Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanıırm öyle çaresizlik çok kötü 6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
Hehhhh bir ilişki emekçisi daha.
Sizleri görünce aklıma hemen Umut'un karikatürü geliyor.
Ben bize 4 sene emek verdimm...
Biz olmak için 2 senemi verdim.
Bu ilişkiye 6 ay emek verdim...
Eki Görüntüle 994516
Bırakın şu ilişkiye emek verdim laflarını ya.Adam aldatarak 3. katı çıkıyor hala bekliyorsun.
offfff kızlarrr yapamıyorummm yaaa o kadar can olmuş kan olmuş kii kılına bile zarar vermek istemiyorum nedir bu ya
Senin aklın çok karışık:))
Pek te sağlıklı düşünemiyorsun kusura bakma.
Sanırım bu adamı kalbinde çoktan akladın-pakladın.
Seni aldattığı kadından intikamını alınca da geçmişe sünger çekme niyetindesin.
Doğru mu?
offfff kızlarrr yapamıyorummm yaaa o kadar can olmuş kan olmuş kii kılına bile zarar vermek istemiyorum nedir bu ya
Can olmuş kan olmuş laflara bak.Adam 1 aydan fazla zamandr ilişkiyi 3 kişi hatta kadının kocasını da kat 4 kişi yaşıyor konu sahibi zarar vermek istemiyor.
4 lü okey oynayın tam olsun.
Bu konuyu burada açman ve sorman o kadar saçma ki,sevgilin aldattı ise pardon neyin mücadelesini vereceksin,evli çocuklu olsan hadi neyse de bu yaşta birinin aldatan sevgilisi için mücadele edeyim mi demesi tam bir cehalet.....
Sevgilin seni en yakın evli arkadaşınla aldatmış sen bunu öğrenmişsin, öğreneli 1 ay olmuş ve sen hala mücadele etmeli miyim diye soruyorsun. Bu nasıl bi midedir arkadaşım, bu adama nasıl koca diyeceksin, nasıl güveneceksin hiç sordun mu bunları kendine? :26: Ayrıca takıldığım bir konu daha var aldatıldığını 1 aydır biliyorsun ve hiç belli etmedin mi yani nasıl katlandın bu duruma? Senin yerinde bir başkası olsa gider o sevgilin olacak adamı da arkadaşım dediğin kızı da parçalardı ama sen mücadele etmeli miyim diyorsun, yazık ki ne yazık..
inanılmaz karışğımm evett geride bırakamam içime bir daha başkası bu kadar sinemez bu bir defa yaşanır kimse o olamaz bir daha bu gün gördüm gördüğüm an kilitlendim
bu boyutu düşününce miğdem bulanıyor zaten ama hataydı pişmandır diye düşünmek istiyorum kendimi teselli ediyorum heralde bu kadarıda kansızlık mı offff nasıl bir insan oldum ben
Zaten belliydi böyle cevap vereceğin.
"Pişmandır diye düşünmek istiyorum" da ne demek.
Adam pişman değil üstelik yağ gibi üste çıkmış.
Evli arkadaşına da diyecek laf yok.
Muhtemelen uzun süredir ilişkileri var aralarında.
Sen adamı pamuklara saracaksın nerdeyse:))
Azıcık bi silkelensen de mantıklı düşünsen ve gururunu kurtarsan.
Bu haliyle bile içine siniyorsa diyecek laf yok.
Valla çok ilginçsin
Zaten belliydi böyle cevap vereceğin.
"Pişmandır diye düşünmek istiyorum" da ne demek.
Adam pişman değil üstelik yağ gibi üste çıkmış.
Evli arkadaşına da diyecek laf yok.
Muhtemelen uzun süredir ilişkileri var aralarında.
Sen adamı pamuklara saracaksın nerdeyse:))
Azıcık bi silkelensen de mantıklı düşünsen ve gururunu kurtarsan.
Bu haliyle bile içine siniyorsa diyecek laf yok.
Valla çok ilginçsin