HaklısınHadi diyelim kiz yuz bulamayinca geldi boyle seyler soyledi
Erkek arkadasim da evet boyle boyle oldu ama kizi doversin diye sana soylemedim gibi sacma bi aciklama yapiyorsa bu benim icin bi ayrilik sebebidir
Ister flort etsin ister etmesin
Benden saklamis mi saklamis
Belki de yorucu is ortaminda kizin ilgisi hosuna gitti ses cikarmadi nerden bilcem? Oyle ya da boyle enayi yerine koydu mu? Evet
Eeee daha kizi karalamaya ne gerek var?
Bence de kapatın zira içinde seçim geçen hiçbir konuya zerrece tahammülümüz kalmadıTeşekkür ederim artık gerçekten kapaticam bu olayi dusunmemeye calisicam
İşte sevgilin de öyle görmüş, ben buna yürürüm istediğimi yaparım, alırım, benimki duyarsa da kendime inandırırim demiş. Tercih senin..afedersiniz ama yollu gibi o
Bu sözlerin konu sahibinin değil, sevgilisinin olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Hemcinsine yollu gibi çirkin laflar edersen başka biri de gelip senin arkandan eder bu lafları. 17 yaşında babasız bir kız çocuğu hakkında böyle konuşamazsın.
Kızın söylediklerini müg sevgilin kabul ediyor ya, farkında diil misin? Sadece süsleyip püslüyor. Çok güzelsin demiş olabilirim burnum çirkin deyince vs.Kizin söylediklerine dair de kanit yok. Hayatimdakinin mi yoksa yabancinin dedigine inanmam mantıklı hep bunu sorguladim. Kiz reddedilme hirsiyla kötülemiste olabilir
Geçen bir konu vardı ya eş kişisi gelip seni aldattım, kadın karına soylerim diye tehdit etti, ondan duyacağına benden duy demişti. Onun gibi bu konuda. Fark orda koca gelip söylemişti, burda çocuk söylememiş, kız gelip söylemiş.Bu şey gibi geldi bana ya.. Evlilerin ikinci kişiye, ''Evliyim ama çok mutsuzum yaaa'' demesi gibi bir olay.
Şöyle düşüünn, hiç tanımadığın bir kız neden sana yalan söylesin?
Bunu da geçtim asıl sorun senin bunları tam 2 ay sonra öğreniyor olman :) ayakta uyutulmuşsun.
Peki benim hikayemde ki yaratığın kız arkadaşı var diyelim ve ona dedi ki aycemil benimle flörtleşti bu durumda kız sende masum değilsin aycemil de masum değil diye mi düşünmeli? Oysa benim bu hikayede hiç sunum yok, ya konu sahibinin erkek arkadaşıda suçsuz ise?Sizin konunuz farklı, iyilikten maraz doğmuş sizde.
Burada durum öyle değil.
Sebep ne olursa olsun, bir ilişkide sadakat göstermesi gereken kişi ilişkinin taraftarıdır.
Kızı bir yana bırakarak düşünün, erkek arkadaşınızın hiç suçu yok der miydiniz bu durumda.
Ama o itiraf etmiş zaten, yemeğe, molalara çıktık demiş, güzelsin demiş, çikolata falan aldım demiş. Sarıldım demiş. Daha ne desin?Peki benim hikayemde ki yaratığın kız arkadaşı var diyelim ve ona dedi ki aycemil benimle flörtleşti bu durumda kız sende masum değilsin aycemil de masum değil diye mi düşünmeli? Oysa benim bu hikayede hiç sunum yok, ya konu sahibinin erkek arkadaşıda suçsuz ise?
Neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz? Kızın böyle dediğini gören, bilen yok, kanıt yok. Eski erkek arkadaşın böyle böyle yaptı demiş sadece. Eğer dediği gibi olsaydı hemen söylerdi sana, 2 ay geçince, ortaya çıkınca değil... Aldatan aldattığını söylüyor mu ki senin eski söylesin....sürekli sevg olan birinin dibine girersen bunu bildigi halde ona yanasmak istersen onunlada ol sorun değil benim icin benimlede ol derse yol oraya cikiyo
Kimse durduk yere etmiyo bu laflari bana kimse öyle gelip oyle bir sey diyemez cunku ben o tarz dvranmam. Kiz babası oldukten 3 4 gun sonra yuzunde bi tom makyaj ve gram uzuntu olmadan disarida gezen biri. Ayrica sevgilisi olan birine o benim icin sorun degil benimlede ol diyip arayan yazan biri icin hangi kelime daha dogru olurdu bilemedim. Ayni durum senin basina gelse sen kiz icin ne derdin?
