üzülme,daha niceleri cikar karsina
üzülme demek kolay üzülceksin tabi zamanlada unutcaksin,gercek seveninide bulcaksin,zaman ve sabir
Ohooo her sinirlendiğinde böyle şeyler yapacaksa...! Ayrıca herkes aldatmaz canım ... Bu adam senin aklını çelmeye çalışıyor... Kanma sakın...Arkadaslar son konusmamizi yaptik. Soyledikleri bi fotograf icin ayriliyosun benden. Aldatmadim bisey yapmadim. Benim gibisini zor bulursun. Erkekleri taniyan benim neler neler yapiyolar. Duzgun erkek yok. Ben sana sinirle yaptim onu.
bildiniz ayrilmak istemedi. Evlenince oyle bisey yapcami nasil dusunursun filan iknaya calisti. Kotu hissediyorum ya soyledikleri dogruysa herkes aldatir mi gercektenkotu hissediyorum cok pasifim..
Allah'im öyle bir soru ki ayrılma cevabı mi duymayı bekliyorsunuz hakikaten?
Pislik herifin teki işte ötesi var mı?
Yok hakettiğim adam bu diyorsan evlen.
bir arkadaşın verdiği çerçeve fikri çok iyi ama onu da yapmayı unutma..
Burada mesela adamın başka kadınların memesinin fotoğrafına bakması mı, azgın teke gibi evlenmeden seni yatağa atma çabası mı? Hani ya evlenmezsek bu kız ne olur diye düşünmeyen bir adam onlarca meme seyretse ne hiç böyle bişey yapmamış olsa ne?
ne evlenmesi ya bir de soruyorsunuz.
ilişkinizi bir gözden geçirin
Aklı fikri oynaşta erkek evlenilecek erkek değildir ..
Evlenmek isteyen erkek şunu istemez bunu istemez diye birşey de yoktur ddiğim yanlş anlaşlmasın lütfen ..
Tabiki tanışcaksın knşcaksın buluşcaksın ama her fırsaatta sana dkunmaya çalışıp her fırsatta sana bu konuları açan erkekle olmak yerine senin güvenini kazanan senin de istediğin zamanda bişeylerin olmasını bekleyen sürekli aklı orda olmayan biriyle olmalısın . Bu gerçekten iğrençlik .. Sen kimsenin askerden gelmiş diye isteklerni geçirmek zorunda olduğu biri değilsin .. Öyleyse hayat kadını çok onlara gitsin .. Bu kadar düşkünse bilmem neresine dolu var dışarda .
İnsan evleneceği kadınla ilk önce sarılmak ister özlemini gidermek ister bu ne böyle hemen hart diye töbe yarabbi ya ağzımı açtırmasın benim ..
Söyledikleri tabi ki gerçek değil. Yok kizginlikmis yok bilmem ne. Adam olan adam sevgilisine zaten skypten bulurum demeyi bırak ciplak gogus resmi atmaz. Kusura bakma ama exin gayet ş....siz mis. Arkana bakmadan kaç..
haklısın gelir gelmez ne zaman evime geliyon ne zaman bende kalıyon demeye başladı. cinsellikten soğudum ya. şimdi de kıvırıyo yok ben sana şaka olsun diye dedim. yok bilmemne. herkes aldatır ben aldatmam nasıl düşünürsün filan modunda.
Allah allah o fotorafla neyi ispatladi acaba erkekliginimi ispatladi.... kac yasinda cok merak ettim cok cocukca ve sapikca.
ayril tabikide evlenince bu sex yapmak istemezsen eve kadin getirir bak istesem bulurum diye.
28 yaşında koskoca adam !