Ya var ya sırf böyle adamlar yüzünden kızım olsun istemiyorum, Tanrının gücüne gitmesin de bana erkek evlat versin diyorum. Neden mi?
Çünkü ben bir kızım, evet sırf bu yüzden. Böyle iğrenç adamlarla arkadaşlık ettim, sanki zorundaymışım gibi. 23 yaşındayım ama ergenken bir çevre düşkünlüğü vardır ya ondan sebep çok kapris çekmişliğim oldu. Yok geç saate kadar yanımda kalamıyorsun yok öptürmüyorsun böyle ilişki mi olur diyerek alttan alttan sopa gösterip ilişki ile tehdit eden tiplerle ne kadar boğuştum ne kadar... Çünkü ben he hı demesem ilişkimiz bitecekti, ne kadar da önemli pehh! O zaman işte akıl edemiyordum, beş para etmez adamlar için üzülüyordum, kendimi hırpalıyordum. Neymiş yalnız kalmayacakmışım. Kalsaydın ya kalsaydın! Böyle adamlarla kalabalıklaşacağıma keşke kalsaydım!
İşte o zaman 23 yaşındaki ben çıkagelip, boş ver yol ver gitsin deseydi keşke. Geçen onca zamana acıyorum. Kene gibi asalak tiplerle kendime neler etmişim neler! Vermeyin böyle heriflere prim kızlar! Ayrılıyor mu, ayrılsın defolsun gitsin başkasını sömürsün. Kullandırmayın kendinizi!
Benim kızımı da böyle pislikler sömürmeye çalışır diye sırf bu yüzden kızım olsun istemiyorum...