• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yalanı..

Basta soyledigine inanmana inanamadim ben tatil yeri soyleyecekmis acsin netten bulsun kiz babasinin hayrina antalyayi parselleyip neresi uygun bakip ona diyecek sanki sende iyi yutmussun herseyi :/ citira gitti adam
bilmiyorumki. sorardı yani erkek arkadaslarınada cok sordu öyle yerler. Hatta birlikte gitme planı yaparkende soruyordu. Bilemiyorum moralim cok bozuk.

Yani herkes biryere tatile gitmek icin gidecegi yerden biribi facebooktan eklemeli mi bu kizla nerde tanismislar belkide bir sohbet kanalinda tanistilar bunlari sormadin ayrica neden bir kiz ekleniyorda orali bir erkek eklenmior kizin yasinin kucuk olmasi erkek icin engel mi sevgiliniz kacamak yapiomus antalyaya gidincede onunla gorusucekti bence

bilmiyorumki. sorardı yani erkek arkadaslarınada cok sordu öyle yerler. Hatta birlikte gitme planı yaparkende soruyordu. Bilemiyorum moralim cok bozuk.
Arkadaslarina sorarda bu kizi anladigim kadariyla sen tanimiyorsun faceten ekledigini bilmen disinda ? onunda gercekte gorustugu bi arkadasi oldugunu dusunmedim oyuzdende netten tanisilmis.... antalyadan kizla nette tanisma amacinin "sadece"tatil yeri sormak olacagi fikri komik geliyor

Yani herkes biryere tatile gitmek icin gidecegi yerden biribi facebooktan eklemeli mi bu kizla nerde tanismislar belkide bir sohbet kanalinda tanistilar bunlari sormadin ayrica neden bir kiz ekleniyorda orali bir erkek eklenmior kizin yasinin kucuk olmasi erkek icin engel mi sevgiliniz kacamak yapiomus antalyaya gidincede onunla gorusucekti bence
Bunları düşündükce sinirlerim bozuluyor. Belkide boyle bısrsey olacaktı ama yapmaz demek geliyor içimden hep. Bilemiyorum.

Takip etmeyece kız zaten takip etmez sevgiliniz takip et dese de etmez yani kıza diyecek beni takip et diye o da takip edecek zaten bildirim gidiyor şu kişi takip ediyor diye kabul ederdi ayrıca çok büyütüyorsunuz bu kız Antalya'da yaşı da küçük olabilir takip edebilir twitter da her takip ettiğimizle muhabbet mi ediyoruz sanki ınstagram deseniz zaten facebook arkadaşları ekleniyor oraya ne olabilir ki aralarında güzellikle silmesini söylersiniz siler ekran görüntüsü göndermeler filan gerek yok yani yapacak adam başka hedap lır yine yapar kıskançlığımı yendim diyorsunuz umursamıyordum diyorsunuz ama öyle olmamış listesindeki her karşı cins için hesap soruyorsanız işi zor adamın gerçekten ben ne yapayım eşim hoca ve birçok kız öğrenci var sosyal hesaplarında güvenmesem her akşam olay çıkarmam lazım.

Takip etmeyece kız zaten takip etmez sevgiliniz takip et dese de etmez yani kıza diyecek beni takip et diye o da takip edecek zaten bildirim gidiyor şu kişi takip ediyor diye kabul ederdi ayrıca çok büyütüyorsunuz bu kız Antalya'da yaşı da küçük olabilir takip edebilir twitter da her takip ettiğimizle muhabbet mi ediyoruz sanki ınstagram deseniz zaten facebook arkadaşları ekleniyor oraya ne olabilir ki aralarında güzellikle silmesini söylersiniz siler ekran görüntüsü göndermeler filan gerek yok yani yapacak adam başka hedap lır yine yapar kıskançlığımı yendim diyorsunuz umursamıyordum diyorsunuz ama öyle olmamış listesindeki her karşı cins için hesap soruyorsanız işi zor adamın gerçekten ben ne yapayım eşim hoca ve birçok kız öğrenci var sosyal hesaplarında güvenmesem her akşam olay çıkarmam lazım.
Olay böyle değil ki. Yanlış anladınız sanırım. Kızı bizimki faceden eklediğinde ben işin bitince sil dedim tamam silerim dedi. Unuttu diyelimki silmedi, instagramdan kızı takip ediyor. Silmesini öncedende söylediğim için sorma gereksiniminde bulundum. Yoksa dediğim gibi 200den fazla arkadası var. Hiç birini şu ana kadar sormadım yada takip ettiği kızları niye ettin demedim. Ama diyorumya ben sil demişim bu bide kızı farklı yerden ekliyo. Sorduğumda da kız beni takip etmiş bende ona istinaden geri takip yolladım diyor. Ama kız eklememiş.
Bizimki ekledikten sonra kız bunu takip ediyor. Ortada bir yalan var. Evet sakince gidip amann bu kızı sil ya gereksiz desem silerdi. Ama neden yalan var bu işte onu anlamadım. Ve fevri biriyim içimde tutamam. Aklımda varsa bir sorun sorarım. Sonunu düşünmem. Pişman olduklarımda oldu sırf bu huyum yüzünden ama bu durum değişik.

