sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

sizinle yakınlaşmak istiyor oalbilir bu doğal birşey, ama hayır cevabınıza aynı oranda saygı göstermeliydi.
tam bir ergen çıkmış.
ben olsam kafasına bir erkek dergisi fırlatarak ayrılırdım.

arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.

bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.

sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
İlerleyen zamanlarda sen reglken, hamileyken, lohusayken, başın ağrırken aynı bahaneyi kullanarak Skype'tan çok meme düşürür bu adam. Sen bilirsin.

Bu da soru mu ya hu? Alenen aldatılmışsın, daha nasıl evleneceğim diyorsun!
Daha ne yapması gerekiyor ondan soğuman için? Adam sanal seks yapmış bildiğin.
Aldatmak için illa ten lazım değildir. Adam resmen senden istediğimi alamıyorum madem başkasına giderim demiş ve gitmiş.
Napsın daha, koluna takıp karşına mı getirsin?

benim hatam askerdeyken yaşıycam gibi konuştum onunla dönünce yan çizdim
e tamam
ablacım insanlar nikah masasından dönüyor yahu, dünya söz vermekle dönseydi, ohooooo. tamam söz vermeseymişsin iyiymiş ama vermişsin, o da garip davranmış sen de rest çekmişsin.
olur yani bunlar.
her kafası kızan çıplak kadınlarla aşna fişna yapacaksa kapatalım dükkanı gidelim. olur mu ilişkide saygı sevgi güven olmadan olmaz.
o hele bir sayı duymayı öğrensin, sonra boyu yeterse kızar.

Ne evlenmesi yahu seni bebeyken çok mu salladılar 3 atıp 2 mi tuttular konuşmayım diyorum çıldırtıyo bazı konular adamı, sen hala sevgili misin Bu abazayla hala evlenmek mi istiyorsun e tatmin et o zaman ne diyim elinden kaçmasın

bununla evliliği düşünüyorsan çıplak meme değil daha farklı şeyleride görmeye hazırlıklı ol bence. yuuh arkadaş adama bak

İlerleyen zamanlarda sen reglken, hamileyken, lohusayken, başın ağrırken aynı bahaneyi kullanarak Skype'tan çok meme düşürür bu adam. Sen bilirsin.

haklısınız reglken hamileyken geçtim. bana sinirlendimi herşeyi yapar gider yatar baskasıyla inat diye

bununla evliliği düşünüyorsan çıplak meme değil daha farklı şeyleride görmeye hazırlıklı ol bence. yuuh arkadaş adama bak

bu adamla nasıl düşünüyim evliliği. ama evet bu olay olana kadar düşünüoydum ve güveniyodum herşeyi anlatırdı filan. ama bu olayı bile bile nasıl evlenirim !

Bu da soru mu ya hu? Alenen aldatılmışsın, daha nasıl evleneceğim diyorsun!
Daha ne yapması gerekiyor ondan soğuman için? Adam sanal seks yapmış bildiğin.
Aldatmak için illa ten lazım değildir. Adam resmen senden istediğimi alamıyorum madem başkasına giderim demiş ve gitmiş.
Napsın daha, koluna takıp karşına mı getirsin?

güya bakmamış beni sinirlendirmek istemiş nispet yapmak istemiş. ama ne kadar iğrenç bi insanmış ve nasıl tanıdıkları varmış görmüş olduk. her adamın anında çıplak foto yolucağı arkadaşı yoktur heralde. işin ilginç. yanı temiz bilirdim bu adamı. herşeyde varmış bi hayır evlenmeyi düşünüyodum bi olayla bak ne karşıma çıktı işte. istediklerini yapsam öğrenemicektim

Bence Allah'in sevgili kuluymussun ki gercek yuzunu gormussun. Daha neyi bekliyorsun ki ayril gitsin, vur kicina tekmeyi. Skype da istedigi kadar bakinsin artik. Bu zeka seviyesindeki bir mahlukatla bir omur mu gecirilir, kim bilir baska ne pislikleri vardir bilmedigin. Allah sana isareti vermis iste, tez zamanda ayril.

Seni damızlık hayvan olarak görüyor tek kelimeyle.
duyguların yok . Bi kalbin yok.
Sadece et parcasisin ona göre. .
Bu kadar net .
Kendine yakistiriyosan devam et.
ama bil ki bu adam sevmeyeçek seni.
Sırf evleneyim doye böyle bir adamla harcama kendini.
ha adam mi dedim.
Pardon.

Canım Sakın bu adamın istediklerini kabul etme ve mümkünse ayrıl!!

X