How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sevgilimle başım dertte :(

off offf keşke bu kafdar kolay olsa içimde fırtınalar kopuyorrr :( ve o kızı sevgilimin yanında ben işe aldırdım kim bilir ne zamanfdan beri ben bu olayla karşı karşıyayım son 4-5 aydan beri çekilmez olmuştu ama ilşkimiz :( 1 haftada 4 kilo verdim eridim resmen hala kabullenemiyorum sanırım :(

Bakın kabullenememek kelimesini anlıyorum zordur yılların paylaşımı var seviyorsunuz kolay değil ama bu şekilde affedebilecekmisin mideniz alacakmı güvenebilecekmisiniz peki ileride kendinizi affedebilecekmisiniz kendinize karşı düşman olmayacakmısınız uzun zamandır çekilmeyen bir ilişki sizi gözden çıkartan bir sevgili evli biriyle aldatan bir sevgili sizin canınız yanıyor bir yanar iki yanar yıllarca yanmaktansa bir anda yansın söküp atın diyoruz:ssz:Zor söylemesi kolay ama sizin sevginizi hiçbirşeyinizi haketmeyen biri var :50:

sanıırm öyle çaresizlik çok kötü :( 6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada

İnsan 36 yıllık eşlerinden, çocuklarının babasından bir çırpıda tek hatada boşanıyorlar..
Herkes emek ediyor canım.. Aslına bakarsan 1 yıla da 6 yılı da bir..
Sadece alışkanlık daha bağlı olur belki.
Onunla devam etmen, kendine çok büyük haksızlık olur..
Seviyesi, karakteri(!) ortada işte.. Neden kendine bunu yapasın ki?
Burada eşlerinden bile ayrılıp, bile derken, siz sevgilisiniz diye öyle yazıyorum, ne güzel yeni bir hayata göz açan çok mutlu arkadaşlarımız var.
Kendine haksızlık etme..

Eş konusunu da söyle..
Asıl böyle yazık adama.. Salak yerine konuluyor..
Yazık olmasın diye söyle asıl. Gözlerini açabilsin diye..

Üzüldüm ben çok, anca bu kadar yazabildim..

sanıırm öyle çaresizlik çok kötü :( 6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada

sen 6 yıl emek ettin de o karaktersiz bu emeği heba etti neyin umudu lütfen mantıklı düşünün yaaa biraz :30:

anlıyorum 6 yıl bir anda silip atılmaz çok canınızı yakıyor bu durum ama 1 ay nasıl bir şey yokmuş gibi davranabildiniz nasıl içiniz nefret kin dolmadı hayret ettim , ayrıca o arkadaşınızın eşine de kötülük yapmış oluyorsunuz kandırılmasına göz yummuş oluyosunuz , hiç mi gururunuz yok anlamaıdım ki :20::20:

Tabi kal mücadele et
Sevgilini düşman kuvvetleri zorla esir almış
O evli arkadaşın zorla esir almış sevgilini yoksa seni aldatırmı hiç, sütleri bozuk mu o kadar
Top, tüfek ne lazımsa mühimmatın tam olsun, yavrucak esir düşmüş kurtar ve kendine zimmetle
Bi daha nerden bulacaksın onun gibi hint kumaşını, onun kadar sadık adamı

mantıklı düşünebilsem bunlar çok doğru oturuyorum arkadaşlarımla dertleşiyorum onlarda tıpkı sizin gibi düşünüyorlar canı cehenneme diyorlar arkana bile bakma diyorlar ama en ufak bir şey olduğunda ben tepe taklakkk offf kızlarr çok zorrrr :( her şeyin olmuş ama sen hiç bişeymişsinn bunu öğrenmek çok koyuyor insana ve her şeyinden vazgeçmişsin yıllardır :(

arkadaşlarrrrr durumm bu kadarrrr feci miiii ya ben çokkk aptalımmm sanırım :( 1 aydan beri bilmiyormuş gibi davranıyorum :( belki bir umut ışığı vardır diye :( ama bırakamıyorum hiç kolay değil hep kendimi suçluyorum hatalarım oldu yeterince ilgilenmedim diye :( kocasına şu an söylemeyi düşünmüyorum bir de koca öğrenirse ortam tam onlara kalır hadi beni geçtim o adama çok daha yazık :( allah karşıma hiç olmayacak şekilde çıkardı kızlarr bunun için şükrediyorum

