• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle başım dertte :(

Bence onlara bu durumdan haberinin olduğunu bi şekilde hissettrmesi lazım..
Özellikle o kadının biraz da olsa etekleri tutuşması lazım canım ya :ssz:

İlginç ama gerçekten ya. Yani normalde evli bir kadın hem de arkadaşının sevgilisiyle neden bu riski alsın ki. Hadi içinde aldatma var diyelim yanlış insan seçme konusunda ancak bu kadar profesyonel olur bir insan.
Çok tuhaf

o kadının kocasınada yazıkk..
Erkek aldatınca nefret ediyorum,
Kadın aldatıyorsa, nefretim daha da çok çoğalıyorr..
Ne cesaret yarabbimm aklım almıyorr :50:

Kadına küfür bile etmişsin
Haberin olduğunu biliyolar yani
8-9 aydır zaten ruhun duymadan seni aldatan bu çift, sen küfrettikten sonra hepten karda yürür izini belli etmez
Sen 1 ay değil aylar harcarsın bu gidişle

Bence şimdi de sonra da yapılacak olan tek şey var
İkisini de tek kalem de silmek
Ha şu bahsettiğiniz fotoları da kadının eşine mail atmak :23:

madem seni aldatıyor neden hala daha seninle yürütüyor ilşkiyi peki?
doğal olarak sevmiyor.
sen öğrenmeden önce bile yani neden senden ayrılmayı seçmedi de aldatmayı seçti?
ben bunu her aldatan için cok merak ediyorum
ben de sordum da hanginizi cepte tutuyor diye. Kimseyi tutmuyormuş cepte.
Bunlarıki de ayrı bir fantazi demek ki..
Resmen cepte tutuyor işte birini. Boşluğa düşmemek için. As olana güvenmiyor, biri yedekte bekleyedursun.

madem seni aldatıyor neden hala daha seninle yürütüyor ilşkiyi peki?
doğal olarak sevmiyor.
sen öğrenmeden önce bile yani neden senden ayrılmayı seçmedi de aldatmayı seçti?
ben bunu her aldatan için cok merak ediyorum

çünkü her kavgada ayrıldık aslında ama ben her defasında alttan aldım ve bir şekilde barıştık çünkü çok seviyordum hiç aldatcağı aklıma gelmiyordu hep böyle yaptığım için oluyor diyip kendi hareketlerime dikkat ediyordum ama meğersem olaylar farklıymış
benimle hala beraber olmasının sebebi ortalığı ayağa kaldırdığım için kesinlikle böyle bişey olmadığını gösterip kontrolde tutmak nihayetinde kız evli kötü olur dedikodu dahi çıkması

benim bir arkadaşın sevgiliside kızın yengesiyle aldatmıştı. dünyada neler oluyor arkadaş hiç utanma arlanmada kalmamış millette..

İlginç ama gerçekten ya. Yani normalde evli bir kadın hem de arkadaşının sevgilisiyle neden bu riski alsın ki. Hadi içinde aldatma var diyelim yanlış insan seçme konusunda ancak bu kadar profesyonel olur bir insan.
Çok tuhaf
Gönül bu otada konuyor mokada..
Ama o kızınn konduğu moku da geçtii iğrenç bişi yanii..
Normal olmadığı bellii o şahısın ve bu yüzden sağlam bi korku bırakmalı o kadının içinde..

hissettirdim zaten ilk öğrendiğimde olay çıkarttım ama tabi elimde henüz delil olmadığı için çok güzel bir şekilde ört bas edildi ama kızın gözlerindeki korkuyu gördüm nasıl yani oldu ama yetmez şu an hiç bişey olmamış gibi pusudayım

Hmm gördün yanii tırsıyorr ama hala dewam ediyor, gerçekten çok ilginç ya :26:

evet öğrendiğini onlara belli etmeseydin hatalarını bir şekilde görürdün ama şimdi daha temkinli olacaklar.hata yapacakları varsa da yapmazlar.
o yüzden bence boşa çabalıyorsun
bu şekilde aylarını harcarsın da kandırıldıgınla zamanını boşuna harcadıgınla kalırsın.:34:

çünkü her kavgada ayrıldık aslında ama ben her defasında alttan aldım ve bir şekilde barıştık çünkü çok seviyordum hiç aldatcağı aklıma gelmiyordu hep böyle yaptığım için oluyor diyip kendi hareketlerime dikkat ediyordum ama meğersem olaylar farklıymış
benimle hala beraber olmasının sebebi ortalığı ayağa kaldırdığım için kesinlikle böyle bişey olmadığını gösterip kontrolde tutmak nihayetinde kız evli kötü olur dedikodu dahi çıkması

Evli hatunu senden çok düşünüyo sevgilin

Resmen cepte tutuyor işte birini. Boşluğa düşmemek için. As olana güvenmiyor, biri yedekte bekleyedursun.

bence şu an evli olan daha ağır basıyor benle her şeyi koparmış köprüyü geçene kadar benimle tamamen inandığımda ben olmayacağım ve bende şu an inanıyorum az kaldı kıvama gelecekler

Pardon ama neyin mucadelesini vereceksin?

