- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
off offf keşke bu kafdar kolay olsa içimde fırtınalar kopuyorrrve o kızı sevgilimin yanında ben işe aldırdım kim bilir ne zamanfdan beri ben bu olayla karşı karşıyayım son 4-5 aydan beri çekilmez olmuştu ama ilşkimiz 1 haftada 4 kilo verdim eridim resmen hala kabullenemiyorum sanırım
sanıırm öyle çaresizlik çok kötü6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada
sanıırm öyle çaresizlik çok kötü6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada
Tabi kal mücadele et
Sevgilini düşman kuvvetleri zorla esir almış
O evli arkadaşın zorla esir almış sevgilini yoksa seni aldatırmı hiç, sütleri bozuk mu o kadar
Top, tüfek ne lazımsa mühimmatın tam olsun, yavrucak esir düşmüş kurtar ve kendine zimmetle
Bi daha nerden bulacaksın onun gibi hint kumaşını, onun kadar sadık adamı
arkadaşlarrrrr durumm bu kadarrrr feci miiii ya ben çokkk aptalımmm sanırım1 aydan beri bilmiyormuş gibi davranıyorum belki bir umut ışığı vardır diye ama bırakamıyorum hiç kolay değil hep kendimi suçluyorum hatalarım oldu yeterince ilgilenmedim diye kocasına şu an söylemeyi düşünmüyorum bir de koca öğrenirse ortam tam onlara kalır hadi beni geçtim o adama çok daha yazık allah karşıma hiç olmayacak şekilde çıkardı kızlarr bunun için şükrediyorum
eşi o kadar iyi bir insanki söylesem yapmaz der eminim ama her şekilde ispat edebilir zaten telefon kayıtlarına bakıldığında olay çözülür ama bunu yapmaya vicdanım el vermiyorbiraz da hırs yaptım canını acıtmadan bırakamayacağım
mantıklı düşünebilsem bunlar çok doğru oturuyorum arkadaşlarımla dertleşiyorum onlarda tıpkı sizin gibi düşünüyorlar canı cehenneme diyorlar arkana bile bakma diyorlar ama en ufak bir şey olduğunda ben tepe taklakkk offf kızlarr çok zorrrrher şeyin olmuş ama sen hiç bişeymişsinn bunu öğrenmek çok koyuyor insana ve her şeyinden vazgeçmişsin yıllardır
sen 6 yıl emek ettin de o karaktersiz bu emeği heba etti neyin umudu lütfen mantıklı düşünün yaaa biraz
anlıyorum 6 yıl bir anda silip atılmaz çok canınızı yakıyor bu durum ama 1 ay nasıl bir şey yokmuş gibi davranabildiniz nasıl içiniz nefret kin dolmadı hayret ettim , ayrıca o arkadaşınızın eşine de kötülük yapmış oluyorsunuz kandırılmasına göz yummuş oluyosunuz , hiç mi gururunuz yok anlamaıdım ki
Düşünecek hiç bir şey yok
En yakın arkadaşa bakan adam kardeşe de bakar, anaya da, sütü bozuktur
Arkadaşına da yazıklar olsun, evli insan birazcık ar haya yaa
Neyin çaresini arıyorsun, bu sineye çekilecek, kurtarılacak bir şey değil, kendine gel
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
olayı duyurudm ikisiylede açık açık konuştum tabi inkarın en üst boyutu oldu arkadaşım olacak kişiye küfür dahi ettim o kadar kaşarlanmışki çok komiksin nasıl böyle düşünürsün senn yerinde olmak istemezdim dedikeşke yapmasaydım bunuda gurur kalmamış ne yazıkki bu halde nasıl olur ki normalde yüzlerine tükürüp çıkıp gitmem lazım eşine söyleyeceğim ama ondan önce canlarını fena yakmam lazım biraz sakinleşip akıllı davranmam lazım şu an darma dumanım
Hem bilmiyor gibi yapıyorum 1 aydır demişsin.
Hem de ikisine de duyurdum hakaret ettim demişsin.:44:
Nasıl yaniiiiiiiiiiii
Hem bilmiyor gibi yapıyorum 1 aydır demişsin.
Hem de ikisine de duyurdum hakaret ettim demişsin.:44:
Nasıl yaniiiiiiiiiiii
Neyin mücadelesi????merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?