- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Neden bilmiyorum ama gelip özür dilemesini çok istiyorum. Belki aptalmısın kızım dilese ne olur diyenleriniz olacak ama öyle hissediyorum.Sakin alttan alma kendi hatasini boyle davranarak bastirmaya calisiyor.eger sana kiymet veriyorsa tipis tipis gelir syagina ozur diler
onlara o dürüstlük bazen ezilmek anlamına geliyor canım her şeyi söylerlerse kılıbık olacaklarını düşünüyorlar niyeyse .. kesinlikle yaptığı yanlış çünkü sen ona güvenmişsin değer vermişsin o güvenle gurur duyup bunu kaybetmemesi gerekirdi.Halada yeni özelliklerle milletin hayatını mahvetmeye devam edıyor. Ama bu birazda insanda biten bir olay. Benimki mesela; dürüst olsaydı ne kaybederdi?
Canım hatasını anlaması gerek eger affedip hicbisey yok gibi davranirsan kendini hakli gorecektir.cok seviyorsun belliki ama en azindan gelip ozur dilemeli bence.tabiki hayat senin hayatin herkes biseyleri farkli yasar sonucta.Neden bilmiyorum ama gelip özür dilemesini çok istiyorum. Belki aptalmısın kızım dilese ne olur diyenleriniz olacak ama öyle hissediyorum.
Benimkinin bir çocukluk arkadası var. Nişanlı bir kız. O da diyorki bende sevdiğini sandı ama yanıldı. Sana deger verene deger ver.
Aklım cok karışık, kız o kadar haklı ki. Gerçekler bile dokunuyor bana..
Şu durumda kuyrugumu kıstırıp gitmem ayagına. Ama hatasını anlaması lazım. Anlayacağını hic ummuyorum. Kendini neye göre haklı görüyor bari bunu acıklasa bana içim yanmayacak.Canım hatasını anlaması gerek eger affedip hicbisey yok gibi davranirsan kendini hakli gorecektir.cok seviyorsun belliki ama en azindan gelip ozur dilemeli bence.tabiki hayat senin hayatin herkes biseyleri farkli yasar sonucta.
İşte ona göre; ona güvenmiyorum ve hiç bir zamanda güvenmedim.onlara o dürüstlük bazen ezilmek anlamına geliyor canım her şeyi söylerlerse kılıbık olacaklarını düşünüyorlar niyeyse .. kesinlikle yaptığı yanlış çünkü sen ona güvenmişsin değer vermişsin o güvenle gurur duyup bunu kaybetmemesi gerekirdi.
ona bunu çok mu hissettirdiniz mesela benimde erkek arkadaşım sürekli bana güvenmiyor musun der . ama ben gerçekten güvenmiyorum ve onada bunu söylüyorum çünkü gerçekten bitirdi güvenimi..İşte ona göre güvenmiyorum ama hiç bir zamanda güvenmedim.
Böyle bir yalanı nasıl yuttun inan o kadar merak ettim ki ? Antalyada insan mı kalmamışta 17 yaşındaki bir kızdan yardım alacak ? Ayakta uyutmuş seni resmen. Ayrıca 27 yaşındaki bir adama yakışıyormu 17 yaşındaki bir kızı takip etmesi, arkadaşlık kurmaya çalışması. Çok sapıkça göründü gözüme.. Kesinlikle ne arayıp sor, Allah'a havale et arkasından acı çekilesi bir insan bile değil emin ol.sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti.
Hayır güveniyorum. Ama internetteki, filmlerdeki açık sacık kadınlardan bile kıskandığım icin öyle anlaşıldı sanırım.ona bunu çok mu hissettirdiniz mesela benimde erkek arkadaşım sürekli bana güvenmiyor musun der . ama ben gerçekten güvenmiyorum ve onada bunu söylüyorum çünkü gerçekten bitirdi güvenimi..
Onun bana mantıklı bir açıklamasını yapmıştı sanırım o yüzden cok takılmadım. Ama diyorum ya hatırladığım kısmı bu. Şu an dün ne yedin desen hatırlamıyorum.Böyle bir yalanı nasıl yuttun inan o kadar merak ettim ki ? Antalyada insan mı kalmamışta 17 yaşındaki bir kızdan yardım alacak ? Ayakta uyutmuş seni resmen. Ayrıca 27 yaşındaki bir adama yakışıyormu 17 yaşındaki bir kızı takip etmesi, arkadaşlık kurmaya çalışması. Çok sapıkça göründü gözüme.. Kesinlikle ne arayıp sor, Allah'a havale et arkasından acı çekilesi bir insan bile değil emin ol.
anladım canım evet böyle yapıyorsan ona güvenmediğini düşünmesi normal bence. bide şöyle bir mantık var erkeklerde yanlışsam düzelt nasıl olsa güvenmiyor bana bu kadar sorguluyor beni bari yapıyım da boşa gitmesin de derler.Hayır güveniyorum. Ama internetteki, filmlerdeki açık sacık kadınlardan bile kıskandığım icin öyle anlaşıldı sanırım.
Ben geçmişimde cok yanıldım, güvendiğim insanlar canımı cok yaktı. O nedenle herseye ince eleyip sık dokuyarak yaklaştım. Herseyini bilmek istedim. Hatta ofiste onun olmadığı günlerde gizlice bilgisayarına bile baktım. Birşey gördüm mü? Hayır ama baktım sonuçta. Yakalandıklarımda oldu, kendi ağzımla anlattıklarımda. O yüzden işte bana güvenmiyorsun diyor. Bu da ona göre üzerine tuz biber oldu..
Boşa gitmesin diye düşünmemiştirde, en ufak bir olayı işte buna bağlayım demiş olabilir.anladım canım evet böyle yapıyorsan ona güvenmediğini düşünmesi normal bence. bide şöyle bir mantık var erkeklerde yanlışsam düzelt nasıl olsa güvenmiyor bana bu kadar sorguluyor beni bari yapıyım da boşa gitmesin de derler.
olabilir canım .. hayırlısı olsun senin için umarım her şey gönlünce olur :)Boşa gitmesin diye düşünmemiştirde, en ufak bir olayı işte buna bağlayım demiş olabilir.
İnşallah canım benim. İçimdeki şu acı bir bitse keşke.olabilir canım .. hayırlısı olsun senin için umarım her şey gönlünce olur :)
takmamaya çalış derdim canım ama takılmama gibi bir olasılık yok biliyorum kafanı dağıt aklını başka şeylere vermeye çalış .. bitmez ama hafifletir belki . kim bilir seni böyle dik durunca ne kadar güçlü olduğunu görür ve pişman olur belki.İnşallah canım benim. İçimdeki şu acı bir bitse keşke.
Umarım o pişmanlığı yaşar canım.takmamaya çalış derdim canım ama takılmama gibi bir olasılık yok biliyorum kafanı dağıt aklını başka şeylere vermeye çalış .. bitmez ama hafifletir belki . kim bilir seni böyle dik durunca ne kadar güçlü olduğunu görür ve pişman olur belki.
Kısa ve net en güzel açıklamaAdam zeytinyağını kendine rol model almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?