niyetinin ciddi olduğuna güveniyorum aslında. o yüzden de ilerisini yaşamak istiyo ama ben nolur nolmaz diye istemedim sanıtım bendeki güvensizliği anladı ve bu şekilde intikam almak istedi terbiyesizin önde gideni
Yol ver gitsinsende ona güzel vucutlu erkek fotosu at byee yaz böyle adamlara böyle muamele
Bilmem nasıl isterse artık :)Vucut ne ki. Direkt emanet yolla.
Vucut ne ki. Direkt emanet yolla.
Ya var ya sırf böyle adamlar yüzünden kızım olsun istemiyorum, Tanrının gücüne gitmesin de bana erkek evlat versin diyorum. Neden mi?
Çünkü ben bir kızım, evet sırf bu yüzden. Böyle iğrenç adamlarla arkadaşlık ettim, sanki zorundaymışım gibi. 23 yaşındayım ama ergenken bir çevre düşkünlüğü vardır ya ondan sebep çok kapris çekmişliğim oldu. Yok geç saate kadar yanımda kalamıyorsun yok öptürmüyorsun böyle ilişki mi olur diyerek alttan alttan sopa gösterip ilişki ile tehdit eden tiplerle ne kadar boğuştum ne kadar... Çünkü ben he hı demesem ilişkimiz bitecekti, ne kadar da önemli pehh! O zaman işte akıl edemiyordum, beş para etmez adamlar için üzülüyordum, kendimi hırpalıyordum. Neymiş yalnız kalmayacakmışım. Kalsaydın ya kalsaydın! Böyle adamlarla kalabalıklaşacağıma keşke kalsaydım!
İşte o zaman 23 yaşındaki ben çıkagelip, boş ver yol ver gitsin deseydi keşke. Geçen onca zamana acıyorum. Kene gibi asalak tiplerle kendime neler etmişim neler! Vermeyin böyle heriflere prim kızlar! Ayrılıyor mu, ayrılsın defolsun gitsin başkasını sömürsün. Kullandırmayın kendinizi!
Benim kızımı da böyle pislikler sömürmeye çalışır diye sırf bu yüzden kızım olsun istemiyorum...
Kesinlikle ileride basini taslara vurmak istemiyorsan ayril.. bu konuda USTA oldugu belli
bu senın için önemliyse evlenene kadar yapmamalısın. pişmanlık konusu acan cogu kızların durumu senınkı gibi başlamıstır.arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
O zaman tehlikeli canim ya.. bence gencligine heba etme..evlilik dusunme.. isim geregi cok fazlaninsan taniyorum ve cok fazla sir biliyorum..ne adamlar var karisi uyurken nette baskalariyla fantazi yapan..aman diyim bulasma..ve o yaptigida buyuk terbiyesizlik..tabi canım güya kendisi tertemizdi ben de derdim vay bu zamanda böylesi. ama kızlarla üni yıllarında skype tan soyunuyomuş bu şekilde. adama bak ya !
Sana da ben diyorum işte yapma! Kendinden daha önemli değil kimse. Bulursun elbet düzgününü, hepsi de yamuk değil ya.hiç kendini suçlu hissetme. kim yapmadı ki. ben de yaptım ay ayrılcak diye nasıl korkuyodum reddedemiyodum. artık umrumda değil hele ki bu son yaptığıyla gösterdi kendini. herşey tecrübeyle öğreniliyo yapcak bişey yok bende pişmanım ama olan oldu. en kötüsü de düzgün adam var mı beni bulacak mı acaba
O zaman tehlikeli canim ya.. bence gencligine heba etme..evlilik dusunme.. isim geregi cok fazlaninsan taniyorum ve cok fazla sir biliyorum..ne adamlar var karisi uyurken nette baskalariyla fantazi yapan..aman diyim bulasma..ve o yaptigida buyuk terbiyesizlik..
Vallahi ennn unmadigin anda enn ummadigin yerde karsina cikiyor guvenecek birileri..sen simdi buna sans verince ne olacak? Ay kime guvenecegim baskasida olsa aynisini yapar demicen.basican tekmeyi ki durust insanlara yer acilsinkime güveniceksin ki? o açılardan güveniyodum aslında kim yazsa etse haber verirdi
Vallahi ennn unmadigin anda enn ummadigin yerde karsina cikiyor guvenecek birileri..sen simdi buna sans verince ne olacak? Ay kime guvenecegim baskasida olsa aynisini yapar demicen.basican tekmeyi ki durust insanlara yer acilsin