sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

niyetinin ciddi olduğuna güveniyorum aslında. o yüzden de ilerisini yaşamak istiyo ama ben nolur nolmaz diye istemedim sanıtım bendeki güvensizliği anladı ve bu şekilde intikam almak istedi terbiyesizin önde gideni

nıyetı cıddı olan adam bekler nokta....tabıkıde guvenmeyeceksın ...ayrıca bu ıntıkamı ergenler bıle yapmaz....iğrenç otesı terbıyesızlık.....affolacak tarafı yok sakın sans verme çok aglarsın ılerde

Ya var ya sırf böyle adamlar yüzünden kızım olsun istemiyorum, Tanrının gücüne gitmesin de bana erkek evlat versin diyorum. Neden mi?
Çünkü ben bir kızım, evet sırf bu yüzden. Böyle iğrenç adamlarla arkadaşlık ettim, sanki zorundaymışım gibi. 23 yaşındayım ama ergenken bir çevre düşkünlüğü vardır ya ondan sebep çok kapris çekmişliğim oldu. Yok geç saate kadar yanımda kalamıyorsun yok öptürmüyorsun böyle ilişki mi olur diyerek alttan alttan sopa gösterip ilişki ile tehdit eden tiplerle ne kadar boğuştum ne kadar... Çünkü ben he hı demesem ilişkimiz bitecekti, ne kadar da önemli pehh! O zaman işte akıl edemiyordum, beş para etmez adamlar için üzülüyordum, kendimi hırpalıyordum. Neymiş yalnız kalmayacakmışım. Kalsaydın ya kalsaydın! Böyle adamlarla kalabalıklaşacağıma keşke kalsaydım!
İşte o zaman 23 yaşındaki ben çıkagelip, boş ver yol ver gitsin deseydi keşke. Geçen onca zamana acıyorum. Kene gibi asalak tiplerle kendime neler etmişim neler! Vermeyin böyle heriflere prim kızlar! Ayrılıyor mu, ayrılsın defolsun gitsin başkasını sömürsün. Kullandırmayın kendinizi!
Benim kızımı da böyle pislikler sömürmeye çalışır diye sırf bu yüzden kızım olsun istemiyorum...

hiç kendini suçlu hissetme. kim yapmadı ki. ben de yaptım ay ayrılcak diye nasıl korkuyodum reddedemiyodum. artık umrumda değil hele ki bu son yaptığıyla gösterdi kendini. herşey tecrübeyle öğreniliyo yapcak bişey yok bende pişmanım ama olan oldu. en kötüsü de düzgün adam var mı beni bulacak mı acaba

Kesinlikle ileride basini taslara vurmak istemiyorsan ayril.. bu konuda USTA oldugu belli

tabi canım güya kendisi tertemizdi ben de derdim vay bu zamanda böylesi. ama kızlarla üni yıllarında skype tan soyunuyomuş bu şekilde. adama bak ya !

bu senın için önemliyse evlenene kadar yapmamalısın. pişmanlık konusu acan cogu kızların durumu senınkı gibi başlamıstır.

aynı şey bana yapılsaydı ilişki çoktan bitmişti
sen bu adamla evlensen bıle bır cacık olmaz bu sapıktan. kadın meraklısı oldugu çok belli aslında
çakala bak aklınca sana ders vermeye calısıyor

tabi canım güya kendisi tertemizdi ben de derdim vay bu zamanda böylesi. ama kızlarla üni yıllarında skype tan soyunuyomuş bu şekilde. adama bak ya !
O zaman tehlikeli canim ya.. bence gencligine heba etme..evlilik dusunme.. isim geregi cok fazlaninsan taniyorum ve cok fazla sir biliyorum..ne adamlar var karisi uyurken nette baskalariyla fantazi yapan..aman diyim bulasma..ve o yaptigida buyuk terbiyesizlik..

Sana da ben diyorum işte yapma! Kendinden daha önemli değil kimse. Bulursun elbet düzgününü, hepsi de yamuk değil ya.

kime güveniceksin ki? o açılardan güveniyodum aslında kim yazsa etse haber verirdi

kime güveniceksin ki? o açılardan güveniyodum aslında kim yazsa etse haber verirdi
Vallahi ennn unmadigin anda enn ummadigin yerde karsina cikiyor guvenecek birileri..sen simdi buna sans verince ne olacak? Ay kime guvenecegim baskasida olsa aynisini yapar demicen.basican tekmeyi ki durust insanlara yer acilsin

Vallahi ennn unmadigin anda enn ummadigin yerde karsina cikiyor guvenecek birileri..sen simdi buna sans verince ne olacak? Ay kime guvenecegim baskasida olsa aynisini yapar demicen.basican tekmeyi ki durust insanlara yer acilsin

haklısın hiç böyle düşünmemiştim. hep nasıl güvenirim korkusu var bende

Yani cogu genc kizin basina gelen birsey.. benimde oldu oyle sacma sapan dusuncelerim.. bakiyodum iliskiye karsimdaki "adam" a bundan bi b*k olmaz diyirdum ama nedense bir turlu ayrilamiyordum..en sonunda bi sebepten bitti ve inan cokkkk kisa bir surede dogru adami buldum.. ve kafami taslara vuruyorum keske diyorum ya keske zamanimi mal insanlara harcamasaydim aklimi kullansaydim diyorum..ama bir allahin kulu cikip bana ogut vermedi boyle dogru degil diye.. bak en azindan burda ayni fikirde olan bir suru hemcinsin var ve hepsi bunu tecrube etmis neredeyse.. bence bize guven.. belki birkac gun ozlersin edersin ama innnnnan cabuk alisirsin yokluguna.. bi sure sonra deriiiin bir oh cekersin:) ve sanslisin adam sinyal vermis "ben tehlikeliyim" diye :) kac kurtar kendini

bu adama ne adam demeye ne tükürmeye değmez.aferin çok güzel kanıtladın kendini git şimdi böyleleriyle oyalan senle işim olmaz de vur tekmeyi.sormayın böyle sorular mantıkla düşünün göreceksiniz zaten.aşk evet önemli saygı sevgi ama sizde saygı da yok.mantığını dinle.iki gün birlikte olmasan gider aldatır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…