- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Koptum yemin ederim:)Siz beni güldurdunuz Allah ta sizi güldürsün.Bunları ferdi tayfur dinleyerek mi yazıyorsun? Arabesk koktu her yer az cam aç oksijen solu.
Diger konulara baktim, dramayi melankoliyi seviyor galiba. Bir insan mutlu olmak varken neden kendine eziyet eder anlamiyorum.Bunları ferdi tayfur dinleyerek mi yazıyorsun? Arabesk koktu her yer az cam aç oksijen solu.
Daha once de birinden bahsetmissiniz, eski sevgilisini stalkliyor diye ,ayni kisi mi merak ettim?Bunun ne onemi var ki
Psikiyatrist doktorsun sen ya niye boylesin cok kafaya takıyosun olayları dogru degerlendiremedigini dusunuyorum dedi ilac verdi psikologa yolladı Psikolog da dinledi sadece bi oneri de bulunmadı
Psikiyatrist ilaç verdiğine göre teşhisi nedir?
Psikolog nasıl öneride bulunmaz onu da anlayamadım?
Aynı kisi Unutamadım diye yazdıgı kisi o zatenDaha once de birinden bahsetmissiniz, eski sevgilisini stalkliyor diye ,ayni kisi mi merak ettim?
AminKoptum yemin ederim:)Siz beni güldurdunuz Allah ta sizi güldürsün.
Biz bosuna konusuyoruz.Konusahibinin ayrilmaya niyeti yok ki.Cok seviyormus, cok asikmis korkuyormus, gurur yok galiba.Senin hayatin senin sevgilin sen bilirsin
Doğru olanı da bu zaten aslında. Psikolog farkındalığı artırır, sorunların asıl kaynağını keşfetmenizi ve böylece kendiniz çözümlemenizi sağlar, hayatınız hakkında tavsiyeler vermez. Bu doğrudur, yanlıştır demez. Şöyle yapın, böyle edin demez. Koyduğu teşhise ve uyguladığı terapiye göre ödevler verebilir sadece. Sağlıksız bir ilişkiden kopamadığınızda psikoloğa giderseniz ve ilk seansta psikoloğunuz "ayrılın" gibi bir kelime kullanırsa, "sevgiliniz şöyle, böyle", "ilişkiniz yanlış" gibi şeyler söylerse o zaten iyi bir psikolog değildir.
Tabii ben uzman değilim, sadece psikolog arkadaşlarım var.Astoria daha iyi bilir.
Doğru bir adım atmışsınız, tedavinize devam edin mutlaka. P porfiromonas
Doğru olanı da bu zaten aslında. Psikolog farkındalığı artırır, sorunların asıl kaynağını keşfetmenizi ve böylece kendiniz çözümlemenizi sağlar, hayatınız hakkında tavsiyeler vermez. Bu doğrudur, yanlıştır demez. Şöyle yapın, böyle edin demez. Koyduğu teşhise ve uyguladığı terapiye göre ödevler verebilir sadece. Sağlıksız bir ilişkiden kopamadığınızda psikoloğa giderseniz ve ilk seansta psikoloğunuz "ayrılın" gibi bir kelime kullanırsa, "sevgiliniz şöyle, böyle", "ilişkiniz yanlış" gibi şeyler söylerse o zaten iyi bir psikolog değildir.
Tabii ben uzman değilim, sadece psikolog arkadaşlarım var.Astoria daha iyi bilir.
Doğru bir adım atmışsınız, tedavinize devam edin mutlaka. P porfiromonas
Psikolog ayrıl veya ayrılma demez onda hem fikiriz. Ama konu sahibinde ilişki bazında normalden sapma olduğunu biz bile burada görebildiysek (eğer konu sahibi samimi veriler vermişse) psikolog da mutlaka görmüştür ve danışanına en azından sevgilisine davranışlarının getireceği olası sonuçlar hakkında bilgi vermiştir. Bu ,Psikoloğun yönlendirme yaptığını göstermez ama danışan açısından seçenekleri mantıklı değerlendirdiğinde sağlıklı önerme sayılabilir.
Var zaten onun benden bile beter ayrılsın da evlenelim diye onu bekleyen bi yanıgıÇok değil 3 sene sonrasını yazıyorum buraya. Ayrılırsan tabi
Sen tus u kazanmış uzmanlığını yapıyorsun muhtemelen bir meslektaşına aşık oldun ve evliliğe doğru gidiyorsun herşey tozpembe
O ise sanallardan düşesice daldan dala konarken tus mus hakgetire. Evlenir zaten bu abazalıkla evde mutsuz bir eş. Çocuğu evlilik kurtarıcısı olarak gören dolayısıyla boşanamayan bir eş. Çünkü buna akıllı kadın inanıp da evlenmez.
Sen seç
Konu ne üzerine dendi tam vakıf olamadım ama yazdıklarınız doğrudur, eksiği yok fazlası var hatta. Psikologun şunu bunu yap diye kendi değer yargıları üzerinden tavsiye verip öneride bulunması danışanın üzerinden kendi hayatının sorumluluğunu alarak kendi üzerine yükler bir, terapist-danışan ilişkisinin güvenilirliğini sarsar iki. Zaten psikologun akıl alınan komşu teyzelerden, falcılardan farkı da budur; böyle olsaydı kimse psikologa gitmezdi keza.
Çok değil 3 sene sonrasını yazıyorum buraya. Ayrılırsan tabi
Sen tus u kazanmış uzmanlığını yapıyorsun muhtemelen bir meslektaşına aşık oldun ve evliliğe doğru gidiyorsun herşey tozpembe
O ise sanallardan düşesice daldan dala konarken tus mus hakgetire. Evlenir zaten bu abazalıkla evde mutsuz bir eş. Çocuğu evlilik kurtarıcısı olarak gören dolayısıyla boşanamayan bir eş. Çünkü buna akıllı kadın inanıp da evlenmez.
Sen seç
Var zaten onun benden bile beter ayrılsın da evlenelim diye onu bekleyen bi yanıgı
Var zaten onun benden bile beter ayrılsın da evlenelim diye onu bekleyen bi yanıgı
Cocuk istemiyor olursa aldırırız dedi
Ben 28 yasındayım ne zaman asık olcak biri bana ben birine bida
Yanlış anlamayın ama,(sözüm sizinle ilgili değil) her ilde ünv. açıldığından beri ve bilime de moda yolu açıldığından beri malumunuz meslek içerikleri,başarılı eleman ,hizmet kalitesi çok düştü,bunu gözlemliyoruz. Bu nedenle uzman denilen bazı kişilerden falcı kesinlikle değil ama tecrübeyi sırtına yüklemiş komşu teyzem daha faydalı olabiliyor :))
Ve genelde Psikoloğa danışmayı yarıda bırakan çok insanın varlığı belki yöntemlerin yetersizliği ve başarısızlığı.
Elbette konuyu biraz dağıttık. Kendi haline bırakalım.Konu sahibi ayet Dr.'sa danışacağı kişiyi zaten iyi seçer diyeceğim ama, :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?