Aptal mısın bilmem de çok tuhafsın
Neyin umut ışığını arıyosun
Ayrıca ne demek yeterince ilgilenmedim diye mi beni aldattı
İyi madem şimdi o da seni boşluyoken sende aldat, ondan farkın kalmasın. Ne de olsa bu bi gerekçe senin için
Hayret bişeysiniz

Ben olsam sevgilimi de arkadaşımı da silerdim
Rezil rüsva ederdim hatta, kocasına asıl şimdi yazık kekliyolar adamı uyan

eşi o kadar iyi bir insanki söylesem yapmaz der eminim ama her şekilde ispat edebilir zaten telefon kayıtlarına bakıldığında olay çözülür ama bunu yapmaya vicdanım el vermiyor :( biraz da hırs yaptım canını acıtmadan bırakamayacağım

Kalemero bence eşininde bilmeye hakkı var.
Koynuna alıyor o adam o kadını her gece.
Beraber bi yastığa baş koyduğunu sanıyor.
Yapma güzel arkadaşım. Yazık değil mi sana?

6 yıldır verdiğin emekliğin karşılığını bu şekilde göstermiş olan bir adam için daha ne kadar seneni feda edip mek vermeyi düşünüyortsun.hadi bir şekilde bu adamı kendine eş olarak layık gördün yazık değilmi doğacak çocuklarına böyle bir adama BABA edeceksin :((((((((((((

ben diğer arkadaşların sözüne katılmıyorum kesinlikle kadının eşine bir şey söyleme bunlar ciddi konular. o adam senin gibi EŞİM İÇİN MÜCADELE ETMELİYİM diye düşünmeyecektir. ortada sen kalırsın ne olduğunu anlmazsın.

ama silkelen kendine gel. bırak kim ne hali varsa görsün bundan sonra da değil 6 yılın 6 dk ını feda etme değmeyecek insanlara

mantıklı düşünebilsem bunlar çok doğru oturuyorum arkadaşlarımla dertleşiyorum onlarda tıpkı sizin gibi düşünüyorlar canı cehenneme diyorlar arkana bile bakma diyorlar ama en ufak bir şey olduğunda ben tepe taklakkk offf kızlarr çok zorrrr :( her şeyin olmuş ama sen hiç bişeymişsinn bunu öğrenmek çok koyuyor insana ve her şeyinden vazgeçmişsin yıllardır :(

Ne herşeyi ya
Millet kaç yıllık kocasından boşanıyo aldatma sebebiyle
Sen sevgilinden mi vazgeçemiyosun
Arkadaşından da bekliyo muydun, çok rahatsın bu konuda

sen 6 yıl emek ettin de o karaktersiz bu emeği heba etti neyin umudu lütfen mantıklı düşünün yaaa biraz :30:

anlıyorum 6 yıl bir anda silip atılmaz çok canınızı yakıyor bu durum ama 1 ay nasıl bir şey yokmuş gibi davranabildiniz nasıl içiniz nefret kin dolmadı hayret ettim , ayrıca o arkadaşınızın eşine de kötülük yapmış oluyorsunuz kandırılmasına göz yummuş oluyosunuz , hiç mi gururunuz yok anlamaıdım ki :20::20:

olayı duyurudm ikisiylede açık açık konuştum tabi inkarın en üst boyutu oldu arkadaşım olacak kişiye küfür dahi ettim o kadar kaşarlanmışki çok komiksin nasıl böyle düşünürsün senn yerinde olmak istemezdim dedi :( keşke yapmasaydım bunuda :( gurur kalmamış ne yazıkki bu halde nasıl olur ki normalde yüzlerine tükürüp çıkıp gitmem lazım :( eşine söyleyeceğim ama ondan önce canlarını fena yakmam lazım biraz sakinleşip akıllı davranmam lazım şu an darma dumanım :(

Düşünecek hiç bir şey yok
En yakın arkadaşa bakan adam kardeşe de bakar, anaya da, sütü bozuktur
Arkadaşına da yazıklar olsun, evli insan birazcık ar haya yaa :47:
Neyin çaresini arıyorsun, bu sineye çekilecek, kurtarılacak bir şey değil, kendine gel :47:

aptal mıyım diye sorduğun yorumuna cevap yazsam Mune beni atar heralde o yüzden cevap vermiyim 1 aydır bilmiyo gibi yapıyosun öyle mi mide deği işkembeymiş seninki maşallah, evli insanla hemde arkadaşınla birlikte olan bi adam pesssssssssss 6 yılmış bilmem ne ben eşimle 11 yıldır birlikteyim böyle bişey yapsa s...çeker giderim, kimse bana yaşanmadan bilinmez falan demesin böyle bi şerefsizlik yok yaşamadanda bilir insan, ayrıca adamı affedeceksin madem kadının kocasınada bişey söyleme ceza çekecekse iki tarafta çeksin sen adamı akla pakla kadın kötü olsun hak geçer