Sevgilin denen adam , Adam demek bile yanlis !! Seni en cirkin sekilde Aldatiyor , ve sen kalip mucadelemi vereceksin ???

Durdugun kabahat senin , birak gitsin !! Dunyada bi erkek o degil aldatiliyosun ustelik evli arkadasinla iki taraftan aldatiyosun.
eger kalip mucadele edeceksen demekki sen bunu hak ediyosu !!!

Gönül bu otada konuyor mokada..
Ama o kızınn konduğu moku da geçtii iğrenç bişi yanii..
Normal olmadığı bellii o şahısın ve bu yüzden sağlam bi korku bırakmalı o kadının içinde..

Hmm gördün yanii tırsıyorr ama hala dewam ediyor, gerçekten çok ilginç ya :26:

bu işin içinde başka bir şey var sanki.
Elinde resimler var, kadın da biliyor bunun bildiğini ama hala devam ediyorlar. Hiç mi korku yok, yani anlam veremediğim belki de konu sahibinin anlatmadığı bir ayrıntı var sanki. Yoksa bu kadar rahat nasıl olabilirler ki..
Bir de kontrolde tutmak istiyor demiş. neyin kontrolü ki? Bildiğini biliyor. Sussun diye ayrılmıyor.

olabilir ya da bakın ben 2 kızı da idare ediyorum diye ergence düşünceler
bilmiyorum :31:

hayır ben onu sormuyorum sen bunu öğrenmeden önce neden senden ayrılıp onunla devam etmedi de
hem seninle hem onunla devam etti?
yani bu aldatanların düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. senin sevgilin oldugu için bilirsin yani düşündüğünü.
amacı neydi?

Soyle ikisinin de bulundugu kalabaluk bi ortamda okkali bi tokat atip ayril..acisini hissetsin hem sevgilin hem de seni aldattigi kadin..

Çok ilginç. O kadar mı kara sevdaya tutulup, yanıp bitmişler. Evli olduğunun riskini hiç hesaba katmayıp bir tek senin ispiyonlamandan korkuyorlarsa çok basit hesaplar yapmışlar. Keza sen söylersin zaten eşine iş bu raddeye gelirse.

öğrenileceğini düşünmemişlerdir çok dikkatli olarak sanmıyorum göze aldıklarını bir şeyleri öyle olmuş olsaydı evet sanane derlerdi inkar etmezlerdi titredi her ikiisde yoksa benmki beni karşısına alıp konuşmazdı rezil ettin beni diye kıyameti koparırdı ama ne yaptı kontrole aldı ben seni seviyorum ayakları

bu işin içinde başka bir şey var sanki.
Elinde resimler var, kadın da biliyor bunun bildiğini ama hala devam ediyorlar. Hiç mi korku yok, yani anlam veremediğim belki de konu sahibinin anlatmadığı bir ayrıntı var sanki. Yoksa bu kadar rahat nasıl olabilirler ki..
Bir de kontrolde tutmak istiyor demiş. neyin kontrolü ki? Bildiğini biliyor. Sussun diye ayrılmıyor.

Elinde resimlerde varmış,, eee neyii bekliyorr hala konu sahibii :53:

öğrenileceğini düşünmemişlerdir çok dikkatli olarak sanmıyorum göze aldıklarını bir şeyleri öyle olmuş olsaydı evet sanane derlerdi inkar etmezlerdi titredi her ikiisde yoksa benmki beni karşısına alıp konuşmazdı rezil ettin beni diye kıyameti koparırdı ama ne yaptı kontrole aldı ben seni seviyorum ayakları

Bahsettiğin resimler nasıl
Çok mu samimi pozlar
Onları çıkar at yüzlerine, bi kopyasını da eşine yolluyorum de

Kadına küfür bile etmişsin
Haberin olduğunu biliyolar yani
8-9 aydır zaten ruhun duymadan seni aldatan bu çift, sen küfrettikten sonra hepten karda yürür izini belli etmez
Sen 1 ay değil aylar harcarsın bu gidişle

Bence şimdi de sonra da yapılacak olan tek şey var
İkisini de tek kalem de silmek
Ha şu bahsettiğiniz fotoları da kadının eşine mail atmak :23:

bence faka basacaklar karda yürüyüp iz belli etmemeleri mümkün değil şu saaten sonra şu an zaten kendilerini ele verdiler yan yana dahi gelmiyorlar normal davransalardı evet ama o kadarda akıllı değiller bence 1 aya çıkar pislikleri ortaya

Peki sen arkadaşına küfredince nedenini sormadı mı?
Elindeki resimlerin kapsamı ne senin?
Sen bu balonu ne zaman patlatmayı düşünüyorsun?

Back