Bi yanda hic tanimadigim kiz
Diğer tarafta 1 buçuk yıldr hayatimda olan evlenmek istedigim adam ve bana o kadar asik oldugunu her hareketiyle belki ederdi ki boyle bi durumun asla yasanilir olmamasi gerekiyordu. O yüzden hayatimda olan adamin anlattıklarina gore cok sinirlenip yediremeyip oyle dedim evet çünkü onun soylediklerine gore o şekilde geldi bana
Kızın söylediklerini müg sevgilin kabul ediyor ya, farkında diil misin? Sadece süsleyip püslüyo
İkisininde hicbir kaniti yokİnsanlar genelde sevdiklerinin aldattığı kişiyi tanımaz zaten.
Yahu daha kız sizinle ilk konuşurken “o öyle yapmaz, sen yanlış anlamışsındır” diye akla ziyan bahaneler üretmişsiniz.
Kendinizi kandırmak yerine yazılı kanıtları isteyin, uyanık olun. Bu kafayla herkes aldatır sizi.
Teşekkür ederim artık gerçekten kapaticam bu olayi dusunmemeye calisicam
Adamın gelip size açıldığını, sonra da iş yerinde dedikodunuzu çıkardığını eşinize söylediniz mi?Peki benim hikayemde ki yaratığın kız arkadaşı var diyelim ve ona dedi ki aycemil benimle flörtleşti bu durumda kız sende masum değilsin aycemil de masum değil diye mi düşünmeli? Oysa benim bu hikayede hiç sunum yok, ya konu sahibinin erkek arkadaşıda suçsuz ise?
Sevgili konu sahibi ikisinde de kanıt yok diyorsun ama kızın dediklerini eski sevgilin kabul ediyor cidden göremiyor musun?İkisininde hicbir kaniti yok
Evet tabi ki söyledim, eşim zaten ilk başta ben bu çocuğu hiç sevmedim demişti, dolayısı ile şaşırmadı.Adamın gelip size açıldığını, sonra da iş yerinde dedikodunuzu çıkardığını eşinize söylediniz mi?
İşte asıl mesele bu. Siz eşinize söylemişsiniz, konudaki sevgili söylememiş, saklamış. Kız gelip konu sahibine söyleyene kadar konu sahibi bilmiyormuş hiç birşey. Ortaya çıktıktan sonra sevgili kişisinin söylediği şeylere ( kız şöyle böyle yaptı etti vs ) inanılır mı artık?Evet tabi ki söyledim, eşim zaten ilk başta ben bu çocuğu hiç sevmedim demişti, dolayısı ile şaşırmadı.
Evet bu kısmına katılıyorum.İşte asıl mesele bu. Siz eşinize söylemişsiniz, konudaki sevgili söylememiş, saklamış. Kız gelip konu sahibine söyleyene kadar konu sahibi bilmiyormuş hiç birşey. Ortaya çıktıktan sonra sevgili kişisinin söylediği şeylere ( kız şöyle böyle yaptı etti vs ) inanılır mı artık?
İnsanlarin nasil uzgun olacagina sen mi karar veriyorsun? Kistasin nedir? Bir insanin babasinin olumuyle ilgili nasil boyle yorum yapabilirsin? Hadsiz ve kotu bir insansin..Kimse durduk yere etmiyo bu laflari bana kimse öyle gelip oyle bir sey diyemez cunku ben o tarz dvranmam. Kiz babası oldukten 3 4 gun sonra yuzunde bi tom makyaj ve gram uzuntu olmadan disarida gezen biri. Ayrica sevgilisi olan birine o benim icin sorun degil benimlede ol diyip arayan yazan biri icin hangi kelime daha dogru olurdu bilemedim. Ayni durum senin basina gelse sen kiz icin ne derdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?