• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle başım dertte :(

bence faka basacaklar karda yürüyüp iz belli etmemeleri mümkün değil şu saaten sonra şu an zaten kendilerini ele verdiler yan yana dahi gelmiyorlar normal davransalardı evet ama o kadarda akıllı değiller bence 1 aya çıkar pislikleri ortaya

Yanyana gelmezken neyini belgeleyeceksin bu işin
Sen hiç uyumadan onları mı bekliyosun
Biri senin zaten sevgilin sana he he derken yine işini yürütür, önce de yürüttüğü gibi

Ben mi çok tezcanlıyım bilmem
Olay çıkarmadan rahat edemezdim
O fotoları eşine postalardım, bakalım eve gidince ne oluyo evli hatunun
Adam artık sevgilini dövüyo mu vuruyo mu çekirdek al izle daha iyi
Bir aydır niye senin için içini yesin ki alan razı veren razıyken

Gönül bu otada konuyor mokada..
Ama o kızınn konduğu moku da geçtii iğrenç bişi yanii..
Normal olmadığı bellii o şahısın ve bu yüzden sağlam bi korku bırakmalı o kadının içinde..

Hmm gördün yanii tırsıyorr ama hala dewam ediyor, gerçekten çok ilginç ya :26:

bu benm zamanında yakın bir arkadaşımdı evliyken eski sevgilisyle bile görüşmüştü çok iyi biliyorum ruhunda varmış yapacak bişey yok ama bu defa aptallık etti dünyasını alt üst edeceğim ve kocanın öğrenmesi ihtimali onu çok yıpratır şu an Yusuf Yusuf bence beni gördüğünde şeytanını görmüş gibi oluyor

öğrenileceğini düşünmemişlerdir çok dikkatli olarak sanmıyorum göze aldıklarını bir şeyleri öyle olmuş olsaydı evet sanane derlerdi inkar etmezlerdi titredi her ikiisde yoksa benmki beni karşısına alıp konuşmazdı rezil ettin beni diye kıyameti koparırdı ama ne yaptı kontrole aldı ben seni seviyorum ayakları

Peki başka bir soru.Sen bu arkadaşınla arkadaşlık yaparken hiç anormal bir davranışı yok muydu? Yani nasıl onu arkadaş olarak seçtin kendine? İnsan arkadaşını seçerken biraz dikkat etmez mi? Hem de işe girmesine yardım edecek kadar yakınsın demek.

evet öğrendiğini onlara belli etmeseydin hatalarını bir şekilde görürdün ama şimdi daha temkinli olacaklar.hata yapacakları varsa da yapmazlar.
o yüzden bence boşa çabalıyorsun
bu şekilde aylarını harcarsın da kandırıldıgınla zamanını boşuna harcadıgınla kalırsın.:34:

evet işte orda en büyük hatamı yaptım kızı hemen farklı bir ofise çekti akıllı davransaydımm ohh misss yanyanalardı bu iş şimdiye çözülmüştü ben de şu an tırmalamıyordum

kızı işinden edeceğim evet o işe ben aldırmıştım onu ve rica minnetle :( ama şuna bak iyilikten hakikaten maraz doğarmış :( her şey ortaya çıkartıp kızı gönderdikten sonra karşıma alıp konuşacağım neden gitti bilmek istiyormusun diye onada her şeyi veririm heralde ondan sonra çeker giderim ve tabi kesinlikle öğrenmemsi gereken bir kaç kişiye daha verdikten sonra aklımda bu veya tekrar hatasını telafi etmesine izin vermek var ama sanmıyorum içime sinmez ve sürekli şüpheleneceğim için sürekli tartışma olur yürümez yani

bence faka basacaklar karda yürüyüp iz belli etmemeleri mümkün değil şu saaten sonra şu an zaten kendilerini ele verdiler yan yana dahi gelmiyorlar normal davransalardı evet ama o kadarda akıllı değiller bence 1 aya çıkar pislikleri ortaya

yanyana gelmemeleri artık tedbirli davrandıkları için... :50: boşa uğraşıyorsun, intikam dediğin şey gelir senin ayaklarına dolanır. zararlı çıkan sen olursun. onlar yine bir şekilde sıyrılır, söyleyim...

bence de kadının eşi öğrenmeli
ama gidip anlatmakla olmaz elinde net fotoğraflar varsa götür işyerine ya da nerede oturuyorsa adam.
bence sen bunu yaparsan başka intikama gerek kalmaz.

Nedenini açıkça söylemiş zaten ki
Sen çok kıskançsın neler düşünüyosun senin yerinde olmak istemezdim demiş evli hatun, konu sahibine

Elindeki resimler ne ki?
Konu sahibi kuruntu yapıyor olmasın?
Şaşırdım kaldım valla her anlattığına.

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

Biliyormusun can hayat ne olursa olsun davam ediyor .. Senide iyi anlıyorum çok acı cekiyosun bir karar veremiyosun .. Amma duyqusal taraftan değilde akılla düşün.. Kendi değerini bil ve üzülme

bence de kadının eşi öğrenmeli
ama gidip anlatmakla olmaz elinde net fotoğraflar varsa götür işyerine ya da nerede oturuyorsa adam.
bence sen bunu yaparsan başka intikama gerek kalmaz.

