Sevgilimin yalanı..

Sakin alttan alma kendi hatasini boyle davranarak bastirmaya calisiyor.eger sana kiymet veriyorsa tipis tipis gelir syagina ozur diler
Neden bilmiyorum ama gelip özür dilemesini çok istiyorum. Belki aptalmısın kızım dilese ne olur diyenleriniz olacak ama öyle hissediyorum.
Benimkinin bir çocukluk arkadası var. Nişanlı bir kız. O da diyorki bence sevdiğini sandı ama yanıldı. Sana deger verene deger ver.
Aklım cok karışık, kız o kadar haklı ki. Gerçekler bile dokunuyor bana..

Son düzenleme:
Halada yeni özelliklerle milletin hayatını mahvetmeye devam edıyor. Ama bu birazda insanda biten bir olay. Benimki mesela; dürüst olsaydı ne kaybederdi?
onlara o dürüstlük bazen ezilmek anlamına geliyor canım her şeyi söylerlerse kılıbık olacaklarını düşünüyorlar niyeyse .. kesinlikle yaptığı yanlış çünkü sen ona güvenmişsin değer vermişsin o güvenle gurur duyup bunu kaybetmemesi gerekirdi.

Canım hatasını anlaması gerek eger affedip hicbisey yok gibi davranirsan kendini hakli gorecektir.cok seviyorsun belliki ama en azindan gelip ozur dilemeli bence.tabiki hayat senin hayatin herkes biseyleri farkli yasar sonucta.

Canım hatasını anlaması gerek eger affedip hicbisey yok gibi davranirsan kendini hakli gorecektir.cok seviyorsun belliki ama en azindan gelip ozur dilemeli bence.tabiki hayat senin hayatin herkes biseyleri farkli yasar sonucta.
Şu durumda kuyrugumu kıstırıp gitmem ayagına. Ama hatasını anlaması lazım. Anlayacağını hic ummuyorum. Kendini neye göre haklı görüyor bari bunu acıklasa bana içim yanmayacak.
Cok seviyorum ve ayrılığı konduramıyorum.

İşte ona göre; ona güvenmiyorum ve hiç bir zamanda güvenmedim.

İşte ona göre güvenmiyorum ama hiç bir zamanda güvenmedim.
ona bunu çok mu hissettirdiniz mesela benimde erkek arkadaşım sürekli bana güvenmiyor musun der . ama ben gerçekten güvenmiyorum ve onada bunu söylüyorum çünkü gerçekten bitirdi güvenimi..

Böyle bir yalanı nasıl yuttun inan o kadar merak ettim ki ? Antalyada insan mı kalmamışta 17 yaşındaki bir kızdan yardım alacak ? Ayakta uyutmuş seni resmen. Ayrıca 27 yaşındaki bir adama yakışıyormu 17 yaşındaki bir kızı takip etmesi, arkadaşlık kurmaya çalışması. Çok sapıkça göründü gözüme.. Kesinlikle ne arayıp sor, Allah'a havale et arkasından acı çekilesi bir insan bile değil emin ol.

ona bunu çok mu hissettirdiniz mesela benimde erkek arkadaşım sürekli bana güvenmiyor musun der . ama ben gerçekten güvenmiyorum ve onada bunu söylüyorum çünkü gerçekten bitirdi güvenimi..
Hayır güveniyorum. Ama internetteki, filmlerdeki açık sacık kadınlardan bile kıskandığım icin öyle anlaşıldı sanırım.
Ben geçmişimde cok yanıldım, güvendiğim insanlar canımı cok yaktı. O nedenle herseye ince eleyip sık dokuyarak yaklaştım. Herseyini bilmek istedim. Hatta ofiste onun olmadığı günlerde gizlice bilgisayarına bile baktım. Birşey gördüm mü? Hayır ama baktım sonuçta. Yakalandıklarımda oldu, kendi ağzımla anlattıklarımda. O yüzden işte bana güvenmiyorsun diyor. Bu da ona göre üzerine tuz biber oldu..

Onun bana mantıklı bir açıklamasını yapmıştı sanırım o yüzden cok takılmadım. Ama diyorum ya hatırladığım kısmı bu. Şu an dün ne yedin desen hatırlamıyorum.

anladım canım evet böyle yapıyorsan ona güvenmediğini düşünmesi normal bence. bide şöyle bir mantık var erkeklerde yanlışsam düzelt nasıl olsa güvenmiyor bana bu kadar sorguluyor beni bari yapıyım da boşa gitmesin de derler.

Boşa gitmesin diye düşünmemiştirde, en ufak bir olayı işte buna bağlayım demiş olabilir.

İnşallah canım benim. İçimdeki şu acı bir bitse keşke.
takmamaya çalış derdim canım ama takılmama gibi bir olasılık yok biliyorum kafanı dağıt aklını başka şeylere vermeye çalış .. bitmez ama hafifletir belki . kim bilir seni böyle dik durunca ne kadar güçlü olduğunu görür ve pişman olur belki.

Umarım o pişmanlığı yaşar canım.

Cem Yılmaz geldi aklıma. "Üzerinde don bulsan 'ne donu, kimin donu' diyecek". En nefret ettiğim şey bir de pişkin pişkin kendini savunması, yalancı. Bence son yazdıkların ayrılık mesajı olsun. Kendi gelse bile "ne münasebet, ben kandırabileceğin biri değilim şu saatten sonra da olmam" demelisin. Yalan çok kötü bir bağımlılıktır, devamı gelir.

bütün erkeklerin de elinin altında bi sürü kız var.kim bu el altındaki kızlar nerdeler.

Ahhh su Facebook instagram Twitter yokmu hep ara bozuyor..
En iyisi kullanmicaksin nekadarda guvensem ben esime asla istemem oralara girmesini seytan bu aklini celebilir bu yuzden iliskiye basliyorsan bence boyle hesaplari kapatcaksin bnm fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…