sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

Bence Allah'in sevgili kuluymussun ki gercek yuzunu gormussun. Daha neyi bekliyorsun ki ayril gitsin, vur kicina tekmeyi. Skype da istedigi kadar bakinsin artik. Bu zeka seviyesindeki bir mahlukatla bir omur mu gecirilir, kim bilir baska ne pislikleri vardir bilmedigin. Allah sana isareti vermis iste, tez zamanda ayril.

kesinlikle Allah ın sevdiği kuluymuşum. ben bu adamı deliler gibi seviyodum evlenceğim insanı buldum diyodum düşün.

güya bakmamış beni sinirlendirmek istemiş nispet yapmak istemiş. ama ne kadar iğrenç bi insanmış ve nasıl tanıdıkları varmış görmüş olduk. her adamın anında çıplak foto yolucağı arkadaşı yoktur heralde. işin ilginç. yanı temiz bilirdim bu adamı. herşeyde varmış bi hayır evlenmeyi düşünüyodum bi olayla bak ne karşıma çıktı işte. istediklerini yapsam öğrenemicektim
Yani rehberinde imzalı açık saçık fotoğraf yollayacak birilerinin bulunduğu bir erkek ilginç tabi... Ne temizi ayol, kömür karası kadar kirlenmiş adam. İstediklerini yapsaydın, daha fazlasını isterdi, bitmezdi istekleri. Seni sonuna kadar sömürürdü emin ol, sen bitene kadar faydalanırdı ve evlenmezdiniz de. Evlensen de bu adam hayatını mahvederdi. Aldatılırdın yine, huzurun kalmazdı en önemlisi bir yuvan olmazdı.

Askerden geldigini yazmasaniz 14 yasinda hayatinda anasinin memelerinden sonra ilk defa meme gormus bir erkek diyecektim ama yaşı tutmuyor.
birakin meme fotosu almaya devam etsin sonra da o memelerden birinin sahibiyle evlensin :KK14:

Hönk :KK57: midem bulandi,sizi resmen asagilamaya calismis yaptigi davranisla,ama burda asagilik olan kendisi

arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.

bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.

sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???

Guvenilmez ve evlenilmez kesinlikle. Sizi evliliginiz boyunca da yapmak istemediginiz seyler karsisinda zorlayabilir ve bak onu yapmazsan boyle yaparim seklinde kendince -ceza-landirabilir.

onun açısından mı diyorsunuz? güya erkeklik gururuyla oynamışım
Yani onun gurur yapacağı bişey yok resmem duygu sömürüsü yapmış arzularına ulaşabilmek için aldatma potansiyeli yükaek bi adam. İlerde kim bilir ilişkiye giremiceğiniz durumlarda hamilelikte vs bunları bahane eder aldatabilir

arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.

bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.

sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
Senin namusunu koruyor olman onun erkeklik gururuyla mı oynamak oluyor. Kendi kız kardeşi sevgilisiyle birlikte olsa kıyameti koparır ama. Daha ne yapayım diye soruyorsan evlen yani

bu soruyu sorman bıle çok yanlış....ne yanı evlenınce esınle bırlıkte olmak ıstemeyecgıbır gece kalkıp baska kadının fotosunumu gönderecek sana????al ıste sıradalar gbı...bu ne terbıyesızlık ne hadsızlık ne densızlık
boyle adamlara ne prim verırsınız anlamam....seven ınsan zaten kıyamaz dokunmaya....nıyetının cıddı olduguna bıle guvenme artık .....

bu soruyu sorman bıle çok yanlış....ne yanı evlenınce esınle bırlıkte olmak ıstemeyecgıbır gece kalkıp baska kadının fotosunumu gönderecek sana????al ıste sıradalar gbı...bu ne terbıyesızlık ne hadsızlık ne densızlık
boyle adamlara ne prim verırsınız anlamam....seven ınsan zaten kıyamaz dokunmaya....nıyetının cıddı olduguna bıle guvenme artık .....

niyetinin ciddi olduğuna güveniyorum aslında. o yüzden de ilerisini yaşamak istiyo ama ben nolur nolmaz diye istemedim sanıtım bendeki güvensizliği anladı ve bu şekilde intikam almak istedi terbiyesizin önde gideni

İstemiyorsan cinsellik yaşamak zorunda degilsin. Bu tek tarafın istemesi ile olmaz zorlama ile hiç olmaz. Yol yakınken vazgeç sonra sürekli bir paranoya ile yaşamak zorunda kalacaksın

X