Sevgilimin yanına gittiğimde bana soğuk davrandı

ben başkasıyla konuşuyorum demez ki emrivaki yapmışsın istememiş işte sana aşık olan adam uçardı kendımızı kandırmayalım lütfen

haberi var derken o mu davet etti yoksa siz mi "bugun sana ugrayacagim" dedinjz oyle haberi oldu?
belki de canı sıkılmıştır ya normalde nasil birisi?

Sevgiliniz mi çağırdı sizi?
Bana oldum olası iş yeri ziyaretleri ki siz içeri de girmemişsiniz, gereksiz gelmiştir.
Benim denk geldiklerimde de kadınlar ciddi bir hazırlık yapıyor eşlerini görmeye geldiklerinde. Daha çok etrafa kendini gösterme amacı oluyor sanki bu ziyaretlerin.

Öyle ya da böyle gittiyseniz de size soğuk davranması gerekmez tabi. Ağırlık meselesi de değil. Sevgilisine güler yüzle davrandı diye bir yeri eksilmez.

Ozaman hiç bişey yapma öyle olduğu gibi kalsın sana yazdığında da benim zamanımı calıp oyalama hakkın yok daha önce seni uyarmıştım dersin kapatırsın konuyu biliyorum kolay değil ama herşeyin bi sonu var bu hayatta insanlara bağlanmamayı öğrenmelisin

Ağıır görünmekle alakalsı sıfırın altında … hoşuna gitmeyen şeyler olmuş işte. Daha önce neden bir daha gelmem demiştiniz?
Ve 2.ye nasıl gititniz o mu davet erti ikna için uğraştı?

Ağıır görünmekle alakalsı sıfırın altında … hoşuna gitmeyen şeyler olmuş işte. Daha önce neden bir daha gelmem demiştiniz?
Zaten bulusacaktik. Dedim yanina geleyim oyle gidelim tamam dedi. Tabi o is cikisina anca gelirim felan sandi. Hatta erken ciktim diye dedi biraz bekleseydin felan.

Daha once yine ayni surati yaptigi icin gelmem dedim.

Ya hic kimse olmadihi halde yanimizda oyle davrandi. Oturdugumuz yer camdı ama.

Ne alaka çok saçma trip atan erkek prenses elbisesi giysin durduk yere surat asmak ne çok sinir bozucu koca insan ağzın var ne derdin varsa söyle bazı erkekler var partnerleninşn güzel ve bakımlı olmasını kaldıramıorlar

Sevgilin ne iş yapıyor hastanede? Dr ise ağırlığı korumak zorunda olabilir mesafe koyabilir seni bilmiyor da olabilir ikinci ihtimal ise sizin ilişkinizde bir gelecek yok ise onun is yerine gitmen de hos karsılamıyor da olabilir. Bence iliskinizi gözden gecirin sizin bir gelecegi yoksa zamanını bosa harcama

Acaba uzaktan izlesem mi bi. Cok sacma bisey belki ama merak ediyorum. Molaya ciktigi zaman uzaktan izlesem mi
İzle ne olacak ki. Sonuca varirsin. Ayıp değil günah değil. En azından kafan netleşir yani. Sana surat yapması çok saçma. Haa hoşlanmadığını söylese zaten gitmezsin. Bir şey saklıyor olabilir. Ya da seninle ciddi düşünmüyor. O yüzden iş yerine gelmeni,akıllar da kalmani istemiyor. Bence ikincisi.

İş yerine gitmek saçma, belki kızıyorlar

Rahatsız oluyor belliki. Hastanede ağırlığından falanda değil istemiyor oraya gitmenizi çok belli. Benim aklıma size karşı yoğun bir duygusunun olmadığı geldi. Çünkü seven insan ne olursa olsun gördüğü gibi gülümser gözleri güler ilişkinizi bir gözden geçirin derim

Ya bazı erkekler dışarıda mesafeli durur. Vıcık vıcık olmaz. Bu onun karakteriyle alakalıdır. Sadece hastane ortamında mı soğuk duruyor?
Cafede parkta size yaklaşımı nasıl ?

İş yerine gitmek saçma, belki kızıyorlar
Yo arkadasinin da eşi felan geliyor

Ne güzel sürpriz yapmışsın yanına gitmişsin. Benim aklıma direk hastane ortamında yakın olduğu birisi var ve onun görmesini istemiyor olabilir. Seven insan mutlu olur iyiki geldin der. İş yorgunluğu dolayısıyla surat assa durum başka olurdu. Daha önce de buna benzer bir durum yaşanmış. Kaç yıllık sevgilisinz? Neden böyle davrandığını sordunuz mu hiç?

Prensesin gönlünü almakla falan uğraşmayın sakın. İnsan sevgilisi gelecek diye kalbi pır pır olur. Heyecan yoksa size karşı hissi de yoktur üzgünüm. hiç 'başkası mı var yoksa' konularına girmeyeceğim bile o yüzden. Ha o da olabilir ama başkası yoksa bile başlı başına bir sorun trip atan, gereksiz yere sizi 'noldu acaba?' diye düşündüren erkek...

İkidir yazıyorsunuz çay masasında gülünce ağırlığına ne oluyor onu anlamadım. Pavyon masası mı bu oturunca ağırlığı gidiyor. Kendinizi kandırmayın. Belliki flörtleştiği kıza geçen bir kızla masada gülüşüyordu diye haber uçurmasınlar diye önlem almış kendince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…