sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

güvenilmez canım sana nispet olarak böyle bir şeyi kullandığı için. evlenince de her bozulduğunda başkasının koynuna gider BU. özellikle işaret zamiri kullanasım geldi

güvenilmez canım sana nispet olarak böyle bir şeyi kullandığı için. evlenince de her bozulduğunda başkasının koynuna gider BU. özellikle işaret zamiri kullanasım geldi

tabi canım azcık sinirlense gidip aldatırda o karakterde bi insan. ki bu yaptığı da aldatma. kızla daha öncede bu şekilde durumları olmuşş. şimdi kız ne düşünüyodur hakkında

başıma gelse diye düşündüm de başımdan aşağıya kaynar sular dökülürdü.sevgilim diye koluma taktığım güvendiğim adam bak sana ihtiyacım yok istersem birlikte olucak birsürü kız var diye başkasının çıplak fotoğrafını göndercek.beni herkesten özel tutması gereken,kalbimi kırmamak için elinden geleni yapıcağı yerde...tam böyle yüzüne tükürülcek bi hareket yapmış.böyle bi adamla nası sevgili oldum diye kafamı taşlara vururdum heralde.için rahat olsun canım senin kaybettiğin bişey yok

1,5 yıl. haklıydı aslında ben olumlu konuştum askerdeyken geldiğinde yan çizdim üstü kapalı. haklıyken haksız duruma düştü ama yaptığıyla çok fena

İnatla tehditle sizinle yatmak istemesini masumlaştırıyorsunuz (ilk kez yatmak diyorum çünkü bu adam sevişmek istemiyor. yatacak birini arıyor elde siz varsınız size şantaj tehdit korkutma ve blöf gibi her tür bel altı yolu deniyor. rızanızın olmasını da hiç umursamıyor)
Size meme fotoğrafı gönderip benle yattın yattın yoksa bak devam ederim demesini haklı nasıl görüyorsunuz?
Kıskandırmak bir şey karşılığında olmaz. Bu adam çıkarı için size tehditkar davranıyor. Bu baskıdır. Duygusal şiddettir. İşe de yaramış ama haklı diyorsunuz.
Ve hayır haklı değil. Ben bugün isterim yarın vazgeçerim keyif benim. Kalkıp da beni ve isteklerimi hiçe sayarak beni tehdit eden adam beni sevmiyordur. Net. Sevişmek istemeden yapılmaz, sizi ve ruh durumunuzu düşünmeden bunu yapan adam da sizi zerre sevmiyordur.
Haklı çıkarmak yerine bu adamın amacının sizi tongaya düşürmek olduğunu ve bunu yaparken her yolun mübah olduğunu düşündüğünü bi kabul edin.
Bugün soyunan kızın fotosunu çekip sevgilisine atacak ahlaksızlıkta bi adam ilerde sizi aldatır hatta kameraya dahi alır.Zira ahlaktan zerre nasibini almamış.
Korumayın lütfen Korunacak yeri yok.

İnatla tehditle sizinle yatmak istemesini masumlaştırıyorsunuz (ilk kez yatmak diyorum çünkü bu adam sevişmek istemiyor. yatacak birini arıyor elde siz varsınız size şantaj tehdit korkutma ve blöf gibi her tür bel altı yolu deniyor. rızanızın olmasını da hiç umursamıyor)
Size meme fotoğrafı gönderip benle yattın yattın yoksa bak devam ederim demesini haklı nasıl görüyorsunuz?
Kıskandırmak bir şey karşılığında olmaz. Bu adam çıkarı için size tehditkar davranıyor. Bu baskıdır. Duygusal şiddettir. İşe de yaramış ama haklı diyorsunuz.
Ve hayır haklı değil. Ben bugün isterim yarın vazgeçerim keyif benim. Kalkıp da beni ve isteklerimi hiçe sayarak beni tehdit eden adam beni sevmiyordur. Net. Sevişmek istemeden yapılmaz, sizi ve ruh durumunuzu düşünmeden bunu yapan adam da sizi zerre sevmiyordur.
Haklı çıkarmak yerine bu adamın amacının sizi tongaya düşürmek olduğunu ve bunu yaparken her yolun mübah olduğunu düşündüğünü bi kabul edin.
Bugün soyunan kızın fotosunu çekip sevgilisine atacak ahlaksızlıkta bi adam ilerde sizi aldatır hatta kameraya dahi alır.Zira ahlaktan zerre nasibini almamış.
Korumayın lütfen Korunacak yeri yok.

hayır niyeti yatmak değildi öpüşmekten ilerisiydi gerçi bunun önemi yok. amacı bana fotoyu yollayarak istediğini de yaptırmak değildi. yapmıcamı fotoyu yolladıktan sonra nasıl tepki vercemi az çok bilir. çünkü hep derim evliyken çocuğum varken dahi aldatılırsam hiç arkama bakmam boşanırım diye. amacı tongaya düşürmek olamaz. Allah askına kim kendisine çıplak foto atan birine inanıp bişeyler yaşar. tongaya düşürmek olsa daha tatlı yaklaşırdı ikna etmeye çabalardı. bu terbiyesizce hareketi kimse alkışlamaz çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.

bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.

sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
takdir ettiğim tek yönü sevgilin dürüstmüş, çoğunun aklı zaten orasında zaar :KK53:
tabi şaka bi yana cinselliğinde bi asaleti olsa iyi olur ya o ne öyle çıplak fotolar havada uçuşuyo tamam biliyoruz her erkek isterde kudurmuş gibi olayı ne hale getirmiş, olgun değilmiş sanırsam yada size fena takmış kafayı zayıf noktadan vurmak istemiş

1,5 yıl. haklıydı aslında ben olumlu konuştum askerdeyken geldiğinde yan çizdim üstü kapalı. haklıyken haksız duruma düştü ama yaptığıyla çok fena

yaptığı kesinlikle yanlış o resim yollama olayı yani . Ama 1.5 yıllık ilşkiniz olmuş ciddi düşünen insanlar bir süre sonra sevdiği kadına dokunmak isteyebilir bu belki yanlış ama bazen normal ama siz o istiyor ya da ben kıskanırım ya da zaten evlenicez mantıgıyla kabul etmeyin. Hatta arada söz nişan vs olmadan hiç o işlere bulaşmayın derim

arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.

bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.

sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
pislik sapık

Yahu bi de ustune bende de birazcik hata vardi diosun ne alaka ya psikolojik baski yapmis sonra ters tepince resmen yer atamis hala soruosun napim die evlen evlen

adam o kadar ciddi madem,evlenince yaşasın bir şeyleri ne pisliktir böyle.ve siz böylelerine sevgilim demeye devam ediyorsunuz.adama iki gün başım ağrıyor deseniz boynuzlar 5 kilometre öteden görülür olur.kim çıkarsa çıksın karşınıza bundan kötü olmaz merak etme.:KK12:

İyce aklın uçmuş ki böyle biley sordun.
Kocam diye yanında gezdireceğin adam bu mu?
Ya acıklama bile yapmak istemiyorum aslında alın efenim evlenin bu adam la cok iy

bana geçen geçti teşekkürler
dunyadaki tek erkek o degil unutma. vazgecilmez bir insan olmadigini gor . gozlerin asktan kor olmasin mantigini kullan canim . acisi bir omur surmez biliyorum . karsina guvenilir bir erkek cikar mutlaka . iliskinin temeli guvendir sirtini yaslicagin bir duvar olmali sevgilim esim dedigin kisi . evliligi dusunmeyin bile benden size tavsiye . en yakin zamanda kurtulun ki hayata sifirdan baslamak icin gec kalmayin.

X