• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle başım dertte :(

sevgilimin evinin önünde park ve evin önünde kendisinin fotosu evli hatunun yani

iyi de arabası orada park halindeyse kendisinin de orada olması müthiş olmazsa olmaz bir tesadüf mü? Yani araba kendi gelmedi sonuç olarak değil mi?
Eğer soyutların mantıklı değilse kuruntu yapıyorsun bile diyebilirim.

Ay çek şunu deyiversene bir; elindeki resim bir tek araba resmi mi?
Yani ikisinin evden çıkarken resmi yoksa.. bu yeterli bir delil sayılmaz ki..
Konu sahibi kendini şartlandırdıysa ve her şey ona gizemli gelir. Biri de beni yok yere zan altında bıraksa ben de konuşmam o kişiyle. Kadın masum olamaz mı hakketten?

Konu sahibiyle değil, adamla selamı sabahı kesmiş
Adam bu kadını hemen başka şubeye aldırmış
Ayrıca ofisten bir dost uyarmış bunların ilişkisi var diye
Bilmem tek konu sahibi olsa neyse de bu kadar kişi aynı rüyayı göremez bence
Resimler tek arabaymış maalesef, arabayı çeken apartmanın girişine niye girmiyo orayı anlamadım. Ben olsam basardım hatta sevgili seninken başka kadın daha rahat giriyo evine..

Soyut dediklerin neler peki?
Somut yoksa senin hayal dünyan çok gittiyse bu konunun üstüne kendini şartlandırmış olmayasın. Söyler misin soyut delillerinden bir kaç tane?

kızın sürekli bana karşı onu şişirmesi bence ayrıl demelri benmkinin onun üstüne titremesi ve hiç haketmediği bir pozisyona getirmesi beraber iş seyahati adı altında saçma sapan gezileri hiç alakası yokken bunlara dikkat edince her şey çıkıyor ortaya

Konu sahibiyle değil, adamla selamı sabahı kesmiş
Adam bu kadını hemen başka şubeye aldırmış
Ayrıca ofisten bir dost uyarmış bunların ilişkisi var diye
Bilmem tek konu sahibi olsa neyse de bu kadar kişi aynı rüyayı göremez bence
Resimler tek arabaymış maalesef, arabayı çeken apartmanın girişine niye girmiyo orayı anlamadım. Ben olsam basardım hatta sevgili seninken başka kadın daha rahat giriyo evine..

Resim hiç bir şey ifade etmez bence. Yani tesadüf de olabilir az bir ihtimal dahi olsa kadın içeride dersek iftira olur.
Ama diğer dediklerin için bir şey diyemiyorum. Biri beni bu şekilde suçlasa ben de o adamla konuşmam ama diğer insanların dedikleri...
Az da olsa aldatma ihtimali varsa bir ilişkide olay bitmiştir zaten neden külkesinin arabası bal kabağına dönüşmüyor artık önemli olan bu. diğerleri detay artık.

pardon da neyin mücadelesini vereceksiniz biraz açar mısınız ?:53:

sizi yakın evli arkadaşınızla aldatan adamla olan ,ilişkinizi devam ettirme mücadelesi mi ?:53:

kızın sürekli bana karşı onu şişirmesi bence ayrıl demelri benmkinin onun üstüne titremesi ve hiç haketmediği bir pozisyona getirmesi beraber iş seyahati adı altında saçma sapan gezileri hiç alakası yokken bunlara dikkat edince her şey çıkıyor ortaya

o zaman sen de uyur numarası yapma artık. sebebin yok nasıl olsa susmak için demi?

yalnız başlık da o kadar masum ki...ben de küçük anlaşmazlıklar var sanıp bi girdim aman Allah'ım.
beklemenin anlamı yok fotoğraf varsa acımadan o karının eşine göster ve ikisini de cehennemde yanmaya terk et.onlardan kurtul ki seni de etkileyip kötüleştirmesinler,kendi pisliklerinde boğulsunlar.

canım bu adama hala nasıl sevgilim diyorsun . sana ihanet etmiş buda yetmiyormuş gibi kadın evli hemde senin arkaaşın . bu adamdan sana hayır gelmez . bence bırak . hatta git fakire sadaka ver kurtuldum diye .

