Sevgilimin yalanı..

Ahhh su Facebook instagram Twitter yokmu hep ara bozuyor..
En iyisi kullanmicaksin nekadarda guvensem ben esime asla istemem oralara girmesini seytan bu aklini celebilir bu yuzden iliskiye basliyorsan bence boyle hesaplari kapatcaksin bnm fikrim
Bu sayede gercek yüzlerinide görüyorsun canım.

Kıza karşı birşey olduğunu hiç sanmıyorum canım ama şu yalanı beni cok sinir etti. Erkek gibi evet takip ettim dese nolurdu anlamıyorum.
Bir yandan da acaba ben mı yıne fevrı davrandım, haklılık payı varmıydı dıyorum ama sonra düşünüyorum içinden cıkamıyorum. Adam yüzüme bakmıyor sımdı. Bugun suratıma bakmadı.. Sanırım bahane yarattı kendıne.

kızı takip etmesi neyse de niye yalan söylüyor beni takip ediyor vs. diye. güven sarsıcı bir şey bu.

Merhaba ablacim, foruma sirf senin konuna yazabilmek icin uye oldum.

Bence; erkek arkadasin gercekten dogruyu soyluyor, kiz takip ettikten sonra birakip tekrar takip etmistir. Bu tur seyler cok oluyor emin olabilirsin. Ailesi ve yeni kurdugu isi ile ilgili sorunlari oldugunu sen soyledin. Kafasi bu tur seylerle mesgulken bir de bu tur bir kiskanclikla ugrasacagini inan hic sanmiyorum. Cunku ben olsam ugrasmazdim. Her ne kadar yer tarifi alacagim demesi sacma olsa da kardesi yasindaki kiza donup bakacagini sanmiyorum. Sen de ona zamaninda yalan soylemissin ve yakalanmissin fakat o seni anlayisla karsilayip ozurunu kabul etmis. Ustelik sen istemedigi biriyle yan yana gezerken o tanimadigi bir kizi takip etti diye isyan cikariyorsun bana biraz sacma geldi acikcasi.

Suan yapman gereken sey bana kalirsa son kez yanina gidip duzgunce konusmak. Tatli dille yaklasarak. Eger bunu yapmazsan erkek arkadasini kaybedeceksin maalesef. (Belki coktan kaybetmissindir bilemiyorum.)

Inan bana iliskilerde boyle ufak puruzler, ayrilmak icin gecerli bir sebep degil. Sanki ayrilmak icin bir sebep ariyormussun gibi geliyor bana yazdiklarindan, eger oyleyse hemen bitir, ne kendini ne de onu uz.

Kızlar,
Biliyorsunuz ki dün iş yerindeki son günümdü. Yerime çok yakın bir kız arkadaşım işe başlayacak. Dün bütün gün kıza eğitim verdim. Sevgilim ofiste değildi, öğleden sonra akşama doğru geldi. Balkonda arkadaşlarla dururken yanıma bile gelmedi, yüzüme bakmadı.
Akşam çıkış saatimizde patronum benim için pasta aldırmış, kestik yedik vs.. 3 gündür sadece orada konuşma fırsatımız oldu. Orada patronum maillerimin bir süreliğine sevgilime yönlendirileceğini ve benim işlerimi bir süre onun idare edeceğini söyledi. O ara sevgilimle göz göze geldik ve uzun uzun bakıştık. Daha sonra kendisi gülerek tahmin etmiştim zaten falan dedi. Gülümseyerek bana baktı tekrar.
Çıkışta arabada arkadaşlarla muhabbet etti. Konu dinle ilgili birşeylere geldi. O ara sürekli ikimizden örnek verdi. (Allah herkesi mükemmel yaratır, beni yaratığı gibi Siyahkolik gibi.. Kalp vermiş aşık olalım diye) gibi şeyler, sıkıştırdı araya. Sonrasında arkadaşımla beni bırakırken de benimlede muhabbet etti ve arabadan inerken normal bir şekilde öptü beni o şekilde yolcu etti.
Vedalaşır gibi bir hali yoktu.

Öncelikle vaktinizi ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Evet zamanında ben de öyle birşey yaptım ama şu anda kendisi o kıskandığı çocukla çok samimi. Gerçi hala kıskandığı düşünüyorum ama bana yansıtmıyor.
Dün arkadaşımlada konuşurken bu aklımıza geldi. Acaba kız takip edip takibi geri mi çekti, benim mi gözümden kaçtı diye. Kafam daha da karıştı. Ama ben sevgilimin ara sıra instagram hesabına girer bakarım. Hiç o kızın adını görmedim takip etti diye. Sevgilim ettikten sonra takip etmiş kız. Ve böyle birşey olsada bana yinede bir açıklama yapsın isterdim. Cünkü ben o yalanımda kendimi ifade etmeye uğraştım. Olanı anlatmaya calıstım.
Sevgilimin arkamdan iş çevireceğine inanmak istemiyorum çünkü öyle birşey bana yapmaz diyorum hep. İnsanoğlu bu belli olmaz evet bu devirde kimseye güven olmuyor ama o yapmaz diyor içimdeki ses hep.
Ben ondan hiç ayrılmayı düşünmem ki, ama biz beyfendinin dükkanı yüzünden aylardır baş başa buluşmadık bile. Kendisi ben ne zaman onu çağırsam hep işim var der ve gelmez. Önceki konularımda da bundan çok bahsettim.
Yanına gidip bunu konuşmak istemiyorum ama ondan bekliyorum. O yüzden o bana ulaşmadıkca ben de ona ulaşmayacağım. Çünkü her sorunda ilk adım hep benden gelmiştir ve benim artık ilgilenmediğimi görünce o çabalamaya başlar. Kendiliğinden bişeyleri yapsın istiyorum açıkcası..

