aklın yolu bir işte bende aynı şeyi anlamadım
Sevgilinin telefonundan bi sms yaz
Evli hatunu bi yere çağır
Sevgiline de deki gel şuraya gezmeye gidelim
Evli hatun gelince de ikisinin de yüzüne tükür çek git
Neyini konuşuyosun 1 aydır, pes
Kimle mücadele edeceksin sevgiline silah zoruyla bişey yaptıran yok, adam gönüllü olarak aldatıyo bugün bu arkadaşınla yarın başka arkadaşınla..
ikiside aynı iş yerinde rezil etmeyi çok istiyorum birazda bundan bir aradayım yada kıza yeteri kadar delili topladıktan sonra çık git demek istiyorum yoksa herkes öğrenir diyeceğim bunu yapabilmem için pusuda beklemem lazımsabır yani
Konuşmuş küfür bile etmişsin
Pusuda böyle beklenmez
Artık çok daha temkinli olurlar
Bi yazdığın öteki ile bağdaşmıyo bi nefes al hepsini tane tane yaz kimse bişey anlamıyo
arkadaşlar es geçtiğim noktaya açıklama getireyim ilk öğrenme şeklim sevgilimin yanında çalışan personel işten çıktıktan sonra beni aradı ve dikkat edin aralarında bir ilşki var ve sizin bundan uzun süreden beri haberiniz yok tabi bana her şeyim üzer,ne yemin ettirdikten sonra ve bir kaç detay verince o an inandım ve takibe aldım her ikisinide ve sonra bir kaç msj bir kaç olmaması gereken görüşmelerine tanık oldum o hafta olay çıkarttım ama tabi inkar ettiler ve tutuştular sevgilim beni karşışına ladı konuştu saçmalıyorsun kuruyorsun ve inanıyorsun dedi bende baktım olacak gibi değil elimde bir şey yok tamm dedim hiç bişey olmamış gibi davranıp delil toplamaya karar verdim ve geri kazanmaya delilleri kızdan kurtulmak için toplamaya karar verdim sevgilimin haberi olmadan çek git diyecektimama bunun içinde uzun bir süre hiç bişey olmamış gibi davranmam ve beklemem gerekiyor
Kalemero acitasyon şeyler getirme aklına.
6 yıllık emeğim var diyorsun ama adamın çokta umrunda olmamış o emekler ki gitmiş en yakın arkadaşına uçkur çözmüş!
Sana bu kadar insan aynı şeyleri söylüyorsa bırak artık kendince bahaneler üretmeyi.
Benim Allah korusun böyle bişey başıma gelmiş olsaydı bırak arkadaşımın kocasını
Tüm İzmir'e rezil rüsva etmiştim şimdiye çoktan onları!
arkadaşlar es geçtiğim noktaya açıklama getireyim ilk öğrenme şeklim sevgilimin yanında çalışan personel işten çıktıktan sonra beni aradı ve dikkat edin aralarında bir ilşki var ve sizin bundan uzun süreden beri haberiniz yok tabi bana her şeyim üzer,ne yemin ettirdikten sonra ve bir kaç detay verince o an inandım ve takibe aldım her ikisinide ve sonra bir kaç msj bir kaç olmaması gereken görüşmelerine tanık oldum o hafta olay çıkarttım ama tabi inkar ettiler ve tutuştular sevgilim beni karşışına ladı konuştu saçmalıyorsun kuruyorsun ve inanıyorsun dedi bende baktım olacak gibi değil elimde bir şey yok tamm dedim hiç bişey olmamış gibi davranıp delil toplamaya karar verdim ve geri kazanmaya delilleri kızdan kurtulmak için toplamaya karar verdim sevgilimin haberi olmadan çek git diyecektimama bunun içinde uzun bir süre hiç bişey olmamış gibi davranmam ve beklemem gerekiyor
Bunu okuduktan sonra ne desem bilemedim siz kızdan kurtulun tabi erkek arkadaşınızı esir almış zor durumda erkek arkadaşınız
Yani delil toplayıp kızı uzaklaştırıp, sevgilinizide geri mi kazanacaksınız.
Valla bravo , kutunuzda büyük hissediyorsunuz herhalde
bence ben bunu yaptıktan sonra sevgilide bitecek şu an hıncımı alamadığımdan gözden çıkaramıyorum elbet bitecek eskisi gibi sinmiyor içime zaten çünkü gerçekten haketmedim
işte şu an bende onu yapmak için pusudayım ama tek derdim kızı rezil etmek sevgiliden vazgeçemiyorum ama belki kızdan alırsam intikamımı o zaman geçerim gibime geliyor şuan hazmedemiyorum kinimi akıtmam lazım yoksa içimde patlayacak onlara zarar vermem lazım şu an mücadalem bu yönde aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?