• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yalanı..

Okurken kendim yazmış gibi hissettim ne yazıkki bende sizin kadar şüpheci.kıskançlık demiyorum ben adına sahiplenme. heran altından bişey çıkacakmış gibi sinirlilik halindeyim ama zararımız kendimize. .
yapmayın mutsuzluktan başka bişey getirmiyor bu haller . .
bu konunun üzerine düşmeyin konuşma çabasınada girmeyin bırakın hatasını anlayıp gelirse zaten seviyodur
gelmezsede ne hali varsa görsün ergende değil 27 yaşında .!
Ben sevgilimi sıkıştıran bir tip değilim. Ama ne yaptığınıda bilmek istiyorum. Garip bir duygu. Konuşma bırak diyorum ama kendimi tutamamaktan korkuyorum.

Hiiiiic sasirmiyorum suan hakli modunda sessizligini koruyordur emin ol boyleleri bi de ustune ozur ister.Bu adamin evlilik sonrasi halini dusunemiyorum bile devam edersen aglayacagin cok gunlerin olacak raziyim diyorsan elbette hayat senin.

Arkadaş gurubuyla tatile gidicem 17 yaşındaki kız bana yardım edecek
kız rehber mi yada turizimci mi sorsaydın ne iş yapar diye
bu erkekler neden her yalanı eline yüzüne bulaştırıyor

Arkadaş gurubuyla tatile gidicem 17 yaşındaki kız bana yardım edecek
kız rehber mi yada turizimci mi sorsaydın ne iş yapar diye
bu erkekler neden her yalanı eline yüzüne bulaştırıyor
Şu an hatırlayamıyorum. Ama böyle birşey demişti.
Yüzüme bakmıyor, o kadar kötü hissediyorumki kendimi. Düşünüyorum acaba benmı yanlış gördüm, yanlışmı anladım dıye ama yok başa sarıyorum olan ortada.
Düşman gibi şu anda bana. Ben ne yaptımda bunu hakkettim diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Belli etmemeye calısıyorum ama yok sayılmak cok zormuş.

Hiiiiic sasirmiyorum suan hakli modunda sessizligini koruyordur emin ol boyleleri bi de ustune ozur ister.Bu adamin evlilik sonrasi halini dusunemiyorum bile devam edersen aglayacagin cok gunlerin olacak raziyim diyorsan elbette hayat senin.
Çok degersizmişim bunu anladım. Adam yüzüme bakmıyor ofiste. Dönüp gidiyor yanımdan. Yarın burada son günüm o yüzden ona işleri anlatmak ıcın yanına gittim. Hic icimden gelmese de iş dedim ve gittim yanına, suratıma bile bakmadan dinledi. İştahım kesıldı resmen 2 gundur bısey yıyıp ıcmıyorum çok kötüyüm.

Şu an hatırlayamıyorum. Ama böyle birşey demişti.
Yüzüme bakmıyor, o kadar kötü hissediyorumki kendimi. Düşünüyorum acaba benmı yanlış gördüm, yanlışmı anladım dıye ama yok başa sarıyorum olan ortada.
Düşman gibi şu anda bana. Ben ne yaptımda bunu hakkettim diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Belli etmemeye calısıyorum ama yok sayılmak cok zormuş.
Bu kadar düşman olmasının nedeni haksız olması
böyle bişey olmasa bu şekilde davranmaz

Bu kadar düşman olmasının nedeni haksız olması
böyle bişey olmasa bu şekilde davranmaz
Haksız olduğunda kendini bana açıklaması gerekmezmi? Neden böyle yapıyorki. İcinde ard niyet yokta bana mı kırıldı acaba dıyorum ama yok onun icinden de cıkamıyorum.

Haksız olduğunda kendini bana açıklaması gerekmezmi? Neden böyle yapıyorki. İcinde ard niyet yokta bana mı kırıldı acaba dıyorum ama yok onun icinden de cıkamıyorum.
Diyelim ki dediği gibi o önce onu takip etti sonra o yani ne farkedecek adamın gözü sen de olsa çoluk çocukla mı uğraşacak

Diyelim ki dediği gibi o önce onu takip etti sonra o yani ne farkedecek adamın gözü sen de olsa çoluk çocukla mı uğraşacak
Etse ve bana yalan söylemese inan takmazdım. Öylesine etmiştir derdim ve gereksiz oldugu icin bosver bırak takibi derdim. Karşı cıkmazdı, güzellikle konussaydık belkı bu raddeye bıle gelmezdik.

