Sevgilimin yalanı..

Bende yerinde olsam aynı tepkiyİ verirdim ufacık çocukta olsa can sıkar bu kadar ısrar etmesinin altında başka bir şey olmalı.. Yoksa çoktan silmişti... Siz ilgilenmemeye çalışın biliyorum böyle sessiz durması sinir bozucu ama Yapacak bir şey yok malesef

Bazen birileri de beni takip ediyor sonra bende takipe geçince benim takipimi bırakıyor bu biraz değişik kendi takip ettikleri ni az takipçilerini çok gösteriyorlar Ben de her hafta o şahısları bulup listeden çıkarıyorum ve bir daha takipe geçtiklerinde takip etmiyorum ama uğraştırıyorlar beni sana kızdıysa o yüzden silmiyordur belki kızı

Onları biliyorum tatlım ama bu kız yapsa şimdide öyle yapar. Önce takip edip benimkinin takibini mi bekleyecek. Hiç sanmıyorum.
O dediğin tipleri biliyorum bende sırf kendı reklamını yapıyolar. Ama bu başka..

Her kavgamızda sessiz kalır günlerce. Bu da beni çok geriyor. Bakalım ne olacak.

Öyle diyorsunda sevgilin sana tatil için kızı takip ettigini söylemiş belki bir nevi reklam için arkadaşın tatile gitmiştir belki kızda onun ismini biliyordur takipe almıştır .

Belki ilk kiz takip edip sonra takibi birakmistir olamazmi ? Bence neden silmedin sorusuna sevgilinin verecegi cevap kizin orda olmasini umursamadim aklima bile gelmedi vs diyerek o kizinin onun icin oneminin olmadigini kendince bu sekilde ifade etmesi olur diye dusunuyorum.

Not: bu erkeklerin tahtalari eksik galiba gorunce olay cikarticamizi bile bile boyle sorumsuzca davranmaya devam ediyorlar.

Silecektin unuttun sanırım dediğimde "hee sanırım silerim" dedi. Ben de bunu üzerinde buna rağmen neden takip ettiğini sordum ve güvensiz bir kız oldum. Gerçekten eksik o tahtaları. Basmıyo o minicik beyinleri.

Öyle diyorsunda sevgilin sana tatil için kızı takip ettigini söylemiş belki bir nevi reklam için arkadaşın tatile gitmiştir belki kızda onun ismini biliyordur takipe almıştır .
Evet kız uygun mekan adı verecekti. Ama gitse bilirim, yazın tatıle gitmedi. Ya aslında düşünüyorum arkamdan ciddi işler karıstırsa ruhum duymaz cünkü sorgulamam nerde napıyo diye. Rahat bırakırım yani. Kıskancım ama karışmam kimlerle olduguna. Öyle bildirim yapan, foto paylaşan biride değil yani gizli birşeyler olsa gercekten ruhum duymaz. Ama yapmıyor işte.

Erkekleti bu kadar kıskanırsanız kaçar.dipnot:tecrübe ile sabit

Oof tahmin edebiliyorum bu durumu çok sinir bozucu... Biraz umursamamaya çalışın mutlaka size dönüş yapar nereye kafar susabilir ki.
Evet canım çok üzücü bir durum. Bende bekleyeceğim bakalım nereye kadar boyle susacak.

Biraz daha rahat bir insan olmaya çalış .:) Bir şey olucaksa olur zaten kendini üzme o gidecekse er geç gider sen kendini üzdügünle kalırsın

Erkekleti bu kadar kıskanırsanız kaçar.dipnot:tecrübe ile sabit
Valla kıskançtım ama diyorumya son zamanlarda hiç kıskançlık sorunum yoktu. Ki bu da kıskançlık meselesi değil beni salak yerine koymaya calısması.

O kadar merak ediyorsa gider tur şirketlerine sorar yahut internetten bazı forumlara konu açar sorar yani sora sora 17 yaşında bir kızı mı bulmuş benim takıldığım nokta burası..Bence siz suçlusunuz taviz vermeyecektiniz.Ne demek ya benim sevgilim gidecek genç bir kızdan bilgi alacak yahu niye hangi vasıfla neden ? Birtek o mu varmış bilgi alacak ?

Evet haklısın. O zamanda anlayamamıştım zaten ama beynim durdu şu anda gercekten.

ALTINDA BUZAĞI ARIYORUM deseydin malum bildiğin ÖKÜZLÜK yapmış

Basta soyledigine inanmana inanamadim ben tatil yeri soyleyecekmis acsin netten bulsun kiz babasinin hayrina antalyayi parselleyip neresi uygun bakip ona diyecek sanki sende iyi yutmussun herseyi :/ citira gitti adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…