Ya oturdugumuz yer cam ama kimse yoktu ona ragmen ne elimi tuttu ne ozledim dedi ne gulumsedi. Sanki geldim diye bozulmuş gibiydi. Sordum uykusuzum dedi yalan soyluyor. Daha once de daha yogun calistigi zamanlar vardi. Su an daha az calisiyor ona ragmen boyle demesi yalan.Ne alaka surat yapması belli ki görebilecek biri var görmesini istemiyor başka ihtimal yok
Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu
Sordum ilk yorgunum dedi yalan. Ben sıfır uykuyla kalkıp yanına gittim ben gülebiliyorken onun bana boyle yapması zaten beni mahvetti. Gece hic uyumadim ödev yetistirmeye calistim. Ve sabah da okula gittim. Ona ragmen ben gülebiliyorum. Mjhtemelen kimse gormesin iste bir agirligi var orda o yuzden yapti. Ama yine hiç hoş degil. Baya baya bozulmus gibiydi. Ben kavga edince de hiç alttan almadı. Çekfim gittim ben de.Neden sakince sormadınız sorunu neymiş?
bilmihorum ki. Nasil anlarim ki? Bi de yani hastanenin icine bile girmedim. Ona ragmen bana boyle davrandi. Arkadaslari felan hastanedekiler bizi biliyor aslinda. Hatta beni soranlar felan olmus. Ne is yapiyor felanGözüne başka birini kestirmiş olabilir mi?
bozulmuştur belkı utanıyordur yada başkası vardır konuştuğu ordaYa oturdugumuz yer cam ama kimse yoktu ona ragmen ne elimi tuttu ne ozledim dedi ne gulumsedi. Sanki geldim diye bozulmuş gibiydi. Sordum uykusuzum dedi yalan soyluyor. Daha once de daha yogun calistigi zamanlar vardi. Su an daha az calisiyor ona ragmen boyle demesi yalan.
Sorunu anlamadan dinlemeden kavga edip çekip gittin mi ? Belki ailevi bir meseleden canı sıkkın belki iş ile alakalı başka bir şey var ? Hadi bunların hiç biri yok diyelim bilerek yaptı seni soğuttu diyelim uzak dur ozaman ? Seni seven sana bir açıklama yapardı ama keşke bir sakince sorsaydın sonra çekip gitseydin.Geçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
Ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyor sunuz?bilmihorum ki. Nasil anlarim ki? Bi de yani hastanenin icine bile girmedim. Ona ragmen bana boyle davrandi. Arkadaslari felan hastanedekiler bizi biliyor aslinda. Hatta beni soranlar felan olmus. Ne is yapiyor felan
Habersiz iş yerine sevgili gitmesi hoş bir şey değil. Ama gittiğiniz halde bu davranış ile karşılaştı iseniz sizi gizlemiştir ve ortamda elde etmek istediği vardır yahut da çevreye kız arkadaşım yok demiştir. Siz bu bilgiyi riske atınca yalanı ortaya çıkacağı için suratı beş karış olmuştur.Geçen gün erkek arkadaşımın çalıştığı yere gittim. Xçay aldı kapalı bi alanda oturduk. Ama dışardan gorunuyoruz. Suratı beş karış. Ya onun için saçımı yaptim saatlerce süslendim. O hali tavrı beni sinir etti. Ya oturduğumuz yerde de kimse yoktu ki. Bi adam geldi 2 dk oturup gitti. Ona rağmen sanki elin kızıymışım gibi davrandı bana adam akıllı ne konuştu ne güldü. Ben de kavga ettim çektim gittim konuşmuyorum şu an. Daha önce yine yaşadim bunu. Hatta barisinca dedim bi daha hayatta gelmem buraya. Hastanede calisiyor bu arada. Ya tamam orda arkadaslari var bi agirligi var da bu kadar da olmaz. Ya birileri beni görmesin felan mı istiyor? Haksız mıyım kızlar kavga etmekle
bozulmuştur belkı utanıyordur yada başkası vardır konuştuğu orda
Sordum uykusuzum dedi. Ben sıfır uykuyla gitrim onun yanına. Üstelik çok uzakta. Ona rağmen gülümsedim. Bana sanki elin kızıyla oturuyomuş gibi davrandı. Sonra ben cekip gittim diye beni suçladı. Bi turlu begendiremiyormus bana suratiniSorunu anlamadan dinlemeden kavga edip çekip gittin mi ? Belki ailevi bir meseleden canı sıkkın belki iş ile alakalı başka bir şey var ? Hadi bunların hiç biri yok diyelim bilerek yaptı seni soğuttu diyelim uzak dur ozaman ? Seni seven sana bir açıklama yapardı ama keşke bir sakince sorsaydın sonra çekip gitseydin.
Yo haberi vafdi ki gelecegimden. Tam otobusten inecegim sirada moladayim dedi zaten. Ama anlamiyorum tamam belki agır gorunmek istiyor ama ben elin kızı degilim mi. Uykusuz yanina gitmisim biliyor uyumadigimi. Ona ragmen ben gulebiliyorken onun bana boyle uzak davranmasi deli etti beni zatenHabersiz iş yerine sevgili gitmesi hoş bir şey değil. Ama gittiğiniz halde bu davranış ile karşılaştı iseniz sizi gizlemiştir ve ortamda elde etmek istediği vardır yahut da çevreye kız arkadaşım yok demiştir. Siz bu bilgiyi riske atınca yalanı ortaya çıkacağı için suratı beş karış olmuştur.
Normal versiyonu ararsın telefonla "ya aşkım müsaitsen gün içinde bir uğramak istiyorum" dersin, sevgilin de "tamam aşkım gel bir çay içeriz ben de seni görmüş olurum molada uğra" versiyonunda olsa hiç bir problem olmazdı
Ya aslinda hastanedekiler beni biliyor hatta beraber oturduk cay ictik bazilariyla. Ama belki yeni gelenlerden saklıyordur. Belki ilgisini ceken biri vardir. Ben bunu diyince de bana delirmisim muamelesi yapti. Dedim benj baskasindan mi sakliyorsunOrada kızlarla falan flört ediyor da siz olunca sevgilisi olduğu ortaya çıkacak diye mi böyle davranıyor ki
Ne ağırlığı Allah aşkınaYo haberi vafdi ki gelecegimden. Tam otobusten inecegim sirada moladayim dedi zaten. Ama anlamiyorum tamam belki agır gorunmek istiyor ama ben elin kızı degilim mi. Uykusuz yanina gitmisim biliyor uyumadigimi. Ona ragmen ben gulebiliyorken onun bana boyle uzak davranmasi deli etti beni zaten
Acaba uzaktan izlesem mi bi. Cok sacma bisey belki ama merak ediyorum. Molaya ciktigi zaman uzaktan izlesem miNe agirligi var? Cok garip dusunuyorsunuz olsa olsa orada baska flortu filan vardir. Kimse is arkadaslari gorur diye sevgilisine eşine boyle davranmiyor bunun agirlikla da alakasi yok.
Ne peki o zaman gercekten biri var da onum gormesinden mi cekiniyofNe ağırlığı Allah aşkınakaç yaşındasın sen?