ben başkasıyla konuşuyorum demez ki emrivaki yapmışsın istememiş işte sana aşık olan adam uçardı kendımızı kandırmayalım lütfenSordum uykusuzum dedi. Ben sıfır uykuyla gitrim onun yanına. Üstelik çok uzakta. Ona rağmen gülümsedim. Bana sanki elin kızıyla oturuyomuş gibi davrandı. Sonra ben cekip gittim diye beni suçladı. Bi turlu begendiremiyormus bana suratini
Acaba uzaktan izlesem mi bi. Cok sacma bisey belki ama merak ediyorum. Molaya ciktigi zaman uzaktan izlesem mi
Ozaman hiç bişey yapma öyle olduğu gibi kalsın sana yazdığında da benim zamanımı calıp oyalama hakkın yok daha önce seni uyarmıştım dersin kapatırsın konuyu biliyorum kolay değil ama herşeyin bi sonu var bu hayatta insanlara bağlanmamayı öğrenmelisinSordum uykusuzum dedi. Ben sıfır uykuyla gitrim onun yanına. Üstelik çok uzakta. Ona rağmen gülümsedim. Bana sanki elin kızıyla oturuyomuş gibi davrandı. Sonra ben cekip gittim diye beni suçladı. Bi turlu begendiremiyormus bana suratini
Zaten bulusacaktik. Dedim yanina geleyim oyle gidelim tamam dedi. Tabi o is cikisina anca gelirim felan sandi. Hatta erken ciktim diye dedi biraz bekleseydin felan.Ağıır görünmekle alakalsı sıfırın altında … hoşuna gitmeyen şeyler olmuş işte. Daha önce neden bir daha gelmem demiştiniz?
Ve 2.ye nasıl gititniz o mu davet erti ikna için uğraştı?
Daha once yine ayni surati yaptigi icin gelmem dedim.Ağıır görünmekle alakalsı sıfırın altında … hoşuna gitmeyen şeyler olmuş işte. Daha önce neden bir daha gelmem demiştiniz?
Ya hic kimse olmadihi halde yanimizda oyle davrandi. Oturdugumuz yer camdı ama.Ağıır görünmekle alakalsı sıfırın altında … hoşuna gitmeyen şeyler olmuş işte. Daha önce neden bir daha gelmem demiştiniz?
Ne alaka çok saçma trip atan erkek prenses elbisesi giysin durduk yere surat asmak ne çok sinir bozucu koca insan ağzın var ne derdin varsa söyle bazı erkekler var partnerleninşn güzel ve bakımlı olmasını kaldıramıorlarGeçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
Sevgilin ne iş yapıyor hastanede? Dr ise ağırlığı korumak zorunda olabilir mesafe koyabilir seni bilmiyor da olabilir ikinci ihtimal ise sizin ilişkinizde bir gelecek yok ise onun is yerine gitmen de hos karsılamıyor da olabilir. Bence iliskinizi gözden gecirin sizin bir gelecegi yoksa zamanını bosa harcamaGeçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
İzle ne olacak ki. Sonuca varirsin. Ayıp değil günah değil. En azından kafan netleşir yani. Sana surat yapması çok saçma. Haa hoşlanmadığını söylese zaten gitmezsin. Bir şey saklıyor olabilir. Ya da seninle ciddi düşünmüyor. O yüzden iş yerine gelmeni,akıllar da kalmani istemiyor. Bence ikincisi.Acaba uzaktan izlesem mi bi. Cok sacma bisey belki ama merak ediyorum. Molaya ciktigi zaman uzaktan izlesem mi
İş yerine gitmek saçma, belki kızıyorlarGeçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
Rahatsız oluyor belliki. Hastanede ağırlığından falanda değil istemiyor oraya gitmenizi çok belli. Benim aklıma size karşı yoğun bir duygusunun olmadığı geldi. Çünkü seven insan ne olursa olsun gördüğü gibi gülümser gözleri güler ilişkinizi bir gözden geçirin derimYo haberi vafdi ki gelecegimden. Tam otobusten inecegim sirada moladayim dedi zaten. Ama anlamiyorum tamam belki agır gorunmek istiyor ama ben elin kızı degilim mi. Uykusuz yanina gitmisim biliyor uyumadigimi. Ona ragmen ben gulebiliyorken onun bana boyle uzak davranmasi deli etti beni zaten
Ya bazı erkekler dışarıda mesafeli durur. Vıcık vıcık olmaz. Bu onun karakteriyle alakalıdır. Sadece hastane ortamında mı soğuk duruyor?Geçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
Sevgilin ne iş yapıyor hastanede? Dr ise ağırlığı korumak zorunda olabilir mesafe koyabilir seni bilmiyor da olabilir ikinci ihtimal ise sizin ilişkinizde bir gelecek yok ise onun is yerine gitmen de hos karsılamıyor da olabilir. Ama sana olan soguk davranısı veya tribi anlayamadım sana söyleyebilirdi?
Yo arkadasinin da eşi felan geliyorİş yerine gitmek saçma, belki kızıyorlar
Ne iş yaptigini söylememissin, hemsir falan mı ? Kötü bir gün mü geçirdi sevgilin seni aldatsa anlar mısın ?Yo arkadasinin da eşi felan geliyor
Ne güzel sürpriz yapmışsın yanına gitmişsin. Benim aklıma direk hastane ortamında yakın olduğu birisi var ve onun görmesini istemiyor olabilir. Seven insan mutlu olur iyiki geldin der. İş yorgunluğu dolayısıyla surat assa durum başka olurdu. Daha önce de buna benzer bir durum yaşanmış. Kaç yıllık sevgilisinz? Neden böyle davrandığını sordunuz mu hiç?Geçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
İkidir yazıyorsunuz çay masasında gülünce ağırlığına ne oluyor onu anlamadım. Pavyon masası mı bu oturunca ağırlığı gidiyor. Kendinizi kandırmayın. Belliki flörtleştiği kıza geçen bir kızla masada gülüşüyordu diye haber uçurmasınlar diye önlem almış kendince.Sordum ilk yorgunum dedi yalan. Ben sıfır uykuyla kalkıp yanına gittim ben gülebiliyorken onun bana boyle yapması zaten beni mahvetti. Gece hic uyumadim ödev yetistirmeye calistim. Ve sabah da okula gittim. Ona ragmen ben gülebiliyorum. Mjhtemelen kimse gormesin iste bir agirligi var orda o yuzden yapti. Ama yine hiç hoş degil. Baya baya bozulmus gibiydi. Ben kavga edince de hiç alttan almadı. Çekfim gittim ben de.