Sımdı mücadele vermek derken sevgılınle aynı yolda yürümeye devam etmek ıcınmı mücadele yoksa yasadıklarınıı onlarada yaşatmak ıcınmı mücadele ? Ben onurlu davranışın arkadaşının kocasına durumu anlat. Yalnız elinde delıl olsun. Arkadaşının evliligıde tehlıye girsin ahlaksızlık yapmanın bedelini ödesin. Erkek arkadaşına gelince onun bu hareketini herkese anlat rezil olsun ve ıcın kan aglasada onu terkedıp hayatına onurlu şekilde devam et.
şimdii ne yapcamm çekirge biliyormusunnn bu gün görüşecektik önce güleceğim eğleneceğim konuyu açmayacağım sonra lafı sokup çıkacağım bu konuda yardım et iyi dizmem lazım
Emin misin
Eminsen dizmek kolay
Dizdikten sonra tamamen çıkarman lazım yani hayatından
eminimmm sonn kararımmm çıkartacağımm ama sadece pusuda olup belgeleyip sessizce ortaya çıkartacağımm hepsi buuu ama artıkkk eminimmm
Ooo
O zaman daha çok var
Dizmek için acele etmeye gerek yok demek
hayırrr bu günn bitireceğimmm bu günn ya da yarınnn bittikten sonra pusuuu daha kolay olurrrr oh beee derler zamanı kısaltırımmm
adam safın önde gideni azıcık karın nerde bill karın o senn fink fink ne geziyor tabikii bende kim bilir ne zamandır canım gülüm diyordum kii halada hiç bişey yokmuş gibi davrandığımdan müşterek düzeyde canım cicim modundayımiçime dokunuyor ama ne yapayım evet geldim kendime birazcık
Karın fink atıyor diyorsun ya kiminle atıyor ?? Sevgilinle geziyor finkk finkk.
Ah be yavrum asıl sen safın önde gidenisin haberin yok yada var da yok ya da var yok hayır haberin yok yok.Bilemedim çözemedim seni kalemero ben.
Genelde bu tarz konuları okur çıkarım, yorum yapmak istemem. Çünkü içimdekilere önceden tercüman olan bir çok gururlu, aklı başında arkadaşlarımız var forumda. Bir de sizin gibiler var. Sürekli kendi dedikleri dedik. İnsanlar onca şey yazar, o asla sevgilisine ya da eşine toz kondurmaz. Madem öyle bunca kişinin vaktini de neden alır, onu da hiç anlamam. Kısa ve öz sadece akıl fikir versin diyorum. Bir de en kısa zamanda tedavi görmenizi. Çünkü sizin ruh sağlığınızı da hiç iyi görmedim ben... Diğerlerinin suçlu olduğuna da emin olamadım açıkçası karmaşık anlatım tarzınızdan o nedenle belki de günahsız insanların yuvasını yıkacaksınız tasasındayım ben.
Ah be yavrum asıl sen safın önde gidenisin haberin yok yada var da yok ya da var yok hayır haberin yok yok.Bilemedim çözemedim seni kalemero ben.
Tamam
Çık açıkça de
Bir kez daha gelmeyecem ben bu dünyaya
Bir şerefsiz için harcayamam ömrümü bu yüzden
Seni sevdiğim günlere bile acıyorum
Sana acıyorum, kendini başka adamın karısına layık gören bi zavallısın
Beni hak etmiyorsun
Tek eşli olmak sadık ve sevmeyi bilen insanların işidir
Kendinden soğumama yardımcı olduğun için teşekkür ederim, şimdi defol o evli kadına git
Evli hatun da senin arkadaşındı dimi
Onla da ilişiğini kes
Büyük ihtimal ilişkimiz yok diyecekler
Safa yat
Evet ayrılmışsınız sanırım ama beni bağlamıyo, bi kere aldatmanız kafi ben bunu hak etmedim de çık git
Sen ayrıldıklarına ikna olunca onlar daha rahat at koşturur
Eşine ispiklicem deme ama sıradaki delilde, git ispikle hak ediyolar
Ben iki gündür çözemedim sen daha yeni geldin
Biraz suyuna gidiyorum inşallah ayrılır diye
Bağlayıcı hiç bişey yok, yol yakınken dönmesi lazım ama...
Karın fink atıyor diyorsun ya kiminle atıyor ?? Sevgilinle geziyor finkk finkk.
evettt hiççç ispiklicemm falann dememem lazımm ne haliniz varsa görün demeye getirmeliyim birde 1 aydan beri mücadele ediyorum seni değerli zannedip ama yok bir değerin mücadeleye gerek yok derim arkasından da bunları dizerim çıkıp gelirmm o da arkamdan ohhh beee derrr bendeeee sonraaa oh beeee derimmm
çözdümm çözdümmm tammadırrr arkadaşlarrr yaruınn aktarırım olaylarıııı şimdiii çıkıyorummm teşekkürlerrrr sizeeeeee
Ah Chelzy'im boşuna uğraşıyorsunuz. Arkadaşın amacı nick'inin altındaki yazıdan belli. O sadece kızdan kurtulmak istiyor, sevgilisinden vazgeçeceği yok.
çözdümm çözdümmm tammadırrr arkadaşlarrr yaruınn aktarırım olaylarıııı şimdiii çıkıyorummm teşekkürlerrrr sizeeeeee
1 aydır sevgilisini yaptığı haltı bilipte tekmeyi basmayan konu sahibi ayrılmaz ayrılamaz.burdaki baskılara dayanamayıp heheee dediğinizi yapıcam diyip kaybolmuş.
ne bir ayı bir günü o dakika silerim ya.yok 6 yıllık emekmiş bilmem neymiş.bahane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?