Seni gizlemiştir veya yok yeaa ciddi değilim takılıyorum demiştir. Veya birisi vardır beğendiği seni öğrenmesini istememiştir. Ağırlık ile alakası yok, dışarıda öpüşecek haliniz yok normal toplum içinde nasıl dışarıda geziyorsanız iş yerinde de o ölçüler içinde kısa görüşme yapabilirsiniz çiftler istiyorsaNe peki o zaman gercekten biri var da onum gormesinden mi cekiniyof
Yani daha önce surat yaptığı için gitmem demişsiniz onun sizi ikna edip çağırması gerekirken yine emrivaki ile gitmişsiniz istenmediğiniz yere.Zaten bulusacaktik. Dedim yanina geleyim oyle gidelim tamam dedi. Tabi o is cikisina anca gelirim felan sandi. Hatta erken ciktim diye dedi biraz bekleseydin felan.
Onu asla söylemiyor.Ne iş yaptigini söylememissin, hemsir falan mı ? Kötü bir gün mü geçirdi sevgilin seni aldatsa anlar mısın ?
...Onu asla söylemiyor.
sevgilisi olan hafif mi oluyor bu nasıl bir düşünce tarzı??? belli ki bunu size empoze etmiş. yaşlarınız kaç ve sizi böyle mutsuz edenleri hayatınızda tutmayın.Yo haberi vafdi ki gelecegimden. Tam otobusten inecegim sirada moladayim dedi zaten. Ama anlamiyorum tamam belki agır gorunmek istiyor ama ben elin kızı degilim mi. Uykusuz yanina gitmisim biliyor uyumadigimi. Ona ragmen ben gulebiliyorken onun bana boyle uzak davranmasi deli etti beni zaten
..Onu asla söylemiyor.
Özür dilerim seni konuyu açan sandım kusuruma bakmaOnu asla söylemiyor.
Ne değişik kafa yapınız var. Sevgilisi yanına gelen insanın ağırlığı mı düşüyormuş (neymiş ki bu ağırlık, o da başka mesele ya neyse)?Mjhtemelen kimse gormesin iste bir agirligi var orda o yuzden yapti. Ama yine hiç hoş degil. Baya baya bozulmus gibiydi.
Ne is yapiyor ki doktor muYani daha önce surat yaptığı için gitmem demişsiniz onun sizi ikna edip çağırması gerekirken yine emrivaki ile gitmişsiniz istenmediğiniz yere.
Çocuk haklı demiyorum ama birazcık bunları bile bile zorlamışsınız şansınızı
Devlet sırrı o, en az 5 kere soruldu, cevap alınamıyorNe is yapiyor ki doktor mu