- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Canım bende açtım yeni instagram. Takip ettiklerimde var ama en azından onun bana sil dediği bi cocugu gidipte takip etmedim.
Onun listesinde 200den fazla insan var, hiç birini sorun etmedimki. Ama bu kızı öğreneceğini öğrendikten sonra sil gitsin demiştim ve tamam demişti bana. Ona ragmen ne diye eklersinki. Kii kız takip etmiş benı bende oyle ettim diyor. Kör değilim görüyorum kız takip etmiyordu. Ama kız dün takip etmiş onu da.
Onları biliyorum tatlım ama bu kız yapsa şimdide öyle yapar. Önce takip edip benimkinin takibini mi bekleyecek. Hiç sanmıyorum.Bazen birileri de beni takip ediyor sonra bende takipe geçince benim takipimi bırakıyor bu biraz değişik kendi takip ettikleri ni az takipçilerini çok gösteriyorlarBen de her hafta o şahısları bulup listeden çıkarıyorum ve bir daha takipe geçtiklerinde takip etmiyorum ama uğraştırıyorlar beni sana kızdıysa o yüzden silmiyordur belki kızı
Her kavgamızda sessiz kalır günlerce. Bu da beni çok geriyor. Bakalım ne olacak.Bende yerinde olsam aynı tepkiyİ verirdim ufacık çocukta olsa can sıkar bu kadar ısrar etmesinin altında başka bir şey olmalı.. Yoksa çoktan silmişti... Siz ilgilenmemeye çalışın biliyorum böyle sessiz durması sinir bozucu ama Yapacak bir şey yok malesef
Onları biliyorum tatlım ama bu kız yapsa şimdide öyle yapar. Önce takip edip benimkinin takibini mi bekleyecek. Hiç sanmıyorum.
O dediğin tipleri biliyorum bende sırf kendı reklamını yapıyolar. Ama bu başka..
Oof tahmin edebiliyorum bu durumu çok sinir bozucu... Biraz umursamamaya çalışın mutlaka size dönüş yapar nereye kafar susabilir ki.Her kavgamızda sessiz kalır günlerce. Bu da beni çok geriyor. Bakalım ne olacak.
Belki ilk kiz takip edip sonra takibi birakmistir olamazmi ? Bence neden silmedin sorusuna sevgilinin verecegi cevap kizin orda olmasini umursamadim aklima bile gelmedi vs diyerek o kizinin onun icin oneminin olmadigini kendince bu sekilde ifade etmesi olur diye dusunuyorum.Canım bende açtım yeni instagram. Takip ettiklerimde var ama en azından onun bana sil dediği bi cocugu gidipte takip etmedim.
Onun listesinde 200den fazla insan var, hiç birini sorun etmedimki. Ama bu kızı öğreneceğini öğrendikten sonra sil gitsin demiştim ve tamam demişti bana. Ona ragmen ne diye eklersinki. Kii kız takip etmiş benı bende oyle ettim diyor. Kör değilim görüyorum kız takip etmiyordu. Ama kız dün takip etmiş onu da.
Silecektin unuttun sanırım dediğimde "hee sanırım silerim" dedi. Ben de bunu üzerinde buna rağmen neden takip ettiğini sordum ve güvensiz bir kız oldum. Gerçekten eksik o tahtaları. Basmıyo o minicik beyinleri.Belki ilk kiz takip edip sonra takibi birakmistir olamazmi ? Bence neden silmedin sorusuna sevgilinin verecegi cevap kizin orda olmasini umursamadim aklima bile gelmedi vs diyerek o kizinin onun icin oneminin olmadigini kendince bu sekilde ifade etmesi olur diye dusunuyorum.
Not: bu erkeklerin tahtalari eksik galiba gorunce olay cikarticamizi bile bile boyle sorumsuzca davranmaya devam ediyorlar.
Evet kız uygun mekan adı verecekti. Ama gitse bilirim, yazın tatıle gitmedi. Ya aslında düşünüyorum arkamdan ciddi işler karıstırsa ruhum duymaz cünkü sorgulamam nerde napıyo diye. Rahat bırakırım yani. Kıskancım ama karışmam kimlerle olduguna. Öyle bildirim yapan, foto paylaşan biride değil yani gizli birşeyler olsa gercekten ruhum duymaz. Ama yapmıyor işte.Öyle diyorsunda sevgilin sana tatil için kızı takip ettigini söylemişbelki bir nevi reklam için arkadaşın tatile gitmiştir belki kızda onun ismini biliyordur takipe almıştır .
Evet canım çok üzücü bir durum. Bende bekleyeceğim bakalım nereye kadar boyle susacak.Oof tahmin edebiliyorum bu durumu çok sinir bozucu... Biraz umursamamaya çalışın mutlaka size dönüş yapar nereye kafar susabilir ki.