İyi madem ilişkinizin bittiğini düşünüyorsun o zaman takip etmeni istemediklerini takibe başla :KK62: Sorarsa gündemi takip ediyorum dersin :KK70:
Tatlım bittiğini düşünüp kendımı sogutmak istiyorum ama olmuyor. Ofiste kendi keyfinde adam. İnsan bişi der ama yok. Kendımı degersız hıssedıyorum, insan bi açıklama yapar.

Tatlım bittiğini düşünüp kendımı sogutmak istiyorum ama olmuyor. Ofiste kendi keyfinde adam. İnsan bişi der ama yok. Kendımı degersız hıssedıyorum, insan bi açıklama yapar.

Bana garip geliyor durumunuz başkasında gözü olsa soğusa ne diye akrabalara seni tanıtsın yani o_O

Senin akila ihtiyacin yok ki. Fikirlerinin arkasinda, ayaklarinin üstünde duruyorsun. Güçlüsün. Ne yaparsam bana doner diye yazmadigin icin sukrettim okurken. Sen bilirsin zaten bence ne yapacagini.

Senin akila ihtiyacin yok ki. Fikirlerinin arkasinda, ayaklarinin üstünde duruyorsun. Güçlüsün. Ne yaparsam bana doner diye yazmadigin icin sukrettim okurken. Sen bilirsin zaten bence ne yapacagini.
Onu çok seviyorum. Ve dünkü mesajımda da dedim ona. Neden dedim. Neden böyle yaptın, açıklama yapmak yerine sinirlenmek en kolayıydı onu sectin dedim. Bana güvenmiyosun dediği içinde hayatımda çok sey yasadıgımı ama ona güvendiğimi söyledim. En sonunda da madem öyle canın sağolsun dedim. Daha da tek kelime etmedim.
Adamın umru değil tek üzüldüğüm sey bu. Aslında iyiki iş bulmuşum ve gidiyorum. Tek merak ettiğim şey Cuma günü herkesle vedalasırken ne olacağı. Ama haketmedim ben bunu.
Bu arada tesekkür ederim güzel yorumun için.

Onu çok seviyorum. Ve dünkü mesajımda da dedim ona. Neden dedim. Neden böyle yaptın, açıklama yapmak yerine sinirlenmek en kolayıydı onu sectin dedim. Bana güvenmiyosun dediği içinde hayatımda çok sey yasadıgımı ama ona güvendiğimi söyledim. En sonunda da madem öyle canın sağolsun dedim. Daha da tek kelime etmedim.
Adamın umru değil tek üzüldüğüm sey bu. Aslında iyiki iş bulmuşum ve gidiyorum. Tek merak ettiğim şey Cuma günü herkesle vedalasırken ne olacağı. Ama haketmedim ben bunu.
Bu arada tesekkür ederim güzel yorumun için.
Bunu soylemek istemezdim ama gerçekten gocunacak bir yarasi varmis gibi geldi. Bir de bu ayrılık bekledigi birseymis gibi geldi. Cuma gunune kadar hic bir haber alamasin senden. Cuma gunu de basin dik olsun. Ben de merak ettim ne olacak. Ama sen saglam durmaya calis derim.

