- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- 248
- Konu Sahibi SiyahKolik
yalan söylemesi tabikide kötü ama 17 18 yaşlarında kızla ne işi olabilir ya kücücük kız kendi abisi yaşında yavaş gitsin biraz ayıp yani kücücük kızdan ne istiyoda takip ediyo,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok 24 üm ama görüntüm 18Sende mi 18sin ?
işten çıkıomussun zaten bırak 17 yasında kızlara baksın ne halı varsa görsun zaten hemen sen bana guvenmıyormusun trıbıne gırer bu erkeklerKızlar iki gündür çok gerginim. Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım. Bir süre ben bu hallerimi değiştireyim diye kavgalardan triplerden sonra nasıl başardı bilmiyorum ama onu umursamamam gerektiğini bana öğretti. Son 2 aydır çok fazla üstüne düşmüyorum. Kıskançlıktır kavgadır yaşamıyoruz.Şimdi konuya geçeyim.
Bu şirkette son haftam, işten çıkıyorum. Zaten onun vermiş olduğu bir stres var üzerimde.. Pazartesi günü instagramdan sevgilimin bir kızı takip ettiğini gördüm. O kız 17-18 yaşlarında Antalyada yaşayan biri. Kızın kim olduğunu biliyorum çünkü yaz aylarında kızı faceden eklemişti. sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti. İnsatgramdan bu kızı takip etmiş.
Zaten fevri biriyim ve kafama takılanı sormadan ya da söylemeden rahat edemem. Kızı faceden silecektin unuttun heralde dedim, o da hee evet silerim dedi. Ben de o değilde sileceğin kızı takibe almışsın dedim. Verdiği cevap; o beni takip etmiş bende öyle karşılık verdim. Şimdi 17-18 yasındaki kızı sorun mu ediyosun dedi. Bunun üzerine ben de girdim baktım kızın takip ettikleri arasında bizimki yok. Kız seni takip etmiyo dediğimde altında ne arıyorsun benmi arayıp ekledim yani diye çıkışmaya başladı. Ben de kör olmadığımı, gördüğümü ve ne sakladığını sordum. Tabi tartıştık ve agır bir şekilde bana baya saydı. Güvenmiyosun bana, madem güvenmiyosun böyle yapacaksan git gibi bir sürü sey yazdı. Cevap vermedim.
Dün yine insatgarama bakıyorum birde ne göreyim. Kız daha dün onu takip etmeye başlamış. Görünce şok oldum. Neden bana aksini söyledi amacı ne anlayamadım. Ekran görüntüsü aldım ve gecen günkü konuşmamızıda kopyalayıp gönderdim. Altına da uzun bir mesaj yazdım. Hala nedenini anlamıyorum.
Bu arada sevgilim 27 yaşında. Şu an aynı ofisteyiz, konuşmuyoruz. Yüz yüze dahi bakmıyoruz. Çok kırıldım bunu da ona belirttim ama dün mesajımı okudu ve tek kelime yazmadı. Ayrıldık olarak sayıyorum ben bu sessizliği. Kafamdan herseyi silmeye çalışıyorum. Ama beynim o kadar doluki o kadar stres altındayımki. Bana akıl verin kızlar.
facesine baktığımı bilmiyor. şifreside yok, eger denk gelirsem bilgisayarından bakıyorum tabi ondan habersiz. Gerçi uzun zamandır bakmadım, belkide konustular.ergen bir kızla ne konuşmuş olabilir ki diyorsunuz ?
ama onu takip etmesini bilyor değil mi..
illaki faceden mi konuşacak.
telefondan konuşur bir yerden konuşur konuşmak isteyen insan illaki bir yolunu bulur.
Sizin facenizi takip ettiği ni bildiği halde ordan konuşacak değil ya demi ?
sanırım sevigliniz bir kaçamak heyecan yaşamak ister gibi. gözüküyor.
