Sevgilimle evlenmek istiyorum

Uzak mesafe ilişkisinde nereden tanıştınız?
Daha yakından tanımak için evlilik yoluna girmek mantıklı değil ki.
Tersten gitmek istiyorsunuz.

10 ay kısa bir süre bence ve ikiniz de bir ayrılık yaşamışsınız. Birbirinizi daha iyi tanımanız için biraz daha zamana ihtiyacınız var gibi sevgiliniz de bu yüzden erteliyor olabilir. Evlenmenin kolay olduğunu boşanmanınsa stresli bir süreç olduğunu ikiniz de görmüşsünüz.

Evet var onunda benimde birde uzak mesafe
sizin bin kere dusunmeniz lazim uzak mesafe on ayda on kere görmediğim adamla ve cocuguyla biricik yavrumu nasil ayni eve sokacagim, cocugum onu seviyor mu, iyi anlasacak mi, onun cocuklari deccal mi tatlis mi, beni sevecekler mi vs vs
ne bu acele

Merhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
Acele edip yine yanlış bir evlilik yapman kaçınılmaz bu gidişle. İnsanoğlu hiç hatalarından ders çıkarmıyor demek, ve çıkarmadığı sürece de hep önüne aynı sorunlar çıkacak ve ayağına hep aynı sıkıntılar dolanacak demektir bu. Acelen ne ? Adam belki istemiyor ? Seninle aynı fikirde olmayabilir neden beklemek yerine acele ediyorsun..

Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Ay bu daha kötü. Çocukları ailelerinizin başına atıp hiç olmamışlar gibi mi yaşayacaksınız?

Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
O çocukları aileniz mi doğurdu yahu zaten yaslılar kendilerine baksınlar ve bir süre sonra ailen yada onun ailesi olmayacak ve belki sizinde çocuğunuz olucak

Senin çocuk onun çocuk hepsinin bir araya geleceği bir durum olucak birlikte yaşıyacaksınız belki de

Öyle olmuyor iste aileler bakıcak çocuklara demekle

Oh ne ala yapip atmissiniz yani cocuklari basinizdan. Ergen gibi davraniyorsunuz resmen.
Hattinizi bilin bence benim kızım var 15 yaşında ben ayrılalı 15 yıl oldu atacak olsaydım ya çocukken atardım onu büsün diye bekledim ve çok şükür büyüdü babası hemen evlendi bıraktı

Hattinizi bilin bence benim kızım var 15 yaşında ben ayrılalı 15 yıl oldu atacak olsaydım ya çocukken atardım onu büsün diye bekledim ve çok şükür büyüdü babası hemen evlendi bıraktı
Oha amma büyümüş ya şimdi iş bulur ayrı eve de çıkmak ister o.
Bakın bu konudaki çocuk da sizin kızla yaşıt.

Az önce 10 yıldı, iki dakikada faiz geldi 15 yıl oldu. Ne olacak bu enflasyonun hali…

Çocuğunuz sadece babasının değil, sizin de umurunuzda değil gibi duruyor.

Ne demek çocuğunuz ailenizle yaşayacak ? Çocuk kimin, sizin; velayet kimde, sizde.

Uzak mesafe aşkınız internetten biriyle yazışmak mı ? Adamı yüz yüze gördünüz mü, elini tuttunuz mu hiç ?

Çocuğunuz sadece babasının değil, sizin de umurunuzda değil gibi duruyor.

Ne demek çocuğunuz ailenizle yaşayacak ? Çocuk kimin, sizin; velayet kimde, sizde.

Uzak mesafe aşkınız internetten biriyle yazışmak mı ? Adamı yüz yüze gördünüz mü, elini tuttunuz mu hiç ?
Yok hiç görmedim adamı resminide sadece mesajla konuştum 😅

X