- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Mukemmel bi film şeridi tasviri olmuşBu egonun sonu şu olur.önce daha iyi iş bulur sonra daha iyi hayat ister ilk gözüne batacak sen olursun.kimsenin egosu altında ezilmemeni tavsiye ederim.önceleri göz ardı ettiğin ego gün gelir sende zerre özgüven bırakmaz.hele kızla görüştüğünü düşünüyorsan kendini bu arkafsştan koparman gerekli bence
Bana gereksiz yere alinmissin gibi geliyor adam gonlunu almak icin meyve sepeti bile gondermis :)
Kizi kaydetmis olabilir ama bunun pek xok nedeni de olabilir , bence sakinlesince cagir gelsin sana bi kahve yap ve aklindan gecenleri paylas , sorunlar konusarak cozulur , kafanda kurma hicbir seyi , eger sana mantikli bir aciklama yapamiyorsa o zaman tepki goster , ben konusmani tavsiye ediyorum ayni burada yazdigin ictenlikle ona da anlat rahatsiz oldufun noktalari
Bence hic sorun kalmayacak
Cook sevindim :) tam tahmin ettigim gibi olmus olayyazdıklarınızı hep takip ediyordum,bu konuda da sizi dinleme kararı aldım ve teşekkür etmek istedim :)
ben çağırmadan kendisi geldi,kız meselesini konuştuk hallettik. ben ona zaten güveniyordum ama yine de telefonunu verdi yedek mesajlara baktım. kızın attığı birkaç mesajı silmiş. mesajlarda kız açıkça asılıyor erkek arkadaşım soğuk yapıyor. görürsem sinirlenirim diye silmiş ama tekrar gösterdi bir daha yapma dedim kapattık konuyu. ve kız tekrar mesaj attı sevgilim numaramı atıp "siteyi kız arkadaşımla birlikte kurduk,sıkıntılarını ona yazabilirsin" dedi. kızdan ses yok
eğer siz boşuna alınmışsın vs diyerek sebepleri göstermeseniz sanırım ben hala tripli şekilde oturuyor olurdum şuanama en azından bu konu halloldu,çoookk bissürü teşekkür ederim.
Cidden merak ettiğim için soruyorum. kaçıncı sınıfsınız baya büyük bir şey yapmışsınız, ieee scheduler gibi bir şey mi sizin site de yoksa daha mı farklı?
Bence kendine haksızlık etme sen de neredeyse sürekli buradasın herkesin derdine koşuyosun partilerde organizatörsün ve 3.1 ortalama yapmışsın gayet iyisin yani.
Saka bi yana çok özür dilerim ama konuların anlattıkların bana çok hayali geliyor ankarada hangi üniversite bu merak etmeden geçemiyorum ne hayatlar var diyorum her seferinde senin konularında.Muhtemelen aaa ne alaka diyeceksin ama bendeki imajın bu
Aslında bahsi geçen üniversitede çoğu öğrenci gerçekten bu şekilde yaşıyor hayatını. Konu sahibi gerçek değil bilemem ama böyle hayatlar da var bir yerlerde evet.
Yaşam tarzınızı kendime uygun bulamayıp hayret ettiğim yer neresi gösterirseniz sevinirim :) Tüm bu hayat gailesi içinde buraya da baya mesai harcıyosunuz yaşadığınız standartları düşününce buraya bu kadar takılmanız bile tuhaf geliyor.sizden bağımsız olarak,burada yazılan her yazıda insanları kendilerine vazife olmayan şekilde eleştirmeye çalışan bir güruh var ve cidden hayretler içinde okuyorum.
Kesinlikle sizle alakalı değil bu yazdığım,hiç alakası olmayan bir konuda bile hayat tarzıma gelebiliyor konu,ya da babamla sevgilimin oturup içmesi eleştirilebiliyor. şaşırıyorum ama yapacak bir şey yok. hanımefendi neyi kendine uygun bulamayıp hayret etti ve inanmadı bilmiyorum ama dünya işte bu,herkes bir değil. herkes aynı yaşamak zorunda da değil. :)
Yaşam tarzınızı kendime uygun bulamayıp hayret ettiğim yer neresi gösterirseniz sevinirim :) Tüm bu hayat gailesi içinde buraya da baya mesai harcıyosunuz yaşadığınız standartları düşününce buraya bu kadar takılmanız bile tuhaf geliyor.
Odtü'lüleri seviyorum.Konuşarak çözebilirsiniz gibi geldi bana sorunu. Numarayı eklemesini de çok önemsemeyin mutlaka bir nedeni vardır.
Bende bazen karşımdakini çaresiz zor durumda görünce iltifatın ayarını kaçırabiliyorum.
Son olarak egosu olan insan iyidir. Kendisine saygısı olur.
Çok sevindim çözülmesine. Bilkentli de olur. Sevgilerimleben de sizi seviyorum ama ben bilkentliyim
ego konusunda aynı fikirdeyim mütevazılık aşırı olunca ben hoş bulmuyorum ama egosu fazlalaştığı takdirde de uyarıyorum artık. Diğer kız konusunu da hallettik :)
Yanliz bende odtulu zannediyordum hep bu konuda ogrendim bilkentli oldugunuÇok sevindim çözülmesine. Bilkentli de olur. Sevgilerimle
Yanliz bende odtulu zannediyordum hep bu konuda ogrendim bilkentli oldugunu
Nedense odtulu imaji ciziyor konu sahibi :)
Kesinlikle:)Yanliz bende odtulu zannediyordum hep bu konuda ogrendim bilkentli oldugunu
Nedense odtulu imaji ciziyor konu sahibi :)
Herhalde fark etmemistim onu bu konuya kadar :)gerçekten mi hahahahah
ay sürekli yazıyorum vakıf üniversitesi diye,gözünüzden kaçtı demek :)
Birbirinizle sevgiliden ziyade rakip olmussunuz. Yuruse bile yorulursunuz bence. Bir de ortak site acmaniz kotu olmus. Illa ki sorun cikar boyle seylerde. Ben olsam minnet etmez siteden ayrilirdim.