• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle başım dertte :(

hımm iyi rast gelmiş o zaman çek.
iyi de o an gördü neden yeşil çam filmleri gibi duvar arkasından izledi de basmadı. Bassa daha net,kesin ve inkar edilmez olmaz mıydı? Fotoğraf çekmeyi akıl etmiş ama..
Bana bu kısım tuhaf geldi.
Bunu yakaladı resimleri yüzüne vurma cesareti neden yok anlamıyorum.
Neyi bekliyor ki bir açığı mı var?

Evli hatunun fotosu değil arabasının fotosuymuş, sevgilinin kapısının önündeki pardon.

Bilmiyorum ben pek sabırlı değilimdir o anda onları basardım
İsterse evrak alınıyo olsun, giderdim ne var ne yok gözümle görürdüm. Ona göre de olay çıkarırdım
Dışardaki araba şüphemi daha da artırır başka da bi işe yaramaz

8-9 aydır zaten açık vermiyolarmış
Biri uyarmış ofisten
Bulup bulabileceği tek delil o fotolar, 2 taneymiş. Keşke video filan olsaymış.
İş dışında gittiğine göre eşinin de bilgisi olması gerekmiyo mu, gecikecem şu evrakı alacam diye.. Adam da şüphelenip araştırsa belki.. Ama adamın mizacı da önemli çıkıp topuklarına da sıkabilir ikisinin de, sıksın ben acımam konu sahibini bilmem.

Yoksa bi kere kendini açık etti
Konu sahibine hayatta açık vermezler artık aylar hatta yıllarca

çekirge konuyu sonradan görenlere güzel özetliyorsun :)
adamdan korkmadıgı belli kadının, demek ki vuracak tip değil
en azından boşanır. kadın da ne halt yerse yesin :ssz:

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

Neyin mücadelesi canım ya.

Arkadaşlar nedense ben konunun fake olduğunu düşünmüyor değilim.
Yoksa bir insan nasıl kendi eliyle aldatılma numarasına ortak olur ki?
Açıklamamak için çok geçerli bir neden mi var ortada?

Konu sahibii bunu öğrendiğinde bağırmış çağırmış,
Ama şimdi beklediği şey ne..
Resim de warmış, kadında beni görünce şeyten görmüş gibi oluyor diyo..
Biz neyi konuşuyoruzz peki şu an :44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar nedense ben konunun fake olduğunu düşünmüyor değilim.
Yoksa bir insan nasıl kendi eliyle aldatılma numarasına ortak olur ki?
Açıklamamak için çok geçerli bir neden mi var ortada?

olmaz dediğimiz her şey oluyor hayatta
aslında çok inanılmayacak konu değil

hımm iyi rast gelmiş o zaman çek.
iyi de o an gördü neden yeşil çam filmleri gibi duvar arkasından izledi de basmadı. Bassa daha net,kesin ve inkar edilmez olmaz mıydı? Fotoğraf çekmeyi akıl etmiş ama..
Bana bu kısım tuhaf geldi.
Bunu yakaladı resimleri yüzüne vurma cesareti neden yok anlamıyorum.
Neyi bekliyor ki bir açığı mı var?

arkadaşım kaşarlanmışlar iyice yeterli değil aaa ne var ki bunda diyip çıkabilirlker kocayıda ikna edebilir daha net olmalı açıklamasının mümkün olmayacağı bişey olmalı

Evli hatunun fotosu değil arabasının fotosuymuş, sevgilinin kapısının önündeki pardon.

Bilmiyorum ben pek sabırlı değilimdir o anda onları basardım
İsterse evrak alınıyo olsun, giderdim ne var ne yok gözümle görürdüm. Ona göre de olay çıkarırdım
Dışardaki araba şüphemi daha da artırır başka da bi işe yaramaz

Hee birlikte resimleri değil yani. Sadece arabasının resmi..iyi de bu tam delil olmaz ki. Kendi kendini yer durur. O an gitmeyerek bu soru işaretlerini sonsuza taşımış oldu kendi eliyle.
Şu aşamada tam zanlı değiller bence.
Kendi kendine kuruntularının üstüne gitmiş gibi.
Ben de evden çıkarken resimleri sandım.
Ama o an eve giderek bunu çözmeliydi. Şu an iftira dahi atıyor olabilir.

çekirge konuyu sonradan görenlere güzel özetliyorsun :)
adamdan korkmadıgı belli kadının, demek ki vuracak tip değil
en azından boşanır. kadın da ne halt yerse yesin :ssz:

Teşekkürler, geyik topiğimizde benim adım özetçi başı :1:

Bence de
Bi de konu sahibine kıskanç demiş kenara çekilmişler
Bişey yoksa niye artık selam bile vermez oldular
Normali deliye bak der, eski muhabbetine devam edersin rutin iş veya arkadaş sınırlarında
Bunlar bi iş çeviriyo orası aşikar

Ama konu sahibi keşke dedektif tutsaymış
Bu işi kıvıramamış, kıvaramayacak
Onların yaptığı yanına kalırken konu sahibinin de geçen yıllarına yenisi eklenecek

Hayat bu kadar boş değil
3 günlük dünya
Tükür ikisinin yüzüne, at kendi pisliklerine. Senin tek amacın bu sevgili mi dünyadaki
Çiçek, böcek neden yaratılmış bi düşün. Anne-baba aile sevgisi herşeyden önemli. Ha bulursan bi de ömrünü feda edebilecek sadık bi insan süper olur ama bulmazsan da dünyanın sonu değil. sırtındaki kamburu at bi kendine şans ver.
Bu son yorumum ajancılık bitti.