Hem bilmiyor gibi yapıyorum 1 aydır demişsin.
Hem de ikisine de duyurdum hakaret ettim demişsin.:44:
Nasıl yaniiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Düşünecek hiç bir şey yok
En yakın arkadaşa bakan adam kardeşe de bakar, anaya da, sütü bozuktur
Arkadaşına da yazıklar olsun, evli insan birazcık ar haya yaa :47:
Neyin çaresini arıyorsun, bu sineye çekilecek, kurtarılacak bir şey değil, kendine gel :47:

offf bu kadar kişinin aynı tepkiyi vermesi beni biraz olsun kendime getirdi demekki aklın yolu bir ama bu durumu allah düşmanımın başına vermesin :( çok kötü bir durum toparlanıp derslerini verip arkama bakmadan yoluma devam etmem lazım biliyorum :(

nee mücadelesi yaaa
tamam 6 yıl uzun bir süre ama adamında karakteri ortada yaniii
hemm senin en yakınn arkadaşın hemdee evliiiii!!! bunu bile bile görüşmüş yaa o adamdan hayırr gelmez neysekii evli değilsiniz
kız arkadaşına da diyecek bir söz bulamıyorum nasıl böyle bir şey yapmış evli bir kadınsın sen hiç mi korkmadın hiç mi kocanı düşünmedin be kadınn!! yazıkkk çok yazıkkk

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

olayı duyurudm ikisiylede açık açık konuştum tabi inkarın en üst boyutu oldu arkadaşım olacak kişiye küfür dahi ettim o kadar kaşarlanmışki çok komiksin nasıl böyle düşünürsün senn yerinde olmak istemezdim dedi :( keşke yapmasaydım bunuda :( gurur kalmamış ne yazıkki bu halde nasıl olur ki normalde yüzlerine tükürüp çıkıp gitmem lazım :( eşine söyleyeceğim ama ondan önce canlarını fena yakmam lazım biraz sakinleşip akıllı davranmam lazım şu an darma dumanım :(

ben anlamadım sen 1 aydır biliyosun ve bilmemezlikten mi geliyosun mücadele mi ediyim dediğine göre ayrılmadın hala? e bide konuştum diyosun siz nasıl bi marjinal insanlarsınız yahu

Yorumlara hiç bakmadan cevap veriyorum yapacağın şey çok net ikisininde yüzüne dahi bakmamalısın , henüz o adamla evlenmediğiniz için de şükretmelisin.

Sevgilinin telefonundan bi sms yaz
Evli hatunu bi yere çağır
Sevgiline de deki gel şuraya gezmeye gidelim
Evli hatun gelince de ikisinin de yüzüne tükür çek git

Neyini konuşuyosun 1 aydır, pes
Kimle mücadele edeceksin sevgiline silah zoruyla bişey yaptıran yok, adam gönüllü olarak aldatıyo bugün bu arkadaşınla yarın başka arkadaşınla..

Hem bilmiyor gibi yapıyorum 1 aydır demişsin.
Hem de ikisine de duyurdum hakaret ettim demişsin.:44:
Nasıl yaniiiiiiiiiiii

ilk öğrendiğimde ortalığı ayağa kaldırdım tabi ikiside o kadar kendilerinden emin bir şekilde durumu toparladılarki ortada kalan salak olan ben oldum :( sonra benmki tutuştu tabi gidip kocasıyla falan konuşurum diye toparlıyormuş gibi yaptı kıskançlıktan başka bir şey değil saçmaladın hastasın sen falan diye baya bir tartıştık ondan sonra söz veriyorum böyle hissetmene neden olacak hiç bişey yapmayacağım sende çık bu moddan dedi :( bende tamm dedim ve takibe aldım şu an hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum onlarda öyle 3 hafta oldu bu moddayız ama kızla konuşmuyorum sevgili olacak adamda sana çok kırgınım beni rezil ettin diyerek uzak davranıyor

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(
Neyin mücadelesi????

Back