Belki de bunu düşünüyor haklısın. Telefonum şirkete aitti. Çıkınca yeni numaramı ona söylemeyeceğim, istediği olsun tamamen cıkacağım hayatından.
zipzip kendini geliştir biraz aktif üyelik için herkesi yaşını soruyosun. Konumda yazıyor yaşı :)Kac yasinda bu yalanci?
Evet kız uygun mekan adı verecekti. Ama gitse bilirim, yazın tatıle gitmedi. Ya aslında düşünüyorum arkamdan ciddi işler karıstırsa ruhum duymaz cünkü sorgulamam nerde napıyo diye. Rahat bırakırım yani. Kıskancım ama karışmam kimlerle olduguna. Öyle bildirim yapan, foto paylaşan biride değil yani gizli birşeyler olsa gercekten ruhum duymaz. Ama yapmıyor işte.
Valla kıskançtım ama diyorumya son zamanlarda hiç kıskançlık sorunum yoktu. Ki bu da kıskançlık meselesi değil beni salak yerine koymaya calısması.Erkekleti bu kadar kıskanırsanız kaçar.dipnot:tecrübe ile sabit
haklısın canım benim.. Olacağı varsa olur zaten.Biraz daha rahat bir insan olmaya çalış .:) Bir şey olucaksa olur zaten kendini üzmeo gidecekse er geç gider sen kendini üzdügünle kalırsın
Evet haklısın. O zamanda anlayamamıştım zaten ama beynim durdu şu anda gercekten.O kadar merak ediyorsa gider tur şirketlerine sorar yahut internetten bazı forumlara konu açar sorar yani sora sora 17 yaşında bir kızı mı bulmuş benim takıldığım nokta burası..Bence siz suçlusunuz taviz vermeyecektiniz.Ne demek ya benim sevgilim gidecek genç bir kızdan bilgi alacak yahu niye hangi vasıfla neden ? Birtek o mu varmış bilgi alacak ?
ALTINDA BUZAĞI ARIYORUM deseydinKızlar iki gündür çok gerginim. Sevgilim resmen bana yalan söyledi. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum.
Sevgilimle sorunlu bir ilişkimiz vardı. Sebebi benim fevriliğim ve aşırı kıskançlığım. Bir süre ben bu hallerimi değiştireyim diye kavgalardan triplerden sonra nasıl başardı bilmiyorum ama onu umursamamam gerektiğini bana öğretti. Son 2 aydır çok fazla üstüne düşmüyorum. Kıskançlıktır kavgadır yaşamıyoruz.Şimdi konuya geçeyim.
Bu şirkette son haftam, işten çıkıyorum. Zaten onun vermiş olduğu bir stres var üzerimde.. Pazartesi günü instagramdan sevgilimin bir kızı takip ettiğini gördüm. O kız 17-18 yaşlarında Antalyada yaşayan biri. Kızın kim olduğunu biliyorum çünkü yaz aylarında kızı faceden eklemişti. sorduğumda kızın Antalyada yaşadığını, uygun tatil yeri varsa kendilerine bilgi vereceğini söylemişti. (Yazın arkadaş grubuyla tatile gitmeyi planlıyordu, ama gitmedi.) Üstünde durmamıştım, tamam ama işin bitince kızı sil kalmasın arkadaş listende dedim. O da tamam demişti. İnsatgramdan bu kızı takip etmiş.
Zaten fevri biriyim ve kafama takılanı sormadan ya da söylemeden rahat edemem. Kızı faceden silecektin unuttun heralde dedim, o da hee evet silerim dedi. Ben de o değilde sileceğin kızı takibe almışsın dedim. Verdiği cevap; o beni takip etmiş bende öyle karşılık verdim. Şimdi 17-18 yasındaki kızı sorun mu ediyosun dedi. Bunun üzerine ben de girdim baktım kızın takip ettikleri arasında bizimki yok. Kız seni takip etmiyo dediğimde altında ne arıyorsun benmi arayıp ekledim yani diye çıkışmaya başladı. Ben de kör olmadığımı, gördüğümü ve ne sakladığını sordum. Tabi tartıştık ve agır bir şekilde bana baya saydı. Güvenmiyosun bana, madem güvenmiyosun böyle yapacaksan git gibi bir sürü sey yazdı. Cevap vermedim.
Dün yine insatgarama bakıyorum birde ne göreyim. Kız daha dün onu takip etmeye başlamış. Görünce şok oldum. Neden bana aksini söyledi amacı ne anlayamadım. Ekran görüntüsü aldım ve gecen günkü konuşmamızıda kopyalayıp gönderdim. Altına da uzun bir mesaj yazdım. Hala nedenini anlamıyorum.
Bu arada sevgilim 27 yaşında. Şu an aynı ofisteyiz, konuşmuyoruz. Yüz yüze dahi bakmıyoruz. Çok kırıldım bunu da ona belirttim ama dün mesajımı okudu ve tek kelime yazmadı. Ayrıldık olarak sayıyorum ben bu sessizliği. Kafamdan herseyi silmeye çalışıyorum. Ama beynim o kadar doluki o kadar stres altındayımki. Bana akıl verin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?