- 14 Mart 2023
- 236
- 217
- 23
- 25
Arkadaşlar, merhaba. Bu çok büyük bir dert değil ama içimi kemiriyor. Objektif bakış açılarıyla fikirler almak istiyorum. 4 aylık bir ilişkim var. Ben 24 yaşındayım ve ilk defa hayatımda sevdiğimi ve sevildiğimi düşündüğüm gerçek bir ilişki içerisindeyim. Erkek arkadaşım anlayışlı, bana sevgiyle yaklaşıp değer veren biri. 4 aylık ilişki için fiziksel olarak aşırı bir yakınlaşmamız olmasa da ten uyumumuzun da olduğunu düşünüyorum çünkü ufak çaplı dokunuşlarımız bile beni çok heyecanlandırıyor, hep daha fazlasını ister gibiyim ve kokusunu, onun yanında olmayı çok seviyorum. Sorun şu ki onu sevip sevmediğimden emin değilim. Bu benim için önemli çünkü öylesine ilişkiler yaşayacak bir insan değilim. Lütfen, bana eğer sevseydin böyle bir soru sormazdın demeyin. Bunu ben de düşündüm fakat benim daha önce duygusal ilişkiler konusunda kötü tecrübelerim oldu, hiçbiri uzun sürmese de beni yaralayacak zamanı yakaladılar hep. Travmatik durumlar bile yaşadım ne yazık ki. Ayrıca babam da sevgisini göstermeyen bir adam. Ben kendimi sevilecek bir konumda görmüyorum. Hayatımda biri var ama bu nasıl olur? Ben hep yalnız kalmayacak mıydım? Neyse bütün bunları düşününce ve tecrübesizliğimle de diyorum ki acaba bir ilişki nasıl yaşanır bilmiyor muyum ben. Sanki sevgilim bir sabah uyanacak ve beni sevmeyecek artık ya da her şey güzel gidiyor ama bir yerde bozulacak. Mesela bir gün ya ben onu istemezsem ama nasıl olur onsuz? Bu tür düşünceler sarıyor zihnimi. Onu sevmem konusunda ona trip bile atamıyorum kızdığımda mesajla belli ederim ama ararsa hemen yumuşarım sesini duymam yeter. Onu her gün görmek istiyorum, kıskanıyorum vs. Ona sarıldığımda tüm dünyadan uzak hissediyorum. Belki ayrılırsak anlarım sevdiğimi. Bu arada etrafımdaki insanlar onun dış görünüşünü beğenmiyor ama bu benim için hiç sorun olmadı ben yakışıklı buluyorum ve başkalarıyla asla kıyaslamam o benim için çok ayrı. Başkalarının lafıyla hareket etmem zaten sadece bazı insanlar onun davranışlarından bahsediyor çok konuşması yersiz espiriler yapması gibi bu tür daha karakteristik konular kafamı karıştırıyor ne yalan söyleyeyim. Onunlayken bunları unutuyorum bir de Kızlar çok uzun oldu ve belki kendimi iyi ifade edememişimdir ama yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler