaflıkları, yakın akraba arkadaş kıskançlıkları..
Daha sonra nasıl olsa bu benim kahrımı çekiyor deyip hep level atlayan problemlere gebe bir hayat tercih etmek?
Bu arada eşler bir birini hayatına müdahale ederken bile sınır koyar, bu abartılı..
Sevgi aşk kıskançlık değil, direk aşağılık duygusu..
Kurtul bu sevgilidende ailesindende..

Benim ocada bböyleydi yonttm biraz ama zor

Abimin karısı da abimin kendini kısıtlamasını engellemek için abimi benim üstüme kışkırtmaya çalışmıştı ikisi de aldı cevabını oturdu benden zamanında Sen de sevgiline yok diyeceksen kendin de , kardeşini örnek gösteriyorsa git kardeşin gibi birini bul o halde de. Ne diye kızın üstüne saldırtıyorsun?
Kadının düşmanı harbiden kadın başka da bişey demiyorum

B
bence soylemedigin hata tatlim. Goster tabi bideki bu kisiyimi ornek almami istiyosunn

Hii gozune soka aoka goaterme kardesinin fotosunu sohbete yedir.mesela lardesin sana benziyor biraz gorumce adayimi merak ettim baktim de hemen ac instegram dogru kisi degilmi yais birine bakmadim demi de.tatatammm gobekler acik baldir bacaklar fora
En azindan bi daha kardesini ornek goateremez

Seven insanlar kiskanir sahiplenir genelde sevgisinden suphen yoksa ben ciddi bir iliski evlilik düşünüyorum diyorsan devam etmeni tavsiye ederim buradaki yorumlarin etkisi altinda kalma derim bu sekilde yasamaya devam ederim ileride evlendigimde evliliğimi yurutebilirim derseniz hic dusunmeyin devam edin

Ben söylim karismasi problem. Ama en büyük problem kardesini örnek göstermesi. Bu büyük sorunlara sizin kardese gicik olmaniza ya da bak o da böyle degil diyip acigini acik etmenize. Onun size gicik olmasina. Kardes kavgasina. Daha sonra onun annesinin size gicik olmasina meden olabilmesinin yaninda sonu gelmicek bir davranistir. Kiyas yapan kisi kiyas yapmaya devam eder ömür boyu. Sinirlerinizi alt üst eder bu durum

benimkinin de kardeşi kapalıydı. bana sürekli onu örnek gösterirdi ''bak ne güzel kapalı vs'' diye.

bi gün iyi bi kavga ettim ağzının payını verdim bi daha bana onu örnek gösteremedi. kardeşinin adı ayşe olsun mesela.

''o ayşe ben huzur, başka kişiliklere sahip iki ayrı insanız, ben onun gibi olamam, o da benim gibi olamaz, böyle yaparak ona karşı antipati oluşturuyosun bende vs vs'' diyerek ne laflar etmiştim şimdi hepsini hatırlayamadım.

bence kızın fotoğraflarını gösterme ama sevgiline de haddini bildir.

Gösterme kızla abisinin arasini bozma kizin ne suçu var

Hic hakki olmadigi halde sana bu kadar baski yapan adam kardesine neler yapmaz? Demek ki abisinin gorecegi ortamda kapali giyiniyo, kendi ozel alaninda istedigi gibi giyiniyo kizcagiz. Sen guclu kadin olup ben buyum nasil istiyosam oyle giyinirim isine geliyosa diyemiyosun diye kizin basini niye yakiyosun? Evden ayrilana kadar onlarin mahalle baskisina katlanmak zorunda o kiz, sen niye katlaniyosun?

Şimdiden böyleyse , evlenince ooooo hiç söylemek bile istemiyorum. Bu ne hadsizlik pardon hangi hakla kıyafetize karışıyor .kardeşi sanırım gizli giyiniyor vs göstermeyin ya belkş şiddet gösterebilir kardeşine . İşine gelirse diyin.

Bence söyleme. Çunkü söylersen ondan bana ne,sen benim sevgilimsin. Ben senden sorumluyum. O da kendi sevgilisinden falan der. Genelde erkekler böyle şeyleri iyi kıvırır. Söylediğinde bir de sana cephe falan alabilir.

Senin ne giydiğin sevgilini, sevgilinin kardeşinin ne giydiği de seni ilgilendirmez, ilişki iki kişiliktir saygı sevgi varsa sürdürürsün yoksa işte böyle ottan çöpten benliğini ezer atar

Eskidendi ise şu an kardeşini araya katmanın amacı ne?

Sen zaten bildiğini okuyomuşsun olanlar da eskiden kalmış eee

Taviz tavizi doğuruyor demedi deme!Bunu sürekli didişin diye değil bu konuda kesin net çizgilerin olması için söylüyorum....Taviz vereceksen de ya tamam! ya da hayır böyleyim;işine gelirse!

Söyle söyle onu da söyle, ispitçilik en güzide huylardan

Ayrıca abisi inst.kullanmıyo diye attı diyorsun da orası bir sosyal ağ abisi olmaz akrabası kuzeni şusu busu olur çok korkan kız koyamaz öyle resim

Bu adam senin de kardeşinin de namus bekçisi değil kendinize gelin şu algıyı yıkın

Bir de konudaki açık değilim açıktan daha kapalıyım vs gibi ısrarlı vurgular çok sevimsiz

Kardeşi ile ilgili hiçbir şey yapmayın. Erkek arkadaşınız size kardeşini örnek gösterdiğinde sizin tepki vermeniz gerekirdi. Ben nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum tarzında. Kardeşinin ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Erkek arkadaşınız kardeşinden örnek verdiğinde bunu dile getirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…