- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Elinde resimlerde varmış,, eee neyii bekliyorr hala konu sahibii
1 ayda pisliklerinin çıkmasını bekliyor sanırım. Çok bariz belliymiş her şey artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde resimlerde varmış,, eee neyii bekliyorr hala konu sahibii
bence faka basacaklar karda yürüyüp iz belli etmemeleri mümkün değil şu saaten sonra şu an zaten kendilerini ele verdiler yan yana dahi gelmiyorlar normal davransalardı evet ama o kadarda akıllı değiller bence 1 aya çıkar pislikleri ortaya
Gönül bu otada konuyor mokada..
Ama o kızınn konduğu moku da geçtii iğrenç bişi yanii..
Normal olmadığı bellii o şahısın ve bu yüzden sağlam bi korku bırakmalı o kadının içinde..
Hmm gördün yanii tırsıyorr ama hala dewam ediyor, gerçekten çok ilginç ya :26:
Peki sen arkadaşına küfredince nedenini sormadı mı?
öğrenileceğini düşünmemişlerdir çok dikkatli olarak sanmıyorum göze aldıklarını bir şeyleri öyle olmuş olsaydı evet sanane derlerdi inkar etmezlerdi titredi her ikiisde yoksa benmki beni karşısına alıp konuşmazdı rezil ettin beni diye kıyameti koparırdı ama ne yaptı kontrole aldı ben seni seviyorum ayakları
evet öğrendiğini onlara belli etmeseydin hatalarını bir şekilde görürdün ama şimdi daha temkinli olacaklar.hata yapacakları varsa da yapmazlar.
o yüzden bence boşa çabalıyorsun
bu şekilde aylarını harcarsın da kandırıldıgınla zamanını boşuna harcadıgınla kalırsın.
kızı işinden edeceğim evet o işe ben aldırmıştım onu ve rica minnetle ama şuna bak iyilikten hakikaten maraz doğarmış her şey ortaya çıkartıp kızı gönderdikten sonra karşıma alıp konuşacağım neden gitti bilmek istiyormusun diye onada her şeyi veririm heralde ondan sonra çeker giderim ve tabi kesinlikle öğrenmemsi gereken bir kaç kişiye daha verdikten sonra aklımda bu veya tekrar hatasını telafi etmesine izin vermek var ama sanmıyorum içime sinmez ve sürekli şüpheleneceğim için sürekli tartışma olur yürümez yani
bence faka basacaklar karda yürüyüp iz belli etmemeleri mümkün değil şu saaten sonra şu an zaten kendilerini ele verdiler yan yana dahi gelmiyorlar normal davransalardı evet ama o kadarda akıllı değiller bence 1 aya çıkar pislikleri ortaya
Nedenini açıkça söylemiş zaten ki
Sen çok kıskançsın neler düşünüyosun senin yerinde olmak istemezdim demiş evli hatun, konu sahibine
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
bence de kadının eşi öğrenmeli
ama gidip anlatmakla olmaz elinde net fotoğraflar varsa götür işyerine ya da nerede oturuyorsa adam.
bence sen bunu yaparsan başka intikama gerek kalmaz.
Bahsettiğin resimler nasıl
Çok mu samimi pozlar
Onları çıkar at yüzlerine, bi kopyasını da eşine yolluyorum de
Elindeki resimler ne ki?
Konu sahibi kuruntu yapıyor olmasın?
Şaşırdım kaldım valla her anlattığına.
Sevgilisinin evinden çıkarken bi foto yakalamışlar yanlış hatırlamıyorsam
Bana göre bu da bir delil, başkasına göre nedir bilmem
Her ofiste çalışan bu 'sevgili'nin evini mi ziyaret ediyo türbe gibi, hemde toplu değil tek tek
canım elimde sadece iki resim var biri arabası evin önünde parkta diğeride evin önünde ama buna bir açıklama getirip olayı kapatabilirler sonuçta ne saat ispatlayabilirim ne bişey ne kamera var ne bişey kaç ta girip kaçta çıktıkları belli değilll bunu yaparsam olmaz şu an çok az bu delil evden bişey almaya gelmiştim diyebilir geçerken uğradım diyebilir falanda filannn yaniii
Sevgilisinin evinden çıkarken bi foto yakalamışlar yanlış hatırlamıyorsam
Bana göre bu da bir delil, başkasına göre nedir bilmem
Her ofiste çalışan bu 'sevgili'nin evini mi ziyaret ediyo türbe gibi, hemde toplu değil tek tek
Bellii ama bi zamanını bekliyor demek kiii1 ayda pisliklerinin çıkmasını bekliyor sanırım. Çok bariz belliymiş her şey artık.
bu benm zamanında yakın bir arkadaşımdı evliyken eski sevgilisyle bile görüşmüştü çok iyi biliyorum ruhunda varmış yapacak bişey yok ama bu defa aptallık etti dünyasını alt üst edeceğim ve kocanın öğrenmesi ihtimali onu çok yıpratır şu an Yusuf Yusuf bence beni gördüğünde şeytanını görmüş gibi oluyor
öyle bir fotograftan sıyrılabilir ama
bir evrak gerekti belge gerekti götürdüm kapıdan döndüm vs vs
bir de dediğine göre kadın gözü açıkmış da
daha net şeyler lazım ama işte onlar da falso vermez artık bence.