Biz yaklaşık 4 yıldır tanışıyoruz ama bunun 1 yılında birlikteyiz. 4yıldır aynı ortamdayız yani.Kaç senedir berabersiniz, bir de kızla nasıl tanıştı? Yani mesela ben tatile gidecek olsam Antalya'da birini nasıl bulabilirim ki saçma geldi, bence bir şeyler olduğu kesin.
Aynen öyle üste cıkıyor bide. Güvensem ne olur yalan söyledin bir kere.işten çıkıomussun zaten bırak 17 yasında kızlara baksın ne halı varsa görsun zaten hemen sen bana guvenmıyormusun trıbıne gırer bu erkekler
konuştukları yada bir şekilde bağları oldukları yalan söylediği cok acıkfacesine baktığımı bilmiyor. şifreside yok, eger denk gelirsem bilgisayarından bakıyorum tabi ondan habersiz. Gerçi uzun zamandır bakmadım, belkide konustular.
Kafam allak bullak.
O kadar moralim bozukki. Neden diye soruyorum sürekli.konuştukları yada bir şekilde bağları oldukları yalan söylediği cok acık
biliyorum şimdi yok konuşmamışlardır o yapmaz vs diyorsun kendi kendine ama
ortada olan birşey bu.. yani 17 18 yaşındaki birisi için ilişkisinizi böyle tehlikieye atıyorsa bırakın ne istiyorsa onu yapsın
ayrılmasanız bile, bu ilişki onun için biraz sıkıcı bir hal almış gibi.Kızlar iki gündür çok gerginim. Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım. Bir süre ben bu hallerimi değiştireyim diye kavgalardan triplerden sonra nasıl başardı bilmiyorum ama onu umursamamam gerektiğini bana öğretti. Son 2 aydır çok fazla üstüne düşmüyorum. Kıskançlıktır kavgadır yaşamıyoruz.Şimdi konuya geçeyim.
Bu şirkette son haftam, işten çıkıyorum. Zaten onun vermiş olduğu bir stres var üzerimde.. Pazartesi günü instagramdan sevgilimin bir kızı takip ettiğini gördüm. O kız 17-18 yaşlarında Antalyada yaşayan biri. Kızın kim olduğunu biliyorum çünkü yaz aylarında kızı faceden eklemişti. sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti. İnsatgramdan bu kızı takip etmiş.
Zaten fevri biriyim ve kafama takılanı sormadan ya da söylemeden rahat edemem. Kızı faceden silecektin unuttun heralde dedim, o da hee evet silerim dedi. Ben de o değilde sileceğin kızı takibe almışsın dedim. Verdiği cevap; o beni takip etmiş bende öyle karşılık verdim. Şimdi 17-18 yasındaki kızı sorun mu ediyosun dedi. Bunun üzerine ben de girdim baktım kızın takip ettikleri arasında bizimki yok. Kız seni takip etmiyo dediğimde altında ne arıyorsun benmi arayıp ekledim yani diye çıkışmaya başladı. Ben de kör olmadığımı, gördüğümü ve ne sakladığını sordum. Tabi tartıştık ve agır bir şekilde bana baya saydı. Güvenmiyosun bana, madem güvenmiyosun böyle yapacaksan git gibi bir sürü sey yazdı. Cevap vermedim.
Dün yine insatgarama bakıyorum birde ne göreyim. Kız daha dün onu takip etmeye başlamış. Görünce şok oldum. Neden bana aksini söyledi amacı ne anlayamadım. Ekran görüntüsü aldım ve gecen günkü konuşmamızıda kopyalayıp gönderdim. Altına da uzun bir mesaj yazdım. Hala nedenini anlamıyorum.
