merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
Neyin mücadelesi pardon? aldatıyor açıkça belli o kadar senelik ilişkinize sadık kalmamayı tercih ediyor üstelik evli biriyle buda karekterini gösterir evli biriyle olmak ne demek?Sizde mücadele etmelimiyim diye soruyorsunuz gerçekten zorlamı erkek arkadaşınızla birlikte olmuş yoksa gönül rızasıyla değilmi
bizimle dalgamı geçiyorsun. nasıl bir soru bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama ben bu soruyu sorabilen bir kadının bazı şeylere müstahak olduğunu düşündüm.
Okuduklarıma inanamıyorum!!!
Ne demek eşine söyleyemem adama yazık ve ortalık onlara kalır?
Arkadaşım sirkelen bi kendine gel!
Bırak 2. 3. şahısları düşünmeyi. Asıl sana yazık,sana!
Anan seni bi daha mı doğuracak?
Her şekilde teyit etmişsin,eminsin.
Neyin mücadelesi bu verilecek olan.
Allah aşkına bu kadar düşürmeyin kendinizi erkeklere karşı,sanki dünyada tek o var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?