Kızlar iki gündür çok gerginim. Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım. Bir süre ben bu hallerimi değiştireyim diye kavgalardan triplerden sonra nasıl başardı bilmiyorum ama onu umursamamam gerektiğini bana öğretti. Son 2 aydır çok fazla üstüne düşmüyorum. Kıskançlıktır kavgadır yaşamıyoruz.Şimdi konuya geçeyim.
Bu şirkette son haftam, işten çıkıyorum. Zaten onun vermiş olduğu bir stres var üzerimde.. Pazartesi günü instagramdan sevgilimin bir kızı takip ettiğini gördüm. O kız 17-18 yaşlarında Antalyada yaşayan biri. Kızın kim olduğunu biliyorum çünkü yaz aylarında kızı faceden eklemişti. sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti. İnsatgramdan bu kızı takip etmiş.
Zaten fevri biriyim ve kafama takılanı sormadan ya da söylemeden rahat edemem. Kızı faceden silecektin unuttun heralde dedim, o da hee evet silerim dedi. Ben de o değilde sileceğin kızı takibe almışsın dedim. Verdiği cevap; o beni takip etmiş bende öyle karşılık verdim. Şimdi 17-18 yasındaki kızı sorun mu ediyosun dedi. Bunun üzerine ben de girdim baktım kızın takip ettikleri arasında bizimki yok. Kız seni takip etmiyo dediğimde altında ne arıyorsun benmi arayıp ekledim yani diye çıkışmaya başladı. Ben de kör olmadığımı, gördüğümü ve ne sakladığını sordum. Tabi tartıştık ve agır bir şekilde bana baya saydı. Güvenmiyosun bana, madem güvenmiyosun böyle yapacaksan git gibi bir sürü sey yazdı. Cevap vermedim.
Dün yine insatgarama bakıyorum birde ne göreyim. Kız daha dün onu takip etmeye başlamış. Görünce şok oldum. Neden bana aksini söyledi amacı ne anlayamadım. Ekran görüntüsü aldım ve gecen günkü konuşmamızıda kopyalayıp gönderdim. Altına da uzun bir mesaj yazdım. Hala nedenini anlamıyorum.
Bu arada sevgilim 27 yaşında. Şu an aynı ofisteyiz, konuşmuyoruz. Yüz yüze dahi bakmıyoruz. Çok kırıldım bunu da ona belirttim ama dün mesajımı okudu ve tek kelime yazmadı. Ayrıldık olarak sayıyorum ben bu sessizliği. Kafamdan herseyi silmeye çalışıyorum. Ama beynim o kadar doluki o kadar stres altındayımki. Bana akıl verin kızlar.
Canım tehlike canları caliyor haberin olsun.su facebook ınstegram vs insanlarin hayatini mahvediyor.iliskileri bitiriyor.ayrica sevgilinin piskin piskin uste cikmasi da cabasi.benimde esiminde hicbirinde hesabimiz yok kafamiz rahat.bi kere facebook hesabi olfugunu farkettim.sinirlerim tavan yapti.habersiz acmisti.hemen bende bi tane actim.haberi yokken hesabini inceledim.hep kendi ark.vardi.ama canimi sikan gizlemesiydi.aksam kiyameti kopardim.okadar korktu ki ve sinirlendi benim de actigima.sonra anlasip uyelikleri iptal ettik.ama bu dosyel paylasim siteleri basli basina sikinti

Canım tehlike canları caliyor haberin olsun.su facebook ınstegram vs insanlarin hayatini mahvediyor.iliskileri bitiriyor.ayrica sevgilinin piskin piskin uste cikmasi da cabasi.benimde esiminde hicbirinde hesabimiz yok kafamiz rahat.bi kere facebook hesabi olfugunu farkettim.sinirlerim tavan yapti.habersiz acmisti.hemen bende bi tane actim.haberi yokken hesabini inceledim.hep kendi ark.vardi.ama canimi sikan gizlemesiydi.aksam kiyameti kopardim.okadar korktu ki ve sinirlendi benim de actigima.sonra anlasip uyelikleri iptal ettik.ama bu dosyel paylasim siteleri basli basina sikinti
kesinlikle bu sosyal ağlar artık insanların hayatını mahvediyor amacından saptı hepsi. herkes yeni heyecan arama peşine girip her şeyi mahvediyorlar. artık boşanmaya hatta cinayetlere bile davettiye çıkarıyorlar. yazık !

Benden önce acmıstı zaten, ama takılmazdı pek fazla. Hatta o ara şifresini vermişti ama gerek duymamıştım sadece foto paylaşılan bir site diye bakmadım bile.
Geçenlerde baktım, hep tanıdıgım bıldıgım arkadaslarının fotolarını begenmıs. Bende kendime actım madem onun var benımde olsun dıye. Gıkını bıle cıkarmadı cunku o öyle seylere karısan bir insan değil. sorgulamaz neden diye..
Benim paylaştığım fotolarıda begenıyordu falan ama şu son olay olmadı. Bir de sessiz kalması ve yüzüme dahi bakmaması canımı en cok yakan sey oldu. Kalbim öyle acıyorki tarifi var mı bilemiyorum.
Canım dediğim adam, deger verdiğim adam suratıma bakma tenezzülünde bulunmuyor.

Çok degersizmişim bunu anladım. Adam yüzüme bakmıyor ofiste. Dönüp gidiyor yanımdan. Yarın burada son günüm o yüzden ona işleri anlatmak ıcın yanına gittim. Hic icimden gelmese de iş dedim ve gittim yanına, suratıma bile bakmadan dinledi. İştahım kesıldı resmen 2 gundur bısey yıyıp ıcmıyorum çok kötüyüm.
Sakin alttan alma kendi hatasini boyle davranarak bastirmaya calisiyor.eger sana kiymet veriyorsa tipis tipis gelir syagina ozur diler

kesinlikle bu sosyal ağlar artık insanların hayatını mahvediyor amacından saptı hepsi. herkes yeni heyecan arama peşine girip her şeyi mahvediyorlar. artık boşanmaya hatta cinayetlere bile davettiye çıkarıyorlar. yazık !
Halada yeni özelliklerle milletin hayatını mahvetmeye devam edıyor. Ama bu birazda insanda biten bir olay. Benimki mesela; dürüst olsaydı ne kaybederdi?

Back