sevgilimin yanında ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgilim birlikte olduğumuz süreyi romantik geçirme taraftarı,ben daha çok darlarım işte hadi oyun yazmaya devam edelim hadi şu siteyi güncelle ben de öğreniyim gibi... sıkılmıştır belki bilmiyorum. dediğiniz gibi ilişki zor görünüyor ama biraz daha sabredeceğim sanırım.

Ezik hissettiren o... Siz de kendinize güvensiz davranıyorsunuz. Ortalamanız 2 bile olsa öyle bir güvenli olmalısınız ki ondan daha iyi bir ortalamanız varmış gibi ve inanın size o durumda bile hiçbir şey diyemez hatta kendini ezik görür tavrınıza göre. Kızla konuşmaları konusunda rahat değilse de içiniz bakalım biraz kendinizi geri çekin neler olacak bakın

Kız güzel olduğu için mi acaba?

Ya mesajları sildiğinden eminsen mesele daha ciddi. Kızla ne konuştu da siliyor?

bu gidişle o doz daha çoook kaçacak gibi.

Bana sevimli geliyo sizin iliskiniz :) ama gecici hissi aliyorum niyeyse. Gelecekte yollariniz ayrilacak bence..

geçici olmamasını çok istiyorum aslında ama işte gelecekle ilgili bi plan yok herkes kendi yolunu çiziyor şuan. annesi dedi siz master için aynı ülkeye gidin diye hatta oğluna talimat verdi Yasmin nereye sen oraya diye ama bilemiyorum umarım dinler sorun yaşamadan onu hallederiz :)

Sen akilli bi kiza benziyosun sevgilini kaybetmen bi seyi değiştirmez daha iyisini bulursun ileride akışına birak bence düşünme geleceği hic..

Herkesin çok iyi yada kötü olduğu durumlar vardır mutlaka... sen başta kendi kendini ezerek bu yaşadığına olanak sağlıyorsun. Bunları söylemek yerine " benden iyisini güzelini bulamaz, ben gibi onu kimse idare edemez gibi farklı özelliklerini bil. O kaybeder de.
Ben bi ömür bu adamı çekemezdim heralde sen anlatırken bile skıldım

güzellik vs gibi konularda kendime güveniyorum zaten hani tek sıkıntı bu. Sevdiğim için de bunu aşmaya çalışıyorum işte. Umarım halledip iyi şekilde devam ederiz bilemiyorum artık.

aldatmaya eğilimli değil. Hatta eski sevgilisi onu aldatıp mesajla terk ettiği için de o konuda hassas. Ben sırf bu yüzden bu akşam aklıma gelen mesaj atıp bitirme fikrini yok ettim. aldatıyordur diyemem ama gereksiz bir diyalog içinde.

Egosu yüksek bir adamı kim pohpohlayıp daha yükseğe taşırsa, o adam uçan balon misali ona doğru yol alır..böyle tiplerle evlilik sürekli "sen beceriksizsin" şeklinde suçlanmayla devam eder..o yüzden bu karakterde bir adamla mutlu olmanız zor.ilişkinize devam edebilmeniz için egosunun törpülenmesi gerekiyor..bu adamın bunu yapacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Durum sevgilinizin yuksek egosu ve poh pohlanmayi sevmesi. Site icin mail adresi verip o maile siteyle ilgili olmayan bir sorunla basvuran kizin numarasini neden alir insan? Cok rahat bi tavir.

Basariyi bu kadar seven insanlar sevgilisini bile rakip olarak gorebilir. Ve bu basari sevgisi iliskinizi bitirir. Mutlaka bir yerde patlak verecek.

egosunu şişirerek çok yanlış yapıyorsun erkek türü
şımarmaya çok fazla meyilli maalesef ve erkek arkadaşında
tam bu kıvama gelmiş

Bilgisayar mühendisi biri neden elektrik elektronik okuyan birine karşı ezilsin bu durum sizi daha çok kamçılamalı öğrenin işte hepsini ondan olmasa da başkasından ortalamanızı da yükseltin kimisi tek okumayla 100 alır kimisi 3 gün çalışır bunda hayıflanacak birşey yok istediğiniz zaman yapamayacağınız birşey yok ezik hissetmek istemiyorsanız ezdirmeyin kendinizi ortak bir iş yapıyorsanız siz de yazın mail adresinizi oraya ya da yeni birşey üretin

amaaan ben de bilgisayarı 3. 78 ile bitirdim. bir de çift anadal yaptım yani. onu da 4.00 le bitirdim. hem de aynı yıl. noldu başım arşa mı değdi. Geçici şeyler bunlar. üzme kendini. sen kendi hedefine odaklan. Okulunun seviyesini ve senin yılını bilmioyrum ama senin ortalaman güzel. Ayrıca elek-elok bilgisayara göre daha kolaydır. Onda ortalama yapması daha kolay. Öyle olsa odtüdeki cogu 1. elek-eloktan çıkmazdı :) Matematiğin iyise elek-eloktan kolay bir ders yok. Üzme kendini.

Egosunu sevdiğin adam senden daha iyi bir bölüm okuyan birini bulunca bu egoyla direkt oraya yönelecektir. Ve bi bayan kesinlikle hisseder. Bence işler çirkin bi hal almadan biraz uzaklaşıp düşünün sevmek bazen yetmeyebiliyor.

kendini onla mahvetme hayatnda biri olması içinde acele etme seveceğin biri herzaman karşına çıkar öncelikle okuluna odaklan kendi başarına eğitimine odaklan onunla zaman kaybetme. Ciddi bir ilişki göremedim pek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…