arkadaşlarrrr sahip olduğumm her şeyy üzerine yemin ederim kiii konu fake falan değil sağlam bir delil bekliyorum ha ne kadar bekleyebilirim onuda bilmiyorum ama şu an beklemedeyim karşılıklı birbirimizi idare ediyoruz

Konu sahibii bunu öğrendiğinde bağırmış çağırmış,
Ama şimdi beklediği şey ne..
Resim de warmış, kadında beni görünce şeyten görmüş gibi oluyor diyo..
Biz neyi konuşuyoruzz peki şu an :44:

olmaz dediğimiz her şey oluyor hayatta
aslında çok inanılmayacak konu değil

iyi de resim kadının resmi değilmiş ki arabasının resmiymiş. sevgilisinin evinin önünde park ediliymiş. yani tesadüf de olabilir. olmayabilir de.
O an gidip bakmalıydı. biri bana eşimin arabasının resmini gönderse hadi be deli misin derim.

Bence de
Normali deliye bak der, eski muhabbetine devam edersin rutin iş veya arkadaş sınırlarında

Onların yaptığı yanına kalırken konu sahibinin de geçen yıllarına yenisi eklenecek

Hayat bu kadar boş değil
3 günlük dünya
Tükür ikisinin yüzüne, at kendi pisliklerine. Senin tek amacın bu sevgili mi dünyadaki
Çiçek, böcek neden yaratılmış bi düşün. Anne-baba aile sevgisi herşeyden önemli. Ha bulursan bi de ömrünü feda edebilecek sadık bi insan süper olur ama bulmazsan da dünyanın sonu değil. sırtındaki kamburu at bi kendine şans ver.

teşekkürlerrr çekirgeee :) güzell özettiii yaşamayanlara çok uzakk geliyor ama yaşayınca insanı mahvediyorrr her şey için teşekkürler son yorumun için özellikle sağlıcakla kal

arkadaşlarrrr sahip olduğumm her şeyy üzerine yemin ederim kiii konu fake falan değil sağlam bir delil bekliyorum ha ne kadar bekleyebilirim onuda bilmiyorum ama şu an beklemedeyim karşılıklı birbirimizi idare ediyoruz

Yaşın kaçtı senin ?
Bi yanım intikam al, bi yanım uğraşma diyor önüne bak yolunu çiz diyor..
Karar veremedimm :ssz:

Bence de

Hayat bu kadar boş değil
3 günlük dünya
Ay çek şunu deyiversene bir; elindeki resim bir tek araba resmi mi?
Yani ikisinin evden çıkarken resmi yoksa.. bu yeterli bir delil sayılmaz ki..
Konu sahibi kendini şartlandırdıysa ve her şey ona gizemli gelir. Biri de beni yok yere zan altında bıraksa ben de konuşmam o kişiyle. Kadın masum olamaz mı hakketten?

Ay çek şunu deyiversene bir; elindeki resim bir tek araba resmi mi?
Yani ikisinin evden çıkarken resmi yoksa.. bu yeterli bir delil sayılmaz ki..
Konu sahibi kendini şartlandırdıysa ve her şey ona gizemli gelir. Biri de beni yok yere zan altında bıraksa ben de konuşmam o kişiyle. Kadın masum olamaz mı hakketten?

hayırrrr değillllllll tabikiiiii soyut delillerde çok

katılıyorum çekirge sana.

konu sahibi dediğimiz gibi en başından öğrendiğini belli etmesen ortaya delil çıkarırdın ama onlarda bu akıl oldukça cok zor :34:
iyisi mi sen Allaha havale et ne halleri varsa zaten görürler.

intikam hırsı herkeste olur ama giden senin hayatından gidiyor.
iki gün sonra elde bir şey kalmayınca harcadıgın zamanına üzüleceksin.

sen temiz bir sayfa ac kendine ömrünü götürme bununla :31:

teşekkürlerrr çekirgeee :) güzell özettiii yaşamayanlara çok uzakk geliyor ama yaşayınca insanı mahvediyorrr her şey için teşekkürler son yorumun için özellikle sağlıcakla kal

Rica ederim
Sen fazla sakinsin, herkes cinlendi burda senin tebessümün bile eksik olmuyo maşallah
Ondan sahte konu sanılması normal, bi de sahte çok vak'a oldu o yüzden
Umarım bu kez oltaya büyük balık takılır da sende yoluna bakarsın artık, delil bul bulma bunlar pislik uzaklaşmazsan er ya da geç sana da sıçrar. Hatta nasılsa biliyo diye seni de kendileri gibi görüyo olabilirler.
Hayatta mutluluklar, yeter ki mutlu olmak isteyelim o kadar çok sebep var ki

Hayat kısa, değmez bi Ous'a diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum :42:
Herkese iyi akşamlar

Kalemero şu konuya bir nokta koyar mısın? Elindeki resimler bir tek arabasının resmi mi? Sevgilinin evinin önünde park edilmiş olarak? Başka resim yok mu elinde?

hayırrrr değillllllll tabikiiiii soyut delillerde çok

Soyut dediklerin neler peki?
Somut yoksa senin hayal dünyan çok gittiyse bu konunun üstüne kendini şartlandırmış olmayasın. Söyler misin soyut delillerinden bir kaç tane?

Kalemero şu konuya bir nokta koyar mısın? Elindeki resimler bir tek arabasının resmi mi? Sevgilinin evinin önünde park edilmiş olarak? Başka resim yok mu elinde?

sevgilimin evinin önünde park ve evin önünde kendisinin fotosu evli hatunun yani

Back