• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Neyse en azindan sanal gorustugu kizdan ayrilmis.Buyuk bir adim.Artik hayatinda sadece sen varsin konu sahibi :)Mutlu olabilirsin :)

Fayda edeceğini sanmıyorum ama yazayım yine de.
Ben de fake hesaptan eski sevgilime yazmıştım ve aynı seninki gibi konuşmalar geçti. Sevgilim yok falan birsürü şey demişti. Ama ben ayrılmamıştım maalesef. Bu olaydan bikaç ay sonra bi kızla yattı
Diyeceğim o ki bu adam seni er ya da geç aldatacak. İlla ayrılacaksınız. Buna yüzde yüz eminim. Aynılarını yaşamış biri olarak.
İstersen bugün ayrıl. Istersen belki 1 ay belki 1 sene sonra başkasıyla birlikte olduğunu öğren öyle ayrıl. Karar senin Ama ne kadar seversen sev o seni ne kadar sevdiğini söylerse söylesin inan bana seven adam başka bi kızla böyle konuşmaz konuşamaz. Üzgünüm...

Annem istemiyo zaten :KK43: simdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Kızım sen gerizekalısın. Ama şuan gerizekalılara hakaret ettim özürdilerim. Bamlatın beni kardeşlerim. İçim soğuyarak aranızdan ayrılıyorum. Mune Ablam çok mücade ettim ama sinirlerime yenik düştüm. Okumuş meslek sahibi düzgün bir aileye sahip olan bu kadının bu derece kendini Mahvetmesi beni delirtti.

Guvenmedikten sonra anlamı yok mesela suan bi kızın evinde oldugundan supheleniyorum falan ne deseniz hakediyorum napıyosam kendime yapıyorum ben O guvenilmez bi insan bu olanların sebebi o ama izin verdigim icin tek sorumlusu benim

Eski erkek arkadaşımin ev arkadaşının sevgilisi bunu keklemis netten içimden dedim dur bende yapayım bir hs açtım ekledim buda düştü hemen sanki yeni başlarına benzer bir olay gelmemiş gibi yazdım çizdim derken cam aç dedim açtı bu beni görünce essekten düşmüş karpuza döndü ama ne dönmek alı al moru mor yani o derece by dedim ben gerçi o kız sonra ev arkadaşının ki onunla evlenmiş aptalligina doymasin bir ara duydum boşanmak için kız uğraşıyormus işte hayat bazen gözüne sokuyorda sen görmek istersen...

Guvenmedikten sonra anlamı yok mesela suan bi kızın evinde oldugundan supheleniyorum falan ne deseniz hakediyorum napıyosam kendime yapıyorum ben O guvenilmez bi insan bu olanların sebebi o ama izin verdigim icin tek sorumlusu benim
Senin mental sıkıntın olabilir mi bir doktora gidip görünsen

Back