Sevgilisinin evinden çıkarken bi foto yakalamışlar yanlış hatırlamıyorsam
Bana göre bu da bir delil, başkasına göre nedir bilmem
Her ofiste çalışan bu 'sevgili'nin evini mi ziyaret ediyo türbe gibi, hemde toplu değil tek tek

Bahsettiğin resimler nasıl
Çok mu samimi pozlar
Onları çıkar at yüzlerine, bi kopyasını da eşine yolluyorum de

canım elimde sadece iki resim var biri arabası evin önünde parkta diğeride evin önünde ama buna bir açıklama getirip olayı kapatabilirler sonuçta ne saat ispatlayabilirim ne bişey ne kamera var ne bişey kaç ta girip kaçta çıktıkları belli değilll bunu yaparsam olmaz şu an çok az bu delil :( evden bişey almaya gelmiştim diyebilir geçerken uğradım diyebilir falanda filannn yaniii

Elindeki resimler ne ki?
Konu sahibi kuruntu yapıyor olmasın?
Şaşırdım kaldım valla her anlattığına.

Kuruntu değilmiş
Hatta hala habersizmiş te
Ofiste açık seçik belli ediyolar diye, içlerinden bir dost teleofn açmış konu sahibini uyarmış
Bu da dediği şeylere dikkat edince acı gerçeği anlamış
Fotolarda şöyle ki evli hatun bu sevgilinin evinden çıkarken çekilmiş
Bence bu bi delil, eşine yolla bakalım delil mi değil mi sende öğren

Her ofiste çalışan bu 'sevgili'nin evini mi ziyaret ediyo türbe gibi, hemde toplu değil tek tek

öyle bir fotograftan sıyrılabilir ama
bir evrak gerekti belge gerekti götürdüm kapıdan döndüm vs vs
bir de dediğine göre kadın gözü açıkmış da
daha net şeyler lazım ama işte onlar da falso vermez artık bence.

canım elimde sadece iki resim var biri arabası evin önünde parkta diğeride evin önünde ama buna bir açıklama getirip olayı kapatabilirler sonuçta ne saat ispatlayabilirim ne bişey ne kamera var ne bişey kaç ta girip kaçta çıktıkları belli değilll bunu yaparsam olmaz şu an çok az bu delil :( evden bişey almaya gelmiştim diyebilir geçerken uğradım diyebilir falanda filannn yaniii

İki de bir niye uğruyo ki, sır değilse eşi de biliyo olmalı hem
Delil değilse bile şüphe verir, tıpkı sana verdiği gibi
Bundan sonra eşi takip eder, hem belki basar ikisini de haklar. Müstehak olur.

hımm iyi rast gelmiş o zaman çek.
iyi de o an gördü neden yeşil çam filmleri gibi duvar arkasından izledi de basmadı. Bassa daha net,kesin ve inkar edilmez olmaz mıydı? Fotoğraf çekmeyi akıl etmiş ama..
Bana bu kısım tuhaf geldi.
Bunu yakaladı resimleri yüzüne vurma cesareti neden yok anlamıyorum.
Neyi bekliyor ki bir açığı mı var?

1 ayda pisliklerinin çıkmasını bekliyor sanırım. Çok bariz belliymiş her şey artık.:52::52:
Bellii ama bi zamanını bekliyor demek kiii :51:
bu benm zamanında yakın bir arkadaşımdı evliyken eski sevgilisyle bile görüşmüştü çok iyi biliyorum ruhunda varmış yapacak bişey yok ama bu defa aptallık etti dünyasını alt üst edeceğim ve kocanın öğrenmesi ihtimali onu çok yıpratır şu an Yusuf Yusuf bence beni gördüğünde şeytanını görmüş gibi oluyor

Ajan gibisinnnn :52::52::52:

tehlikeli iş..
bırak onları, paşalar gibi kendi yoluna devam et..
kocası er geç öğrenir zaten ne kadar gizleyebilirler ki..

öyle bir fotograftan sıyrılabilir ama
bir evrak gerekti belge gerekti götürdüm kapıdan döndüm vs vs
bir de dediğine göre kadın gözü açıkmış da
daha net şeyler lazım ama işte onlar da falso vermez artık bence.

8-9 aydır zaten açık vermiyolarmış
Biri uyarmış ofisten
Bulup bulabileceği tek delil o fotolar, 2 taneymiş. Keşke video filan olsaymış.
İş dışında gittiğine göre eşinin de bilgisi olması gerekmiyo mu, gecikecem şu evrakı alacam diye.. Adam da şüphelenip araştırsa belki.. Ama adamın mizacı da önemli çıkıp topuklarına da sıkabilir ikisinin de, sıksın ben acımam konu sahibini bilmem.

Yoksa bi kere kendini açık etti
Konu sahibine hayatta açık vermezler artık aylar hatta yıllarca

Arkadaşlar nedense ben konunun fake olduğunu düşünmüyor değilim.
Yoksa bir insan nasıl kendi eliyle aldatılma numarasına ortak olur ki?
Açıklamamak için çok geçerli bir neden mi var ortada?

Back