- 8 Mart 2015
- 64
- 83
- 88
- 31
- Konu Sahibi porfiromonas
Boylelerinden korkmak lazim ya diyecgim ki sanki benim eski erkek arkadasimYa bide bu dindar bi insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boylelerinden korkmak lazim ya diyecgim ki sanki benim eski erkek arkadasimYa bide bu dindar bi insan
Denemesem sizce daha mı iyiydi ne dusunuyosınuz?Huzurunuz kacsin diye mi sevgilinizi isletme geregi hissettiniz? Belli ki ayrilmaya niyetiniz yok? Ne demisler ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Aldatilan “sevgili” olarak yasamaya devam o halde.
Gonderin eger istersenizYakin arkadasimin ağabeyi Cocuk ve Ergen Psikiyatrist Dr. Ona şimdi link göndereceğim soru soruyor soyluyoruz bizi dinlemiyor inat ediyor sence bu zat iflah olmaz bi ergen mi yoksa dedigi gibi dohtur mu fikrini merak ettim diyeceğim
Ya bide bu dindar bi insan
Ben de merak ettim cevabı cunkuGonderin eger isterseniz
Neden empati kurarak yazmıyorsunuz? Siz benden daha guclusunuzdur Ama bi an icin bi insanı dunyanın en buyuk askıyla sevdiginizi dusunun ve oyle cevap verin Yoksa ben soyledim zaten farkındayım bu iliskide dogru bi taraf olmadıgını Ama kendimi ondan nasıl kurtarırım ki kurtulmayı bile isteyemiyorken Suan kurtulmayı istemeyi isteyebiliyorum sadece Ve onun ben olmazsam baskasıyla evlenecegi dusuncesi beni mahvediyor Dusunsenize ona o kadar asıkken yanındaki gelinlik giyen kız ben degil bi baskası olursa olurum ben!
Sonuna gelene kadar durumunuza gerçekten üzüldüm, teselli edici sözler düşündüm sonra çok seviyorum çok aşığım cümlenizi görünce tüm ilgimi kaybettim. Size zerre değer vermeyen adamın rezilliklerini anlatıp sonuna aşığım yazmanız, onurunuzu hiçe sayıp ilişkiye devam edeceğinizi anlatıyor. Empati kurmam imkansız. İnşallah o da birgun size aşık olur ne diyim bekleyinKızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Bence böyle birini hala sevmeye devam ediyorsan sıkıntı sende oturda kendi derdine yan...Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Kurtulmayı dusunmuyor degil bir hastalıga dusmusum adeta kurtulamıyorum korkuyorum
Amaaaan nolacak ya sizde bu mide sevgilinizde bu istah oldukca daha coook yüzleşirsiniz ihanetlerle.Denemesem sizce daha mı iyiydi ne dusunuyosınuz?
Gönderdim,cevap bekliyorum.Gonderin eger isterseniz
Hayır gecmiyorum bu hic keyif alınabilecek bi konu degil hatta acizlik ve bunun icin psikiyatriste ve psikologa gittigimi belirttimHogatha olayı bdv nin elinde patladı bu da ona yetişiyor gibi :)
Yine soruyorum milletle dalga geçmiyorsun değil mi?İçimde öyle bir his var neden acaba?
Yok bence bizim huzurumuz kaçsın diye sevgilisini işletti doktor hanımHuzurunuz kacsin diye mi sevgilinizi isletme geregi hissettiniz? Belli ki ayrilmaya niyetiniz yok? Ne demisler ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Aldatilan “sevgili” olarak yasamaya devam o halde.
Hayir doktora yapiyormus..biri yanlislikla doktor diye okumus sanirum.akademisyendoktormuymuş
Doktorum tusa hazırlanıyorum dedi. Doktora yapmıyordur cunku Tusu kazanamamis henüz,Hayir doktora yapiyormus..biri yanlislikla doktor diye okumus sanirum.akademisyen
Hakkinda kisminda oyle yaziyordu canim ne bilim. dedigin dogrudur...Doktorum tusa hazırlanıyorum dedi. Doktora yapmıyordur cunku Tusu kazanamamis henüz,