sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

Arkadaslar son konusmamizi yaptik. Soyledikleri bi fotograf icin ayriliyosun benden. Aldatmadim bisey yapmadim. Benim gibisini zor bulursun. Erkekleri taniyan benim neler neler yapiyolar. Duzgun erkek yok. Ben sana sinirle yaptim onu.

bildiniz ayrilmak istemedi. Evlenince oyle bisey yapcami nasil dusunursun filan iknaya calisti. Kotu hissediyorum ya soyledikleri dogruysa herkes aldatir mi gercekten kotu hissediyorum cok pasifim..

Allah'im öyle bir soru ki ayrılma cevabı mi duymayı bekliyorsunuz hakikaten?
Pislik herifin teki işte ötesi var mı?
Yok hakettiğim adam bu diyorsan evlen.
bir arkadaşın verdiği çerçeve fikri çok iyi ama onu da yapmayı unutma..

Ohooo her sinirlendiğinde böyle şeyler yapacaksa...! Ayrıca herkes aldatmaz canım ... Bu adam senin aklını çelmeye çalışıyor... Kanma sakın...

Nasıl biz kadınlar her birimiz aynı değilsek onlar da aynı değil bence canım. Keklemeye çalışıyor.
Def et gitsin. Sen bir de askerdeyken bunun yolunu gözledin dimi? Ayy vallaha giden zamana yazık. Üzülmek istiyorsan buna üzül.

Haklisin duygusal davramiyorum iste

Burada mesela adamın başka kadınların memesinin fotoğrafına bakması mı, azgın teke gibi evlenmeden seni yatağa atma çabası mı? Hani ya evlenmezsek bu kız ne olur diye düşünmeyen bir adam onlarca meme seyretse ne hiç böyle bişey yapmamış olsa ne?

Guya birliktelik istememis. Sevgilimsin tabi istiycem.biseyler yasamak diyo. Niyetide ciddiydi o konuda eminim. Bendeki hata olumlu konusup yan cizmemdi. Ama o yaptigiyla affedilmiycek duruma dustu

Söyledikleri tabi ki gerçek değil. Yok kizginlikmis yok bilmem ne. Adam olan adam sevgilisine zaten skypten bulurum demeyi bırak ciplak gogus resmi atmaz. Kusura bakma ama exin gayet ş....siz mis. Arkana bakmadan kaç..

Aklı fikri oynaşta erkek evlenilecek erkek değildir ..
Evlenmek isteyen erkek şunu istemez bunu istemez diye birşey de yoktur ddiğim yanlş anlaşlmasın lütfen ..
Tabiki tanışcaksın knşcaksın buluşcaksın ama her fırsaatta sana dkunmaya çalışıp her fırsatta sana bu konuları açan erkekle olmak yerine senin güvenini kazanan senin de istediğin zamanda bişeylerin olmasını bekleyen sürekli aklı orda olmayan biriyle olmalısın . Bu gerçekten iğrençlik .. Sen kimsenin askerden gelmiş diye isteklerni geçirmek zorunda olduğu biri değilsin .. Öyleyse hayat kadını çok onlara gitsin .. Bu kadar düşkünse bilmem neresine dolu var dışarda .
İnsan evleneceği kadınla ilk önce sarılmak ister özlemini gidermek ister bu ne böyle hemen hart diye töbe yarabbi ya ağzımı açtırmasın benim ..

haklısın gelir gelmez ne zaman evime geliyon ne zaman bende kalıyon demeye başladı. cinsellikten soğudum ya. şimdi de kıvırıyo yok ben sana şaka olsun diye dedim. yok bilmemne. herkes aldatır ben aldatmam nasıl düşünürsün filan modunda.

Söyledikleri tabi ki gerçek değil. Yok kizginlikmis yok bilmem ne. Adam olan adam sevgilisine zaten skypten bulurum demeyi bırak ciplak gogus resmi atmaz. Kusura bakma ama exin gayet ş....siz mis. Arkana bakmadan kaç..

dimi adam olan yapmazdı. hiç üzülmeden yoluma bakmalıyım

Her erkek ister sevince iki tarafta ister buna kimse engel olamaz önemli olan adap edep terbiye . Bunu doğru yerde doğru zmnda yapmak dile getirmek bile çok çirkin arada belli bi bağ belli bi seviye olmadiktan sonra yani . Hadi söyledin kızhayir dedi hala bahsedip iısrar etmk direk sevmiyorum demek . Dusunsene sen karsindakinden birsey istiyorsun önemli bsey ama o kbl etmiyo onun güvenini sarsmak onu kırmak gibi şeyleri göze alıp hala israrla devammi edersin yoksa ilk önce güven sağlayıp ondan sonrami istersin . Salak çocuk ilk bi güven sağla sar sarmala değer ver sonra zaten gerisi gelir .

Allah allah o fotorafla neyi ispatladi acaba erkekliginimi ispatladi.... kac yasinda cok merak ettim cok cocukca ve sapikca.
ayril tabikide evlenince bu sex yapmak istemezsen eve kadin getirir bak istesem bulurum diye.

Allah allah o fotorafla neyi ispatladi acaba erkekliginimi ispatladi.... kac yasinda cok merak ettim cok cocukca ve sapikca.
ayril tabikide evlenince bu sex yapmak istemezsen eve kadin getirir bak istesem bulurum diye.

28 yaşında koskoca adam !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…