Bütün mesajları okuyamadım. İçim şişti. Herhalde 17-18 yaşında bir genç kız bu dedim yanılmışım. İntikam almazsam içimde durur hep diyorsunuzda en iyi intikam yok saymak ve dahada güçlenerek yola devam etmektir! Sizin bu ilişkiye son vereceğinizi de düşünmüyorum şahsen. Öyle olsaydı duyar duymaz koyardınız noktayı. Rütbe yazınızdan belli "onu bana ver Allahım" amacınız erkek arkadaşınızı o kadından vazgeçirmek. Hepsi bu.

Son düzenleme:
yalnız başlık da o kadar masum ki...ben de küçük anlaşmazlıklar var sanıp bi girdim aman Allah'ım.
beklemenin anlamı yok fotoğraf varsa acımadan o karının eşine göster ve ikisini de cehennemde yanmaya terk et.onlardan kurtul ki seni de etkileyip kötüleştirmesinler,kendi pisliklerinde boğulsunlar.

evett ne yazıkki masumm değil hiç bişeyy :( bende şu an devam ederek ortak oluyorum bu pisliğe ama yoluma devam edemiyorum o zaman kaybetmişim arkamdan güleceklermiş gibi oluyor :(

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

bi arkadaşımda bunu yaşadı.çok sevdiği için affetti birleştiler.fakat adam yine aldattı..yani bi kere yapıp pişman olanlarda vardır ama bunlar genelde evli oluyorlar.allah daha hayırlı kısmetler vesin sana.onurlu bi şekilde bitirmek en güzeli.ardına bile bakmadan..

canım bu adama hala nasıl sevgilim diyorsun . sana ihanet etmiş buda yetmiyormuş gibi kadın evli hemde senin arkaaşın . bu adamdan sana hayır gelmez . bence bırak . hatta git fakire sadaka ver kurtuldum diye .

öğrendiğim gün verdim karşıma çıkarttığı için ama mahvoldumm tabikii hala da atlatamadım intikam almadan atlatamayacağım içim soğuma zkolay değil

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

Ortada mucadele edecek bir durum yok. Mumkunse oteki kocaya da durumu iletin. Allah boylelerinden korusun insani.

bi arkadaşımda bunu yaşadı.çok sevdiği için affetti birleştiler.fakat adam yine aldattı..yani bi kere yapıp pişman olanlarda vardır ama bunlar genelde evli oluyorlar.allah daha hayırlı kısmetler vesin sana.onurlu bi şekilde bitirmek en güzeli.ardına bile bakmadan..

evet kendimi çok yordum keşke en baştayken asil durup içine girmeseydim o zaman kolay olurdu ama şu an çok zor girdim artık içine ve zaferle çıkmam lazım teşekkürler güzel dilklerin için

öğrendiğim gün verdim karşıma çıkarttığı için ama mahvoldumm tabikii hala da atlatamadım intikam almadan atlatamayacağım içim soğuma zkolay değil

o intikamlar falan hikaye canım .. adam ne yapar eder seni ikna eder . sende bunla evlenirsin ben sana söyleyeyim özünde iyi bir insandı aslında diye . sonra yine aldatılırsın burya konu açarsın ... bu bir kısırdöngü ..

Arkadaşım sen içini intikam hırsıyla bürümüşün ama bi o kadar da sakinsin tuhaf. O kadını işten çıkarttırcam falan demişsin ama o iş yaş. Bide sevgiline hatasını telafi etmesi için zaman tanırmışsın falan. Bunlar senin yorumlarından alıntı. Akıllıca davrandığını sanıyorsun ama bu yaptığın gurursuzluk. Herşeyi açıkla (kadının kocası da dahil) yüzlerine tükür ve bak kendi yoluna. Harcadığın zamana yazık. Belki de arkandan gülüyorlardır sana. Daha fazla o kalitesiz insanların hayatında durma.
Gerçi şu an sevgilin af dilese affedecek moddasın ama neyse.

Bütün sayfaları okudum.

Bunca insanın seni tokatlayıp kendine getirme çabası çok beyhude.
Takılmış aynı noktaya gidiyorsun.
Hayatlarını zindan edicem, o kadını mahvedicem, delil topluyorum bilmem ne.

Amacın sevgilinden ayrılmamak, başka bir şey değil.

Kendin için bir şey yapmak istiyorsan tedavi gör lütfen. Ruh halin hiç normal değil.

''sevgilimle başım dertte'' başlığını görünce kıskançlık falan zannetmiştim. :9: ya seni aldatmış, neyi bekliyosun ayrılmak için. Tek suçlu kadın mı, adam armut mu topluyomuş seni aldatırlarken hey Allahım ya :51:

Son düzenleme:
Back