Bu arada sevgilim 27 yaşında. Şu an aynı ofisteyiz, konuşmuyoruz. Yüz yüze dahi bakmıyoruz. Çok kırıldım bunu da ona belirttim ama dün mesajımı okudu ve tek kelime yazmadı. Ayrıldık olarak sayıyorum ben bu sessizliği. Kafamdan herseyi silmeye çalışıyorum. Ama beynim o kadar doluki o kadar stres altındayımki. Bana akıl verin kızlar.
yok 24 üm ama görüntüm 18
Canım bir çok nedeni olabilr ama kızın 18 yaşlarında olmasıO kadar moralim bozukki. Neden diye soruyorum sürekli.
Halbuki aşık olduğu gözlerinden anlaşılırdı. Daha geçen hafta abisinin düğününde büyükleriyle tanıştırdı beni. Daha iki gün önce gözüme aşkla bakıyordu anlayamıyorum.ayrılmasanız bile, bu ilişki onun için biraz sıkıcı bir hal almış gibi.
Belki senin baskıların olabilir, tartışmalar olabilir, rutine binme faktörü olabilir ama bir neden kesin var bence.
Yani sana ve ilişkiye tam odaklanamıyorum. Aşk yok bu insanda sanki
Kadın gibi olmak başka. Ama minyon bir yapım var. Yaşımı bariz belli etmem. O da öyle minyon. 27 göstermez.Ozaman çocuk gibi duruyosun
Genç göstermek ayrı bişey küçük durmak ayrı
10 yaş büyük göstereyim kadın gibi kadın olayım
Ben de onu bekliyorum. Ne yapacak bilmiyorum. Sanki kılını kıpırdatmayacakmış gibi duruyor. Kızı eklemesi falan sorun değilde bana neden böyle dalavere çevirdi onu anlamadım.Canım bir çok nedeni olabilr ama kızın 18 yaşlarında olması
Erkek arkdaşınızın bir anlık heves istediğini gecici birşey istediğini.. sizden de az cok sıkılmış bunalmış daralmış oldugunu gösterir.
en acık sebebi bu
Tabi sen onu bizden daha iyi tanıyorsn neden yaptıgın kendin daha iyi anlayabilrsin aslında sakince düşünebilirsen
sen bırak biraz beklemede kal .. sakın kendinden ödün verme sakın
bakalım ne yapacak hatasını telafi edecek mi ?
gönlü alacakmı
yoksa ugrşamayacak mı hiç..
erkeklerin duygu geçişleri çok kolay olabiliyor.Halbuki aşık olduğu gözlerinden anlaşılırdı. Daha geçen hafta abisinin düğününde büyükleriyle tanıştırdı beni. Daha iki gün önce gözüme aşkla bakıyordu anlayamıyorum.
insan gelir konuşalım der. O da yok. Nasıl bir adam bu anlamadımki. ben burda kendimi yerken o nasıl rahat davranır aklım almıyor.Anladım. Ya aralarında bişey var mı ya da ilerde olacak mı Allah bilir, net kanıtın yok ama arkadaş olmuşlar orası kesin. Bakalım seni geri kazanmaya çalışıp gönlünü alacak mı? Hiçbirşey yapmazsa da sen yoluna bakarsın canım
Arkadaşı olsa inan umrumda olmadı. Onun dışında bir sürü insanı takip ediyor. Ama bu kadar gözüme batmamıştı. Belki üzerinde durmasaydım yada benden ne saklıyosun gibi çıkışmasaydım sebebini coktan ögrenmıstım. Ama içimde tutamazdım.erkeklerin duygu geçişleri çok kolay olabiliyor.
Ya da çevresel olaylardan daha çabuk etkilenebiliyorlar.
Ama yalan söylemesi normal değil. Bir de gerçekten 17 yaşında bir kızı takip etmesi de hani görmezden gel denilecek bir şey değil.
bırak boşver uzulme bıle gercektren sevse asla yapamaz başka kızlara bakmak aklına gelmezAynen öyle üste cıkıyor bide. Güvensem ne olur yalan söyledin bir kere.