- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Kızın ne giydiginden banane zaten ben ne giydiğiylee ilgilenmiyorum .
Madem kıskanmıyorsun ne diye abisine fotolarını göstermek istiyordun ? Sevgilinin nasıl biri olduğunu bildiğin halde çok ilginç geldi...
Aile içinde ve dışarı çıkarken böyle giyinmiyor.sadcee instagram a koyuyor. Yoksa öyle yasak delme olayı yok.Vazgeçtim, ağzına terlikle değil kürekle vurmalıksın.
Ne istiyorsun elin kızından? Sevgilinin sana koyduğu yasakları delebiliyor, umursamıyor diye mi bu sinirin?
Benim derdim kızın ne giydiği değil istediğini giysin sevgilim örnek gösteriyor örnek gösterdiği kardeşini görsün istedim. Mesele bhBuradan okuyunca hiç öyle durmuyordu..
Çünkü benden önce kardeşini görsün uyarsın istegım buydu. Sevgilim bana onu örnek göstermeseydi o fotolari görünce umursamazdim.Banane yani.
Aile içinde ve dışarı çıkarken böyle giyinmiyor.sadcee instagram a koyuyor. Yoksa öyle yasak delme olayı yok.
Sevgilim de öyle dövme falan yok sadece uyarır .Tüm ailesi kapalı beli ki tutucular gidip söylesen o kızı döverler iyice düşman ediceksin herkesi kendine. Sevgilinde çok kıskanç bunalıma girerim böyle bir herifle.
Kızı neden kıskanayim benden yaşça küçük . Aksine kiz beni kiskaniyor ki bunu sevgilim soyledi . Ben haksızlığa gelemiyorum sevgilim bana onu örnek gösteriyor kıyafet konusunda ama görüyoruz fotolarini.
Gönderdigimi mi ima etmişim ? Eger öyle anlaşılıyor ise yanlış anlasiliyor. Her gün foto isterdi ben de atmayacağım istemiyorum derdim atmazdim . O da ısrar ederdi tabi ama biliyor istemediğim şeyi yapmam . Kız kardeşi yürekli olsa bence dışarı çıkarken de öyle giyinirdi:)
Kızın ne giydiginden banane zaten ben ne giydiğiylee ilgilenmiyorum .
Çünkü benden önce kardeşini görsün uyarsın istegım buydu. Sevgilim bana onu örnek göstermeseydi o fotolari görünce umursamazdim.Banane yani.
Sevgilim de öyle dövme falan yok sadece uyarır .
Ee çünkü sevgilim görmeyecek ondan koydu . Sevgilimin instagrami var ken koymuyordu.yahu istediğini koysun banane. Sadece sevgilim bana onu örnek gösteriyor ya şaşırıp kaldım .E delmiş işte yasağı koymuş instagrama. Sen de koy madem mini etekli fotoğraflarını o kadar istiyorsan.
Hadi onun abisi, yasak koymuş, sözünü dinletiyor falan da sana noluyor onu çözemedim.
Ee çünkü sevgilim görmeyecek ondan koydu . Sevgilimin instagrami var ken koymuyordu.yahu istediğini koysun banane. Sadece sevgilim bana onu örnek gösteriyor ya şaşırıp kaldım .
Ayrıl bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?