Bunu soylemek istemezdim ama gerçekten gocunacak bir yarasi varmis gibi geldi. Bir de bu ayrılık bekledigi birseymis gibi geldi. Cuma gunune kadar hic bir haber alamasin senden. Cuma gunu de basin dik olsun. Ben de merak ettim ne olacak. Ama sen saglam durmaya calis derim.
Dün yanına gittiğimde bişi demicekmisin dediğimde "sana ne diyimki daha" diyerek beni suclar gibi bir bakış attı. Güvenmedimya hani onun kini gibi.. Ben de saydın öylece cıkardın hayatından yani dedim cevap vermedi telefonu caldı çekti gitti yanımdan. Akşamında da yalanını ispatladım. İnternet bu yani illaki vardır bi açıklaması ama bu kadar kabuguna cekilmesi beni cok üzdü. Umursamaz tavrına alışkınım. Aramız bozuk oldugunda genelde sessiz kalır. Tek kelime etmez. Bu konuda çok zıttız. Ben konuşurum tartışırım, o öylece susar.
Telefon numaram falan hep şirkete ait. Çıkınca yeni numara alcam. Ama benden haber almasını istemiyorum, çok merak ederse koşsun biraz peşimden.

Kızlar iki gündür çok gerginim. Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım. Bir süre ben bu hallerimi değiştireyim diye kavgalardan triplerden sonra nasıl başardı bilmiyorum ama onu umursamamam gerektiğini bana öğretti. Son 2 aydır çok fazla üstüne düşmüyorum. Kıskançlıktır kavgadır yaşamıyoruz.Şimdi konuya geçeyim.
Bu şirkette son haftam, işten çıkıyorum. Zaten onun vermiş olduğu bir stres var üzerimde.. Pazartesi günü instagramdan sevgilimin bir kızı takip ettiğini gördüm. O kız 17-18 yaşlarında Antalyada yaşayan biri. Kızın kim olduğunu biliyorum çünkü yaz aylarında kızı faceden eklemişti. sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti. İnsatgramdan bu kızı takip etmiş.
Zaten fevri biriyim ve kafama takılanı sormadan ya da söylemeden rahat edemem. Kızı faceden silecektin unuttun heralde dedim, o da hee evet silerim dedi. Ben de o değilde sileceğin kızı takibe almışsın dedim. Verdiği cevap; o beni takip etmiş bende öyle karşılık verdim. Şimdi 17-18 yasındaki kızı sorun mu ediyosun dedi. Bunun üzerine ben de girdim baktım kızın takip ettikleri arasında bizimki yok. Kız seni takip etmiyo dediğimde altında ne arıyorsun benmi arayıp ekledim yani diye çıkışmaya başladı. Ben de kör olmadığımı, gördüğümü ve ne sakladığını sordum. Tabi tartıştık ve agır bir şekilde bana baya saydı. Güvenmiyosun bana, madem güvenmiyosun böyle yapacaksan git gibi bir sürü sey yazdı. Cevap vermedim.
Dün yine insatgarama bakıyorum birde ne göreyim. Kız daha dün onu takip etmeye başlamış. Görünce şok oldum. Neden bana aksini söyledi amacı ne anlayamadım. Ekran görüntüsü aldım ve gecen günkü konuşmamızıda kopyalayıp gönderdim. Altına da uzun bir mesaj yazdım. Hala nedenini anlamıyorum.
Bu arada sevgilim 27 yaşında. Şu an aynı ofisteyiz, konuşmuyoruz. Yüz yüze dahi bakmıyoruz. Çok kırıldım bunu da ona belirttim ama dün mesajımı okudu ve tek kelime yazmadı. Ayrıldık olarak sayıyorum ben bu sessizliği. Kafamdan herseyi silmeye çalışıyorum. Ama beynim o kadar doluki o kadar stres altındayımki. Bana akıl verin kızlar.
Okurken kendim yazmış gibi hissettim ne yazıkki bende sizin kadar şüpheci.kıskançlık demiyorum ben adına sahiplenme. heran altından bişey çıkacakmış gibi sinirlilik halindeyim ama zararımız kendimize. .
yapmayın mutsuzluktan başka bişey getirmiyor bu haller . .
bu konunun üzerine düşmeyin konuşma çabasınada girmeyin bırakın hatasını anlayıp gelirse zaten seviyodur
gelmezsede ne hali varsa görsün ergende değil 27 yaşında .!

Back