Her tartismada bu sekilde sessiz kalip gonlu olunca barisan biriyse surekli sen cabaliorsan cok zor surekli birinin pesinden kosar gibi nereye kadar dayanicaksin ki senin pesinden kosacagini o kadar ii ogrenmis ki sessiz kalmak hosuna bile gidio olabilir bu kadar simartma

Cancazım dört senelik evliyim... Cok meraklısı gibi gözükme... Tawrını koy.. O sana gelsin sen ona degil.. Böle basite almasın seni.. Sen diyosun ki 18 yaslarında koz bapcak ilgisi olmaz su bu.. Niye takibe aldı ozaman.. Niye yalan söledi.. Allahaskına ... Azcık sabret ayagına gelip mantıklı bi acıklama yapaba kadarda gitme..

Bu erkekler kendilerin bi b... Sanıyoşar.. Bnde ilk senemde haklıda haksızda olsam gidip özürdiliypfum hadi barısalım falan.. Annaaam bi baktım bnmkini bi tarafı göklere cıkıyo hemen taktik degiştirdim.. Haksızda olsam tawrım belli arkadas .... O geliyo bu sefer...

"Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım."

Sevgilin sana neden mi yalan söylemiş? Cevabını kendin yukarıda vermişsin zaten..

Aynen öyle o yüzden ben de sessizce bekliyorum.

Evet canım maalesef ki öyle. Benim tepkimden çekindiği için..
Belki başından beri herşey için fevri değilde olgunlukla karşılasaydım olayları o da bana böyle yapmayacaktı.

Sırf bu yüzden ben de oralı olmamaya çalışıyorum. Salı gününden beri tek iletişimimiz Cuma günü oldu. Onun dışında şu saat oldu hala tek bir iletişimimiz yok. Şu an nerede ne yapıyor bilmiyorum. Ama ona ulaşanda ben olmayacağım.

Canım benim seni üzmek istemem ama ben eşimle tanıştığım da; eşim 27 ben ise 17 yaşımı yeni bitirmiş 18 yaşıma girmiştim. 1 yıl sonrada evlendik zaten. Diyeceğim şu ki kızı ergen diye küçümseme ne yaş farkı olanlar ilişki yaşıyorlar ama şunu söyleyim yok faceden eklemesi yok instagramdan takip etmesi ve senin de bunların üzerine sevgilinle tartışma yaşaman çok gereksiz bence. Emin ol sevgilin tarafından önemli bi yere getirirsin bu konuyu. Kız bi anda değerlenir sevgilinin gözünde. Hem demişsin kavga ettik yok şöyle böyle dedi diye. Bence biraz fazla taviz vermissin sevgiline ve tabiri caizse cok fazla kaldırmışsn bi yerlerini. Hata yaparsn. Ben kendimden biliyorum. Yalan en sevmediğim şeydir ve kaç kez eşimle bu yüzden kavgalar ettim. Ama kolay değil bu yüzden evlilik bitirmek. Sen daha resmi bişiler olmadan akıllı davran. Ha bana kalırsa ayrılma bu yüzden ama sevgilinin hatasını anlamasını bekle. Biraz tavrını koy ve artık kıskançlık krizlerine girmeden ilişkinize devam et. Neden mi erkek kıskanıldığını anlayınca ve böyle yüz göz olmalar devam ettikçe iş çok farklı boyutlara geliyor.

Aslında düşününce gercekten kıskanc biri oldugumu düşünemiyorum. Cünkü sevgilim kendi hayatında özgürdür ve rahattır. Hic bir zaman onu nerdesin,kiminlesin diye sıkıştırmamışımdır. Ama bu tarz konularda tahammulsuz oluyorum.
Evet bende farkındayım yas hic sorun değil bu tarz konularda, ınsanlar 20 yas farkla bile evlilik kurabiliyorlar. O yüzden zaten bu tepkiyi verdim, ama şu anda bu konuyu konusmak ıcın hic bir cabam yok.. Cok isterse kendisi gelsin diye düşünüyorum.. Yanlışmı yapıyorum doğrumu bilmiyorum.

Bi insan bi kere yalan soylemisse emin ol daha Önceden de söylemiştir .Sen bu olayı unutmak isteyip barisicaksin o yalanlara devam edicek ben her insan hata yapar küçük bi yalan diyip 8 ay aldatildim düşünme bile bırak dürüst değil istese de olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…