Uzatmaya gerek yok o zaman böyle bi adamla
haklısın bu adam sinirlenip aldatırda ki bu yaptığı da aldatma yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzatmaya gerek yok o zaman böyle bi adamla
İlerleyen zamanlarda sen reglken, hamileyken, lohusayken, başın ağrırken aynı bahaneyi kullanarak Skype'tan çok meme düşürür bu adam. Sen bilirsin.arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
e tamambenim hatam askerdeyken yaşıycam gibi konuştum onunla dönünce yan çizdim
e tabi aldatma, sanal sex yapmis sonucta.haklısın bu adam sinirlenip aldatırda ki bu yaptığı da aldatma yani
İlerleyen zamanlarda sen reglken, hamileyken, lohusayken, başın ağrırken aynı bahaneyi kullanarak Skype'tan çok meme düşürür bu adam. Sen bilirsin.
bununla evliliği düşünüyorsan çıplak meme değil daha farklı şeyleride görmeye hazırlıklı ol bence. yuuh arkadaş adama bak
Bu da soru mu ya hu? Alenen aldatılmışsın, daha nasıl evleneceğim diyorsun!
Daha ne yapması gerekiyor ondan soğuman için? Adam sanal seks yapmış bildiğin.
Aldatmak için illa ten lazım değildir. Adam resmen senden istediğimi alamıyorum madem başkasına giderim demiş ve gitmiş.
Napsın daha, koluna takıp karşına mı getirsin?