sevgilimle ilk birlikteliğimi yaşayacağım

farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
Evlenmeden hem de. Sonra bekaret diktirmeye çalış. Zamane gençleri tiksiniyorum sizden

Cakma Mune Mune ayaginiza geldi hanimlar :KK70: Dini yorum yapmak yasak, konu sahibi gunaha girer miyim diye sormamis bize. İnancli olup olmadigini ya da hangi dine mensup oldugunu bile bilmiyoruz ve bizi ilgilendirmiyor. Kaldi ki inancli olsa bile gunah olmasi da sadece onu ilgilendirir, zira cennet ya da cehennemde kimse kimsenin yerini kapmiyor.
Konu sahibi ekstra bir hazirliga gerek yok elbette ama bu sekilde cok planli programli hareket ederseniz gerilebilirsiniz

farklı sehirlerdeyiz ilk defa yaşayacağım bu olayı 2 3 gün sonra buluşacağız onden nasıl hazırlık yapmam lazım temizlik açısından bir de regl olmama denk geliyordu ilaç kullandım bu ilişki sırasında sıkıntı yaratır mı çok canım yanar micevaplarsanız teşekkür ederimm
Sözleştiniz mi yani biz şu gün seks yapalım diye. Çok romantik. ❤️

Çekirdeğimle geldim yine yanacaksınlar efendime söyleyeyim kızlık zarını eşe verilen hediye paketi gibi görenler gelmiş bile 🔥
Ben de şey diyeceğim, bu işler planlı olmamalı bence, ani gelişen bir sevişme ile planlı programlı olan arasında dağ kadar fark oluyor bence.
Bir de ilk ilişkide çok aksiyon beklemeyin.
Seks zamanla zevkli bir şeye dönüşüyor bence, yani benim ve okuduğum bazı tecrübeler bu yöndeydi.

Neden yazmasınlar? Neleri yazabiliyoruz neleri yazamıyoruz? Bir liste yaparsanız kolaylık olsun
Neden mı? Çünkü burası sevgilimle adet öncesi ya da sonrası ilişkiye girdik test negatif çıktı acaba hamile miyim tarzı konularla dolu ve herkes tarafından linç yiyor !! Sana liste yapmakla kendimi yoramam

Neden mı? Çünkü burası sevgilimle adet öncesi ya da sonrası ilişkiye girdik test negatif çıktı acaba hamile miyim tarzı konularla dolu ve herkes tarafından linç yiyor !! Sana liste yapmakla kendimi yoramam
Anladım linç yiyen veya yeme potansiyeli olan konuları açmıyoruz. Teşekkürler 🥰

Yorumlar efso olmuş yanlız 😂😂
Tebrik ederim Hanımlar permadan kızlık zarı regli ağda jilet herşeye söyle bı parmak basılmış 😂😂
Bu ara plan program demisken anlatılacak neler vardır kimbilir 😂
Aman canım sen korunmayı ihmal etme gerisi kolay herşey olur biter.zaten ilk sefer kimse kılına tütüne takilmaz 😂

X